Zodiile care au cel mai mult noroc! Mariana Cojocaru spune că nimic nu le stă în cale în următorii 5 ani

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 10:15
Zodiile care au cel mai mult noroc! Mariana Cojocaru spune că nimic nu le stă în cale în următorii 5 ani GALERIE FOTO
Zodiile care au cel mai mult noroc! Mariana Cojocaru spune că nimic nu le stă în cale în următorii 5 ani

Astrologul Mariana Cojocaru are vești bune pentru nativii din mai multe zodii, cărora nimic nu le va sta în cale în următorii 5 ani. Fericirea, norocul și bunăstarea vor caracteriza viața acestora în următoarea perioadă. Află dacă te numeri printre zodiile care au cel mai mult noroc!

Mariana Cojocaru ne spune ce zodii au noroc

Astrele le-au rezervat o mulțime de surprize pentru următorii ani nativilor din zodiile Berbec și Gemeni. Astrologul Mariana Cojocaru anunță o perioadă de belșug pentru Berbeci, în timp ce nativii din zodia Gemeni vor avea parte de cinci ani plini de dragoste și flirt.

Nativii din zodiile Berbec și Gemeni vor avea 5 ani plini de noroc
Nativii din zodiile Berbec și Gemeni vor avea 5 ani plini de noroc

Berbec

Nativii din zodia Berbec încep să culeagă roadele muncii din ultimii 10 ani, în care au tras pe brânci și au făcut sacrificii, de mult ori având impresia că totul este în zadar. În următorii cinci ani vor veni succese după succese, iar veniturile vor crește constant. Este posibil ca Berbecii să obțină o poziție mai bună și nu este exclus să își mărească familia cu încă un copil. Cei care nu și-au întemeiat încă o familie o vor face în următorii cinci ani.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de cinci ani de flirt și dragoste. În acest an pot avea parte de un succes răsunător în afaceri, dar și de o moștenire. Până în anul 2022 pot atinge apogeul carierei, popularitatea va fi în creștere și își vor îndeplini toate planurile. Nu vor avea parte de griji în plan financiar și vor avea parte de o mulțime de experiențe pozitive. Li se pot îndeplini visele fie în viața personală, fie în ceea ce privește cariera. Este posibil să apară ocazia achiziționării unei locuințe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×