Horoscop 6 septembrie. Vărsătorule, nu mai fugi de responsabilităţi!

Filon Stan   
în Hotnews
06/09/2017, 00:10
Horoscop 6 septembrie. Vărsătorule, nu mai fugi de responsabilităţi!

Tu, cel născut în zodia Vărsător, fă mai multă mişcare, încearcă să nu mai fugi de responsabilităţi! Distanţează-te de persoanele care au o influenţă proastă asupra ta şi adopta un stil de viaţă sănătos.

BERBEC
Aveti tendinta de a considera ca tot ce vi se intampla este o tragedie astazi. Exagerati si cineva te readuce cu picioarele pe pamant, pentru ca aceasta atitudine dauneaza relatiilor sociale. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR
Va simtit suficient de confortabil la serviciu incat sa abordati un subiect sensibil. Veti avea cuvintele la voi, asa ca discutia va fi un succes garantat.

GEMENI
Incepeti ziua de lucru in forta, iar ritmul alert de astazi poate sa va aduca plangeri din partea colegilor. Pe de alta parte, implicarea voastra nu va fi trecuta cu vederea.

RAC

Formulă fericirii pentru Răci este “Bârfeşte mai puţin!”. Evita oamenii pesimişti pentru că le poţi absorbi energiile negative. Setează-ţi priorităţile, stabileşte-ţi o nouă rutină pentru locul de muncă şi încearcă să ai mai multă încredere în oameni.

LEU

Formulă fericirii pentru Leu este să caute oamenii care să le ofere atenţia şi dragostea de care au nevoie. Nu trebuie să-ţi pară rău că tânjesti după aşa ceva. Găseşte persoanele care să-ţi ofere ceea ce tu ai nevoie. Fii direct şi cinstit, nu-ţi ascunde frustrările pentru că altfel vor ieşi la suprafaţă de zece ori mai puternice.

FECIOARĂ

Formulă fericirii pentru Fecioare presupune să-i ajute pe ceilalţi. Te vei simţi excelent ştiind că faci cuiva un bine. Acceptă-te aşa cum eşti, nu trebuie să te justifici în faţă nimănui.

BALANTA
Astazi trebuie sa ascultati cu atentie ceea ce vi se spune, pentru ca o sa invatati lucruri importante din cele auzite. Va fi o lectie notabila pentru voi.

SCORPION
Ai multa energie si vreti sa va distrati chiar daca este mijlocul saptamanii. Aveti grija sa terminati toata treaba inainte sa adunati prietenii si sa mergeti la petrecere.

SAGETATOR
Asteptati sustinerea unor membri ai familiei, dar intarzie sa apara. Desi va deranjeaza, este o lectie buna, pentru ca asa va dai seama ca nu ati abordat cum trebuie problema.

CAPRICORN

Formulă fericirii pentru Capricorni este “Da tot ce ai mai bun!” şi o vor respectă cu sfinţenie indiferent de activitatea pe care o întreprind. Aplicând acest principiu vei reuşi în multe planuri care îţi vor aduce satisfacţii.

VARSATOR

Formulă fericirii pentru Vărsători este “Ai grijă de bani!”. Fă-ţi planuri de economii şi urmează-le responsabil. Învaţă să apreciezi oamenii. De multe ori, din dorinţa de a-ţi face cât mai mulţi prieteni, aduci în preajma ta oameni care te pot trage în jos.

PESTI

Formulă fericirii pentru Peşti înseamnă să fie deschişi la experienţe noi. Nu exclude posibilitatea de a schimbă locul de muncă, de a începe o nouă relaţie sau de a călători în locuri în care nu mai fost vreodată. Încearcă să nu-i pui pe ceilalţi pe primul loc şi îngrijeşte-te mai mult de propriile interese.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×