Horoscop zilnic: marți, 31 martie 2020. Gemenii pun ochii pe o persoană din cercul de prieteni

Alexa Serdan    Dan Suta   
în Horoscop
30/03/2020, 15:37
Horoscop zilnic: marți, 31 martie 2020. Gemenii pun ochii pe o persoană din cercul de prieteni
Horoscop pentru ziua de marți, 31 martie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul zilei de marți, 31 martie 2020, vine cu vești bune pentru nativii care sunt în căutarea sufletului pereche. Cupidon este cu ochii-n patru și va lovi cu săgeata sa nativii singuri, dar nici cei care se află deja într-o relație nu sunt trecuți cu vederea.

Horoscop pentru ziua de marți, 31 martie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale

Berbec

Ai foarte mult de lucru în ceea ce privește câștigarea încrederii persoanelor celor din jur. Nu te mai ascunde în spatele unei măști și oferă-le celor pe care i-ai rănit scuzele care li se cuvin.

Taur

Visele și planurile nu se îndeplinesc de la o zi la alta. Învață să ai mai multă răbdare și încredere în forțele proprii. Toate se rezolvă de la sine dacă ai o fărâmă de speranță.

Gemeni

Te-ai îndrăgostit de o persoană din grupul tău de prieteni care nici măcar nu te observă. Calcă-ți pe inimă și spune-i ceea ce simți, altfel nu va știi niciodată de sentimentele tale.

Rac

Ai parte de o zi liniștită în care să rememorezi evenimente din trecut. Stai alături de oamenii dragi și bucură-te de aceste clipe frumoase și prețioase.

Leu

Nu te arunca la cheltuieli inutile pentru că se anunță vremuri grele în perioada următoare. Pune câțiva bănuți deoparte și nu vei avea regrete mai târziu.

Fecioară

Încearcă să-ți drămuiești mai bine energia și starea de bine astfel încât să-ți ajungă până la finalul săptămânii. Nu te arunca în situații care să te consume prea mult, fii temperat.

Balanță

Stai departe de oamenii care caută ceartă cu orice preț. Nu ai nevoie să te implici în problemele altora, le ai și tu pe ale tale. Mare atenție la discuțiile în contradictoriu.

Scorpion

Focusează-te pe o singură sarcină pentru că altfel vei pierde din vedere esențialul. Caută să-ți canalizezi atenția și energia spre o nouă pasiune care să te mențină ancorat în realitate.

Săgetător

Este momentul oportun să faci schimbări atât în plan profesional, cât și în cel personal. Nu mai aștepta ziua de mâine și fă lucrurile pe care ți le dorești de atâta timp.

Capricorn

Fă-ți puțină ordine în gânduri și în locuință pentru că te așteaptă zile lungi și obositoare. Confortul și relaxarea de acasă nu se compară cu nimic și vei afla asta în curând.

Vărsător

Amână deciziile importante sau semnarea unor contracte pentru mai târziu. Este momentul să te bucuri de libertate. Ai timp suficient după să rezolvi și situațiile mai complicate.

Pești

Ești pus într-o situație delicată legat de viața amoroasă. Partenerul de viață descoperă un secret bine ascuns care ți-ar putea da peste cap toată relația de dragoste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×