Horoscop zilnic: vineri, 15 martie. Racii au noroc la bani, din nou!

Ana Chivu   
în Horoscop
14/03/2019, 17:55
Horoscop zilnic: vineri, 15 martie. Racii au noroc la bani, din nou! GALERIE FOTO
Horoscop zilnic petru azi, 15 martie. Ce zodii au noroc?

Iată horoscopul pentru astăzi, 15 martie. Se pare că astrele indică noroc la bani pentru nativii din zodia rac. Din păcate, fecioarele pare că nu se mai simt bine în mediul în care se află pentru că totul pare întors pe dos. Astrele le recomandă tuturor zodiilor să ia cu răbdare toate situațiile care par grele și să fie atente de detalii pentru a putea învăța pe mai departe ce au nevoie să facă în momentele critice.

„Răbdare, o formă uşoară de disperare, deghizată în virtute. Nu te agita atât, lucrurile cele mai bune se petrec atunci când le aștepți mai puțin. Poezia poate să nu fie însuşirea unei anumite pături de indivizi, însă toarcerea ei în versuri reprezintă nu mai puţin muncă, ucenicie serioasă, răbdare.”

Horoscop zilnic azi, 15 martie. Fecioarele nu se simt bine

Sunt două păcate principale din care toate celelalte păcate se nasc: Nerăbdarea și Lenea. Pentru nenorocirile iremediabile, zeii au dat ca alinare răbdarea fermă.

 Astrele indică horoscopul de azi, 15 martie. Prin ce situații vor trece zodiile?
Astrele indică horoscopul de azi, 15 martie. Prin ce situații vor trece zodiile?

Dumnezeu, nu doar că nu lasă să fim ispitiţi peste puterile noastre, dar ne şi ajută, chiar în ispită, ne sprijină şi ne întăreşte, dacă noi facem ce se cuvine din partea noastră şi nu ne lipseşte bunăvoinţa, nădejdea în El şi răbdarea.”

Berbec

Ai și tu dreptatea ta! Liniștește-te pentru că adevărul va învinge mereu, nu te mai frământa pe ceea ce auzi din jur, nu te mai lasa cuprins de pesimism și teamă. Continuă să lupți cu realitatea!

Taur

Te simți ca peștele în apă cu oamenii pe care îi ai acum în jurul tău. Unii sunt colegi de nădejde, alții prieteni din copilărie. Petrece-ți timp mult cu ei și dedica-te cu fieare ocazie.

Gemeni

Adu-ți aminte de vremea în care erai copil și totul era așa frumos și liniștit. Te apasă câteva lucruri care sunt cu adevărat mărunte. Ai încredere în visele tale și astfel le poți atinge mult mai repede decât ai crede.

Rac

Azi ești fericit pentru că banii care te bucură acum sunt ca o gură de aer. De asemenea, pare că te liniștești enorm pentru că scapi de un stres pe care îl aveai pe suflet. Încearcă totuși să fii cumpătat. Nu este pentru prima oară când racii au parte de asemenea vești. Nativii acestei zodii au mai avut parte

Leu

Ai sperat foarte mult la un eveniment care să îți canalizeze energia, iar rezultatele sunt mult sub așteptări. Fii optimist și rămâi cu zâmbetul pe buze.

Fecioară

Fecioarele sunt cam risipitoare și neglijente. Ești un consilier financiar maturi și serios. Adci argumente solide și știi ce să faci dacă vine vorba de economii sau cheltuială.

Balanță

Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie furtunoasă, ai ocazia să întâlnești oameni frumoși care te vor învăța multe.

Scorpion

Ești la o răscruce de drumuri și ai două căi diferite prin care să mergi.

Săgetător

Ai învățat de la alții niște lucruri care te vor ține o viață întreagă, mulțumește-le mereu pentru aceasta. Nici ție nu-ți vine să crezi ce oameni ai avut parte să cunoști.

Capricorn

Capricornii au parte de o zi deosebită azi. Multe și mărunte, nesemnificative în fond, dar devine enervant să le descoperi la fiecare pas.

Vărsător

Ai nevoie de finaluri bruște pentru a putea culege învățături. Ai sub ochii tăi tot ce ai nevoie pentru ca să treci la nivelul următor ca sa continui de acolo constructia, fara sa te tot intorci la un etaj inferior, deja terminat!

Pești

Cel mai mare dușman al zilei ești tu! Parcă bați pasul pe loc uneori. Da, poți, deci luptp cu propriile limite!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×