Horoscop zilnic: duminică, 29 martie 2020. Capricornul se bucură de timpul liber alături de jumătatea sa

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/03/2020, 15:25
Horoscop zilnic: duminică, 29 martie 2020. Capricornul se bucură de timpul liber alături de jumătatea sa
Acesta este horoscopul zilei de duminică, 29 martie, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au consultat astrele și au pregătit horoscopul zilei de duminică, 29 martie 2020, care aduce vești mai puține plăcute pentru nativii născuți în zodiile Taur, Leu sau Scorpion care vor avea de trecut peste câteva obstacole majore. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru duminică, 29 martie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ai multă iubire și tandrețe de oferit. Îndreaptă-ți atenția spre partenerul de viață care tânjește după armonie și clipe frumoase alături de tine.

Taur

Ai tendința să privești în trecut și să răscolești amintiri dureroase. Nu-ți mai face singur rău și renunță la promisiunile deșarte pe care nu le poți îndeplini. Fii sincer cu tine!

Gemeni

Este o perioadă ideală să reiei legăturile cu oamenii din trecut pe care i-ai uitat. Niciodată nu este prea târziu să te împaci cu oamenii cărora le-ai greșit sau ți-au greșit cândva.

Rac

Urmează pas cu pas planul pe care l-ai în minte. Nu te gândi că ai aspirații prea înalte, fii optimist și totul se va rezolva mai devreme sau mai târziu. Trebuie să ai încredere și ambiție.

Leu

Ești obișnuit să te adaptezi din mers situațiilor ieșite din comun. Reușești să treci peste orice obstacol cu capul sus și știi să-ți înveți lecția. Ești un adevărat învingător.

Fecioară

Nu-ți mai poți stăpâni emoțiile care dau năvală în viața ta profesională. Stăpânește-te pe cât posibil până nu faci ceva greșit care nu mai poate fi reparat.

Balanță

Astrele te sfătuiesc să nu te mai bazezi pe ceilalți și să preiei frâiele. Tu știi ce este mai bine pentru tine, nu ezita să faci lucrurile care-ți bucură sufletul.

Scorpion

Acești nativi sunt presați din toate părțile și s-ar putea să clacheze mai repede decât se așteaptă. Starea de neliniște și dezorientarea nu aduc nimic bun, dar vor afla cam târziu asta.

Săgetător

Munca în echipă aduce multe avantaje, inclusiv financiare. La finalul zilei este posibil să pleci acasă cu un bonus deloc neglijabil. Investește-l cu cap în lucruri de care ai neapărat nevoie.

Capricorn

În sfârșit ai timp să stai mai mult cu partenerul de viață. Faceți lucrurile care vă bucură, vizionați un film împreună sau de ce nu, pregătește o cină romantică pentru jumătatea ta.

Vărsător

Deschide ochii-n patru până nu pierzi ceva. Și aici nu este vorba de lucruri materiale, ci de bani. Fii mai responsabil și nu mai visa la cai verzi pe pereți.

Pești

S-ar putea să ai ceva probleme de sănătate, dar nu este ceva major. Nu este cazul să te alarmezi sau să mergi la medic. Calmează-te și fii mai atent la ceea ce mănânci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×