Horoscop zilnic: luni, 30 martie 2020. Leii au ocazia să folosească în avantajul lor o informație din trecut

Bogdan Solomon    Dan Suta   
în Horoscop
29/03/2020, 11:44
Horoscop zilnic: luni, 30 martie 2020. Leii au ocazia să folosească în avantajul lor o informație din trecut
Horoscopul zilei de luni aduce vești bune pentru Lei. E momentul să folosească o informație din trecut. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de luni, 30 martie, iar provocările se țin lanț, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Relația cu persoana iubită este pusă la grea încercare în acest debut de săptămână, dar o poți scoate la capăt dacă dai dovadă de răbdare și înțelegere față de cel de lângă tine.

Află ce surprize ți-au pregătit astrele în ziua de luni, 30 martie

Dacă ești născut în zodia Leului, întoarce-te puțin în trecut, pentru că o informație pe care o deții îți poate fi de folos. A sosit momentul să apelezi la acea persoană care ți-a promis ajutorul cu ceva timp în urmă, așa că nu ezita să o cantactezi.

Berbec

Întrucât vei avea multe de făcut pe parcursul acestei zilei, trebuie să te împarți între mai multe treburi banale în timp scurt. Prima ta preocupare va fi familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenție sporită, cum ar fi treburile gospodărești, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinți. Vei reuși să le realizezi pe toate cu succes, pentru că pui mult suflet și ai motive de satisfacție ori de câte ori intri în legătură cu persoanele pe care le îndrăgești. De dragul lor, găsești resurse fantastice de energie.

Taur

Oamenii nu pot fi întotdeauna pe aceeași lungime de undă, dar înainte de a-i cataloga drept inamici, gândește-te de două ori dacă nu cumva piedicile lor au, totuși, un rost! S-ar putea să vadă lucrurile din alt unghi și să te tragă de mânecă la timp, înainte de a face o greșeală. Oricât de încăpățânat ai fi, încearcă să asculți ceea ce îți spun ceilalți, mai ales dacă aduc și argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum să le cunoști chiar pe toate, deci nu strică să mai asculți din când în când și opiniile altora, chiar dacă sunt complet diferite de cele proprii.

Gemeni

Unii se joacă prea mult cu emoțiile tale, dar nu trebuie să te superi! Așa este firea lor, mai jucăușă, mai distrată, fără să-și dea seama cât de serios tratezi chestiunile de suflet. Nu trebuie să te joci nici cu iubirea, nici cu declarațiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru că nu ai vrea să fie greșit interpretate. Când promiți ceva cuiva drag te ții de cuvânt, dar alții uită să-și ducă la îndeplinire promisiunile. Încearcă să tratezi cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase și lingușitoare și nu crede tot ce auzi, chiar dacă îți face plăcere.

Rac

Apreciezi mult compania celor maturi, pentru că alături de ei te simți cu un pas mai în față sau cu un cap deasupra. Simți că este motiv de mândrie să fii acceptat în astfel de medii, pentru că acolo se află oameni cu mai multă experiență și de la care poți învăța o mulțime de lucruri utile. Faci tot posibilul să stai în preajma celor mai în vârstă, pentru că vei încheia ziua cu un sentiment de respect atât față de ei, recunoscându-le astfel rolul în ceea ce te preocupă – cât și față de tine, pentru că ai mai acumulat ceva înțelepciune alături de ei.

Leu

Privește un pic înapoi, cu luni în urmă, pentru că ai primit atunci o informație pe care o poți valorifica abia acum. Te-ai întâlnit cu o persoană care ți-a promis că te va aju-ta la nevoie, dar nu ai avut ocazia să apelezi la ea. A sosit momentul să cauți prin vechile cărți de vizită, prin fostele contacte, prin informațiile stocate în memorie pentru a scoate la iveală exact cheia problemei de acum. Folosește-o cu încredere, pentru că este un sfat bine documentat de la o persoană cu experiență de la care ai avut ceva de câștigat sau de învățat. Totul a avut rost, chiar dacă nu l-ai înțeles la vremea respectivă, ci abia azi.

