Horoscop zilnic sâmbătă, 16 martie: Berbecii au discuții aprinse

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/03/2019, 15:23
Horoscop zilnic sâmbătă, 16 martie: Berbecii au discuții aprinse GALERIE FOTO
Horoscop pentru luna Aprilie 2019

Astăzi, potrivit astrelor, nimeni nu va sta în calea nativilor. De asemenea, se indică faptul că succesul multora dintre zodii este garantat astăzi datorită profesionalismului de care dau dovadă. Veștile bune vin neîncetat. Din păcate, pare că unii sunt cam încurcați în ceea ce privește dragostea, asta pentru că au nevoie să decidă anumite lucruri foarte importante pentru evoluția cuplului lor.

Horoscop zilnic sâmbătă, 16 martie: Taurii au parte de o zi memorabilă

Astăzi, 16 martie, zodiile au parte de câteva momente în care să-și aducă aminte de niște întâmplări vechi. Sâmbăta aceasta este plină cu de toate.

Cei 12 nativi vor da față în față și cu eșecul, dar și cu succesul pe unele planuri. Încercarea cea mai grea vine pa plan amoros, unde trebuie să ia decizia supremă.

Iată ce spun astrele pentru astăzi, 16 martie
Iată ce spun astrele pentru astăzi, 16 martie

Berbec

Berbecii trebuie să nu plece astăzi în nicio călătorie, pentru că asta îi va obosi enorm. De asemenea, va fi un timp pierdut, pentru că nu veți atinge scopul propus de acasă. Este mai bine să vă petreceți timpul în familie.

Taur

Taurii au parte de o zi de 16 martie foarte frumoasă, de-a dreptul memorabilă chiar. Astrele vă sfătuiesc să nu luați decizii pripite, analizați tot ce puteți și hotărâți-vă după.

Rac

Racii trebuie să-și stabilească noi țeluri! Ai niște proiecte în cate te implici trup și sufle și chiar se vede, pentru că vor avea mare succes. Dacă ești singur, acum este momentul să ieși la întâlniri.

Gemeni

Azi, sâmbătă, ai o zi foarte liniștită, fără tensiuni, fără situații deosebite sau ieșite din comun. Astele îți recomandă să îți descoperi un hobby în care să te implici.

Leu

S-ar putea să îți rănești anumite personae foarte apropiate, precum familia sau unii prieteni foarte apropiați. Astrele îți recomandă să petreci mult sâmbăta asta.

Fecioară

Astrele îți recomandă ca pe 16 martie să renunți la muncă. Dacă ești căsătorit, e mai bine să ai parte de câteva momente romantice pentru a aprindepuțin treburile între voi.

Balanță

Ai câteva întrebări existențiale care nu te vor lăsa să stai liniștit sâmbăta asta. Ești nemulțumit de câteva lucruri și pare că nimicdin ce ai nu este ceea ce ți-ai dori.

Scorpion

Scorpionii se află într-un concurs pentru a demonstra de ce sunt în stare. Totuși…ți se recomandă să nu fiți extremiști și să analizați bine ce aveți în jur pentr a lua cele mai bune decizii.

Săgetător

Dacă pentru voi acest lucru este destul de simplu, pentru ceilalţi ar putea fi mai complicat. Într-un final, toate se vor aranja, iar dragostea voastră va fi una incredibilă.

Capricorn

Capricornii sunt surprinși astăzi de ceva pe plan sentimental. Ai parte de un jurământ sau o mărturisire aparte. De asemenea, se arată că nu ai chef de relați stabile.

Vărsător

Ar fi total în regulă să ceri ajutorul unor prieteni, este bine să ceri și o alăt părere, mai ales de la oameni care țin la tine. Încearcă să de tedașezi de problemele mărunte.

Pești

Peștii au chef de relații serioase, vor fluturi în stomac și vor să-și întemeieze cât de curând o familie. Vrei urgent o relație profundă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×