Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: nereguli pentru berbeci

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/11/2018, 15:43
Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: nereguli pentru berbeci
Iată ce spun astrele pentru zodii pentru ziua de miercuri, 7 noiembrie 2018!

Luna nouă în Scorpion se pare că nu le priește tuturor zodiilor. Unii nativi primesc vindecare și rețeta echilibrului, pe când altele au o energie scăzută. Iată care sunt sfaturile astrelor pentru cele 12 zodii ale horoscopului.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Berbec

Perioada asta aduce mai multe nereguli pentru nativii zodiei berbec. Se pare că nimic nu le convine, nici de mirare…pentru că toate sunt pe dos.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Taur

Luna nouă a scorpionului aduce pentru zodia taur discuții în relația de cuplu. Se pare că gelozia și antipatia domnește în relație, semn că se va sfârși în curând.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Gemeni

Aveți parte de câteva stări de discomfort. Astrele vă sfătuiesc să nu luați în această peioadă medicamente de niciun fel. Luna aceasta riscați să vă îmbolnăviți destul de grav.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Rac

Aveți parte de stări bipolare. Sunteți ba în suferință, ba într-o fericire de nedescris. Sfaturile astrelor sunt să evitați excursiile și vacanțele.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Leu

Zilele acestea se accentuează problemele din familie, din păcate. Le-ai tot ocolit, până acum. Acum este momentul decisiv! Viața este delicată, iar tu abia acum simți asta, deși ai ajuns la o vârstă înaintată.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Fecioară

Fecioara este și ea afectată de luna nouă din scorpion. Comunicarea nu este puctul vostru forte. Vă veți simți foarte nervoasă, motiv pentru care nu vo rămâne mulți în preajma ta astăzi.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Balanță

Ar trebui să fii mai econom. Din punct de vedere financiar stai cam prost. Ai făcut cheltuieli fără cap, iar acum o să tragi din greu să-ți revi.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Scorpion

Veți aveanoi proiecte, sunteți mereu în evoluție și nu vă place deloc să stați. Munciți, munciți și munciți. Sfatul astrelor este să vă luați o pauză din când în când.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Săgetător

Nemulțumirile și revoltele sunt la zi pentru voi. Aveți multe regrete și multe frustrări rămase din trecut. Aveți sufletul greu și apăsător. Sfatul astrelor este să meditați.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Capricorn

Relațiile de prietenie sau chiar relația de iubire vă va face să vă simțiți supărat, incomod și dezamăgit. Din păcate, nu există mod de a repara lcrurile. Împăcați-vă cu ideea.

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Vărsător

Suntței obsedat de locul de muncă pe care îl aveți, mod prin care v-ați atras destule antipatii. Invidia își spune cuvântul!

Horoscop zilnic miercuri, 7 noiembrie 2018: Pești

Aveți asupra voastră un val de spiritualitate. Sunteți atras de energii și de ceea ce pot face asupra corpului și minții voastre. Analizați în detaliu totul, iar o posibilă relație de iubire v-ar putea deranja din această spiritualitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×