Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 septembrie. Vești mari pentru un nativ

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/09/2018, 21:52
Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 septembrie. Vești mari pentru un nativ
Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 septembrie. O zodie se pregătește pentru vești mari

Horoscopul zilnic anunță că astrele au găsit declicurile unor nativi, iar că soluțiile sunt fix în fața lor, doar că nu privesc așa cum trebuie. O zodie câștigă bani, alta primește vești importante.  Un nativ al zodiacului trebuie să fie mai atent la aspectul fizic și să se îngrijească și de spiritul său, care scârțâie.

Familia și prietenii vor părăsi o zodie care are mare nevoie chiar acum de sfaturi și de înțelegere și iubire.

Așa arată horoscopul azi, 15 septembrie

Sunt posibile momente de confuzie, generate de emoții puternice. Cine va avea puterea să treacă peste suspiciuni va descoperi că, de fapt, stresul este adevăratul inamic.
Vin șanse mari în dragoste, însă, înainte de a profita de ele, sunt lucruri ce trebuie neapărat să fie rezolvate.

Citește și: Horoscopul dragostei, azi 15 septembrie 2018. Leii sunt prea stresați

Citește și: Cea mai mare pensie din Europa este deținută de un român

Berbec

Berbecii învață azi o lecție foarte prețioasă. Trebuie să înveți să apreciezi poveștile și întâmplările prietenilor tăi. Este bine să împărtășești, dar și să fii atent când amicii își pun sufletul pe tavă în fața ta.

Taur

Taurii au o dilemă. Te gandești dacă să îți urmeză pasiunea sau să faci ceea ce trebuie. Problemele nu se rezolvă singure, așa că trebuie să începi să acționezi. A sta pe gânduri nu este o soluție, mai ales că spre seară se anunță o întâlnire de gradul 0.

Gemeni

Gemenii vor fi complet copleșiți de cei dragi. Familia ta te apreciază pentru toate eforturile tale, nu doar în urma unui singur eveniment. Dacă simți nevoia să vorbești deschis, ai cu cine, și este și timpul. Vei găsi înțelegere!

Rac

Găsești echilibru perfect între dorințe și oportunități. Nu îți neglijezi nici familia. Weekend-ul vine cu lucruri pozitive și timp de calitate alături de cei dragi, așadar o petrecere în familie ar fi binevenită.

Leu

Leii dau de probleme, dar care nu sunt ale tale. Din dorința de a da o mână de ajuto, riști să capeți tu problemele celorlalți. Asta îți va genera emoții de care nu aveai nevoie, și harababură totală pe toate planurile. Seara se liniștesc apele, iar compania persoanei dragi vă va face să vă bucurați de lucrurile simple.

Fecioară

Trebuie să aveți grijă la relațiile cu cei dragi. Familia va pune mereu preț pe verticașitatea voastră. Trebuie să eviți certurile mărunte. Puteți scăpa astăzi de un conflict mai vechi.

Balanță

Azi va fi o zi memorabilă. Azi te vei relaxa mai mult decât oricând. Mintea și trupul tău vor fi în liniște. Vei pleca într-o excursie pe după-masă, la un picnic, dau pe munte, ori chiar vă veți vizita bunicii.

Scorpion

Azi îți vei redecpra casa. Acest lucru vă va aduce multă satisfacție. Cumpărăturile pentru casă vă plac cel mai mult, iar pe drum vă veți întâlni cu un prieten vechi cu care veți petrece un timp calitativ. Seara va fi dedicată familie.

Săgetător

Azi vei fi paranoic peste măsură. Vei fi implicat în mai multe conversașii și vei încerca să înțelegi orice subtilitate, chiar și când nu este cazul. Această paranoia nu va aduce nimic bun. Sfatul astrelor este să vă bucurați de timpul liber șă să nu mai analizați atât de mult. Este indicat să meditați!

Capricorn

Azi vă veți simți ca niște copii. Azi sunteți răutăcioși și faceți diferite glumițe. Nu toată lumea va aprecia umorul tău. Trebuie să ai întotdeauna un mod de a spune lucrurile mai maleabil, astfel să nu riști diverse discuții pe care nu le vrei.

Vărsător

O zi proastă te așteaptă! Partenerii de cuplu se vor plânge de faptul că membrii familiei acestor nativi sunt plictisitori și cuprinși de rutină. Nu căutați companie în alte persoane!

Pești

Cea mai dificilă sarcină a zilei este căutarea unui om care să te asculte, pentru că ai mare nevoie. Din nefericire, familia și prietenii sunt ocupați cu viețile lor, așa că niciunul nu este disponibil. Teștii nu trebuie să dispere, își pot fi chiar ei de mare ajutor. Acești nativi trebuie să-și facă timp pentru a se îngriji de propiul aspect.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×