Fecioară

Nu încerca să le faci pe toate singur, ci apelează la cei pregătiți special pentru a interveni în diversele situații cu care te confrunți. S-au inventat atâtea meserii la ai căror reprezentanți poți apela la nevoie, fără să încerci să le faci pe toate, mai ales da-că nu ai cunoștințe solide în domeniu. Profită de experiența celor care cu asta se ocupă zi de zi, fără să-i înlocuiești cu propriile experimente. Nu le știi chiar pe toate, deci cheamă experții să îți rezolve problema mult mai repede și mai bine.

Balanță

Ai mai multă încredere în forțele proprii. Fii sigur că ceea ce faci, că ceea ce crezi, este de mare succes, dar ca lumea să aprecieze ceea ce iese din mintea sau mâinile tale, trebuie ca mai întâi, să investești încredere și iubire în rodul muncii tale. Dacă te critici singur, dacă îți găsești doar vini și defecte, cum ai vrea ca ceilalți să aprecieze mai mult ceea ce faci? Nu pretinzi respect și apreciere dacă singur te privești ca pe cel mai mare inamic. Așadar, învață să te iubești necondiționat pentru că meriți asta din belșug!

Scorpion

Bucură-te de ceea ce ai realizat! Ai la dispoziție lucruri minunate, pe care le-ai obținut prin efort și pasiune. Nici nu contează că nu ai ajuns, încă, la potențialul maxim. În fond mai ai atâtea de făcut și de acum înainte! Nu îți spune nimeni să obții totul în acest moment, dar poți să îți propui să atingi apogeul de acum înainte! Trasează-ți următorii pași cu încredere absolută în succes, sigur că tot ce îți iese din mâini sau din minte e un succes deplin, și cât timp crezi asta cu tărie, e doar o chestiune de timp până ajungi la vârful visat. Dar după el vine o altă culme și mai grozavă ce meri-tă cucerită!

Săgetător

Revendică-ți dreptul la fericire, fără să ții cont de ce spune lumea. Niciodată nu-i vei mulțumi pe toți, acum contează doar ce vrei cu adevărat. Investește energie și pasiune în ceea ce vrei să primești de la viață, și nu te lăsa oprit din elan de cei invidioși, neputincioși sau învechiți, acele persoane care nu îți pot înțelege dorința de a evolua spre un anumit țel. Indiferent ce fac sau gândesc ceilalți, alături de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu îți sunt neapărat în asentiment, de aceea nici nu încerca să le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, așa cum poate fac unii dintre ei. Urmează-ți calea cu încredere!

Capricorn

Te întorci prea des înapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare să meargă bine, dar te simți mai în siguranță acolo, în trecut. Eliberează-te de vremurile de altădată acum contează mai mult nivelul la care te situezi și, mai ales, cel spre care te îndrepți. Concentrează-ți energia pe ceea ce urmează, pentru că trecutul și-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun. Concentrează-te la ceea ce ai de făcut de acum înainte, nu te refugia în amintiri, în istoricul cu care te mândrești.

Vărsător

Dacă ai putea prelungi la nesfârșit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci faci tot posibilul să profiți cât mai mult de această stare! O petrecere adhoc s-ar potrivi de minune acestei zile și orele par să nu se mai sfârșească într-o atmosferă veselă. La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc și același eveniment fericit se repetă iar și iar, spre marea ta satisfacție. Atunci când ești optimist, poți să păstrezi mult timp ce este frumos și bun în viață.

Pești

Ai numai de câștigat de pe urma anturajului în care vei nimeri astăzi, de parcă ai intra într-un mediu de oameni inteligenți, experimentați, înțelepți, care cunosc foarte bine domeniul pe care deocamdată îl tatonezi. Stai cu urechile pâlnie la tot ce au ei de transmis, pentru că trebuie să recunoști că îți sunt superiori și de la ei vei primi informațiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de îndrumători spre succesul pe care îl visezi de multă vreme, iar deschiderea lor spre a împărtăși și altora ceea ce știu trebuie valorificată din plin.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×