Horoscop zilnic: miercuri, 8 aprilie 2020. Gemenii sunt în pericol să rateze ocazii rare

Bogdan Solomon   
în Horoscop
07/04/2020, 19:28
Horoscop zilnic: miercuri, 8 aprilie 2020. Gemenii sunt în pericol să rateze ocazii rare
Sfatul zilei de luni: 20 aprilie 2020. Racii sunt sfătuiți să își schimbe atitudinea pentru a avea o viață mai ușoară. Sursa foto: jurnal.md

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de miercuri, 8 aprilie 2020, iar provocările se țin lanț, mai ales din punct de vedere profesional. Chiar dacă ești izolat la domiciliu din cauza noului coronavirus, asta nu înseamnă că trebuie să spui stop muncii. Fie vorba între noi, nici să vrei nu ai cum, pentru că toate proiectele trebuie duse la bun sfârșit.

Horoscopul zilei de miercuri, 8 aprilie. Gemenii riscă să dea cu piciorul unor oportunități unice

Ești născut în zodia Gemenilor? Atunci ascultă cu atenție ce-ți vom spune, dacă vrei să nu trăiești o adevărată dramă la sfârșitul acestei zile. Nu de alta, dar te întâlnești cu o ocazie unică și e păcat să o ratezi prostește. Concentrează-te și ia în serios ce ți se propune, pentru că o șansă ca asta nu apare zi de zi.

Berbec

Azi intri în legătură cu o persoană care inspiră autoritate și putere. Te vei simți protejat în preajma sa și vei avea numai de câștigat de pe urma prieteniei pe care v-o oferă. Bucură-te cât mai mult de compania sa, pentru că îți este superior în multe privințe. Îl privești cu respect, cu admirație, cu mândrie că te acceptă în preajma sa, semn că te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinți. Trebuie să faci tot ce îți stă în putință să păstrezi această prietenie pentru că acest om îți poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor de acum înainte. Calcă-i pe urme!

Taur

Oboseala își spune cuvântul. Ești epuizat pe ultima sută de metri a unei activități pentru care ți-ai consumat toate resursele. În loc să tragi tare ca să termini ceea ce se apropie de finalizare, trebuie să iei o pauză ca să îți aduni forțele. Este chiar recomandabil să te detașezi de miezul acțiunii, chiar acum la final, pentru că vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi văzut dacă ai fi rămas concentrat la problema respectivă. De pe margine, fără stres, observă la timp ce ai scăpat din vedere ca să remediezi totul înainte de a pune punct.

Gemeni

Nu te juca prea mult cu șansele care ți se oferă, pentru că spiritul ușuratic care te copleșește acum te poate face să ratezi ocazii rare! A doua oară nu ți se vor oferi, deci trebuie să te concentrezi serios la tot ce apare la orizont de unde nici nu te aștepți. Ai tendința de a glumi pe seama norocului care iese în cale, ori pentru că nu crezi că e posibil ca tocmai tu să ai parte de așa ceva, ori pentru că ai impresia că este doar o încercare. Pune mâna pe el imediat ce apare!

Rac

Vei interveni la momentul oportun cu o soluție salvatoare și vei atrage respectul și aprecierile colaboratorilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar te-ai informat și ai avut curajul să spui clar ce gândești, părerea ta contează acum foarte mult. Orice confruntare sau competiție de idei în care ești implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ți fie teamă să îți exprimi părerea. Deții suficientă experiență acumulată prin studiu, ai toate resursele necesare și ce emiți este performant și de calitate!

Leu

Timpul are o cu totul altă greutate privit din punctul în care ai ajuns acum. Deși toate au un ritm specific de înaintare, deși ești convins că toate sunt scrise undeva și programate foarte bine, de data aceasta ești uimit de ceea ce se întâmplă, de parcă ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevăzut. Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit și pentru eventuale modificări chiar și în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu. Deciziile de azi vor influența ziua de mâine, deci ai grijă ce alegi!

Fecioară

Dacă ai adunat o sumă de bani și ești mulțumit de nivelul la care te afli, nu te avânta la cumpărături mai mult sau mai puțin necesare, pentru că vei regreta mai apoi atracția spre risipă. Uneori trebuie să te gândești și în perspectiva mai îndepărtată, pentru că banii pe care îi deții acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îți face astăzi cu ochiul. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudență în chestiuni financiare!

Balanță

Este posibil să dai piept cu greutăți de netrecut, care te-ar putea obliga să îți schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta într-o anumită situație. Poate accepți, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acțiune, și de aici vor apărea și rezultatele favorabile. Nu este o zi propice reușitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să te folosești de o astfel de conjunctură pentru a descoperi o altă viziune necesară evoluției tale viitoare.

Scorpion

Persoana iubită te susține și observă că nu ești în apele tale. Nici nu trebuie să-i spui ce simți, pentru că știe ce se întâmplă și va încerca să îți ridice moralul atât cât poate. Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declarații de dragoste, pentru că acestea îți sunt sursa de energie atunci când ești cu psihicul la pământ. Primește gesturile de afecțiune ale celui drag și răspunde-i cu aceeași generozitate, pentru că schimbul de emoții și sentimente este cheia oricărei relații de succes.

Săgetător

Nu poți avea și întuneric și lumină în același timp, deci va trebui să te împarți în așa fel încât să gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe când altele lasă mult de dorit, dar așa este viața: acum ești sus, acum ești jos, ca o roată care se întoarce întruna. Azi vei avea parte de un eveniment fericit care te va încânta, dar fericirea aceasta are și un preț de plătit: un moment critic care te va supăra profund. Este ca și cum ai primi o veste bună, dar și una rea… cu care să începi?

Capricorn

Trebuie să revii în realitate pentru că nu este momentul să te lași furat de iluzii și vise deșarte. Este vremea unei decizii în care trebuie să dai dovadă de siguranță, în care nu îți poți permite să te joci sau să experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce știi exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete. Ori de câte ori ți se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru că intuiția ta sună imediat clopoțelul dacă presimte că pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decât ceea ce vezi sau poți atinge.

Vărsător

Vei avea o zi pe placul tău, în care cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlnești persoane a căror prezență îți face multă plăcere. Primești un telefon de la cineva drag și numai auzul vocii sale te face să zâmbești. Îți va intra cineva în casă, iar atmosfera pe care o creează prin simpla sa apariție, face tuturor bine. Deschide-ți sufletul spre dialog, comunicare, socializare, pentru că de la oameni vin azi cele mai plăcute surprize. Ieși în lume și bucură-te de vești bune!

Pești

Vei deveni altă persoană dacă vei reuși să închizi definitiv un capitol din trecut, care nu mai are nimic bun de oferit. Este un moment excelent pentru a o lua de la zero, pentru a încheia un mare capitol și a porni altul complet nou. Norocul constă în ambiția de a spune stop, dar nu este ușor să te debarasezi de trecut, mai ales dacă duci după tine un noian de amintiri neplăcute. Faci un efort să ierți, să uiți, să spui adio acelei stări de lucruri, pentru că în față se deschide un orizont neexplorat, total diferit, dar spre care nu poți zbura dacă ești legat de trecut

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×