Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 martie. Astrele le rezervă surprize nativilor din mai multe zodii

Claudiu Surmei   
în Horoscop
15/03/2019, 11:55
Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 martie. Astrele le rezervă surprize nativilor din mai multe zodii GALERIE FOTO
Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 martie

Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 martie. Astrele le rezervă surprize nativilor din mai multe zodii. Gemenii îşi vor face adevărate strategii de comunicare pentru a se afirma, în timp ce bariere de neîncredere se ridică între o Fecioară şi un cunoscut sau un grup de apropiaţi.

Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 martie

Cel mai de succes astrolog din România, Urania, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 16-22 martie. Iată ce le rezervă astrele nativilor din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător, Capricorn și Pești.

Astrele le rezervă surprize nativilor din mai multe zodii
Astrele le rezervă surprize nativilor din mai multe zodii

Berbec

Trebuie să rezolvați urgent chestiunile de ordin casnic, familial sau privitoare la carieră şi statut public. Părinţii ar putea fi obligaţi să adopte o atitudine autoritară. Berbecii ar trebui să fie optimişti şi în bună formă fizică şi psihică.

Taur

Unele persoane ar putea fi puse în situaţia de a se hotărî cu privire la direcţia de formare profesională. Nu prea aveți chef de conversaţiile care nu aduc spor de cunoaştere şi vă fac să vă pierdeți timpul cu fleacuri.

Gemeni

Gemenii îşi vor face adevărate strategii de comunicare pentru a se afirma. Apare oportunitatea de a revizui un proiect profesional, în funcţie de informaţiile care aduc detalii şi precizări de care trebuie să ţineți cont.

Rac

Apare un posibil blocaj într-un demers juridic. Între 17 martie, după ora 02.57, şi noaptea de 19 martie, apare tendinţa de a da curs gesturilor extravagante în plan financiar: cheltuieli nesăbuite, implicarea în activități riscante.

Leu

Leii nu vor găsi, pentru moment, motivaţia sau energia necesare pentru a trece la acţiune, găsind nod în papură pentru orice activitate care trebuie prestată.

Fecioară

Bariere de neîncredere se ridică între o Fecioară şi un cunoscut sau un grup de apropiaţi, faţă de care se detaşează prin opinii, mod de a vedea lucrurile în viaţă sau interese divergente.

Balanță

Balanţele pot lua act de unul sau mai mulţi factori care le pot destabiliza profesional sau partenerial. Nativii pot ajunge la limpeziri bruşte într-o chestiune de viaţă personală.

Scorpion

Cei slabi, fără experienţă, care acţionează hazardat sau nu au suficiente argumente pentru a-şi consolida poziţia adoptată, pot pierde o situaţie sau rata o şansă cu miză mare.

Săgetător

Săgetătorii îşi vor mobiliza forţele pentru a-şi pune în aplicare un plan de viaţă. Deocamdată, singura lor virtute este munca, iar singurul sprijin astral este Guvernatorul lor, Jupiter.

Capricorn

Capricornii încearcă să deblocheze o situaţie, dar, pentru moment, nu identifică nici o soluţie rezonabilă. Axa banilor şi a veniturilor care pot fi obţinute cu ajutorul cuiva le poate oferi nativilor un motiv de bucurie.

Vărsător

Acești nativi pot cădea pe gânduri, se pot întrista chiar şi fără un motiv precis, preferând să se izoleze şi să se cufunde într-un univers străin de preocupările cotidiene care-i agasează.

Pești

Peştii vor ezita să-şi spună deschis şi răspicat punctul de vedere, ei preferând să asculte, să ceară un timp de gândire. În realitate, este vorba de nesiguranţa interioară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×