Horoscop weekend 15-17 martie 2019. Berbecii, schimbare incredibilă!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
14/03/2019, 19:17
Horoscop weekend 15-17 martie 2019. Berbecii, schimbare incredibilă! GALERIE FOTO
Horoscop weekend 15-17 martie 2019

Conform horoscopului din weekendul 15-17 martie 2019, Berbecii sunt cei vizați de astrologi, ei având parte de o schimbare incredibilă. De asemenea, astrologii mai atrag atenția și asupra nativilor aflați în zodia Gemeni, care se vor bucura de popularitate. De altfel, luna martie este ca o bombă din punct de vedere astrologic, căci Luna Nouă în Pești din 6 martie afectează toate semnele zodiacului.

Horoscop weekend 15-17 martie 2019

Schimbarea aceasta semnifică un început de tranzit a lui Uranus cel rebel și șocant în Taur până în 2016. Săptămâna viitoare vom avea parte de ultima SuperLună plină a anului 2019, ce va fi în Balanță, pe 21 martie, lucru care înseamnă un nou început astrologic.

Horoscop weekend 15-17 martie 2019. Berbecii, schimbare incredibilă!
Berbecii, schimbare incredibilă!

Berbec

Starea ta de spirit este bună, sunteți relaxat, ceea ce și emanați în jur. Recomandat e să nu strici această stare implicându-te într-o activitate care să îți solicite mai mult timp, bani și energie.

Taur

E recomandat să petreci timp cu prietenii, vei avea parte de iubirea și empatia de care simți nevoia în această perioadă, astfel că va fi un weekend care te va relaxa și îți va lăsa gândurile negative deoparte.

Gemeni

Ai ceva magic care atrage atenția, așa că să nu cumva să fii surprins dacă popularitatea ta va crește ușor. Și, dacă ești singur, această schimbare este grozavă.

Rac

Weekendul se prevede unul foarte liniștit, însă totul se poate dărâma rapid, dat fiind faptul că Luna în Rac vă face mai emoționali și plângăcioși.

Leu

Trebuie să te încarci cu o doză de curaj, căci se pare că cineva îți face cu ochiul, așa că dacă vrei să flirtezi, fii mai tare.

Fecioară

Ai multe așteptări, iar astăzi este una dintre zilele în care o parte dintre ele îți vor fi călcate în picioare. Este vorba despre relația ta. E nevoie să dai timp, căci nimeni nu știe ce ai tu în cap.

Balanță

Te gândești numai la cum să faci pentru a fi în formă, la a arăta bine, la a avea haine la modă. E recomandat să o iei mai ușor. Nu face din asta o obsesie.

Scorpion

În acest weekend, aduci veselie pe oriunde ai trece. Cauți ceva care să te scoată din rutină, astfel că adopți această atitudine, lucru deloc rău.

Săgetător

Preferi să stai acasă ori să petreci timp cu cei dragi, ceea ce te va relaxa complet. Ai nevoie de timp în care să te gândești ce dorești să faci pe viitor, iar relaxarea e un prim pas înspre asta.

Capricorn

Activitățile din weekend vor fi plăcute și benefice pentru tine. De altfel, recuperezi în relația cu prietenii dragi și încerci ca de acum înainte să nu mai pierzi legătura cu ei atât de mult timp.

Vărsător

De o vreme, ești conștient de fiecare bănuț pe care îl risipești, dar dacă nu ești atent în acest weekend, riști ca toate economiile tale să se ducă pe apa sâmbetei.

Pești

Ești plin de încredere și ai multe idei creative. Apare în viața o persoană matură care îți da sfaturi, lucru ce te va ajuta enorm, căci luând în calcul și limpezimea minții tale din acest moment, adunate cu sfaturile pe care le primești, totul va merge brici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×