Horoscop Urania pentru 13-19 octombrie 2018: despărțiri și amenințări pentru taur

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/10/2018, 00:00
Horoscop Urania pentru 13-19 octombrie 2018: despărțiri și amenințări pentru taur
Ce spune horoscopul Uraniei pentru 13-14 octombrie

Luna favorabilă nativului taur le face pe unele zodii să regrete mult perioada aceasta. Unele au parte de dezvăluiri deosebine și neașteptate, altele divorțează sau își pierd prietenii pe care îi credeau o familie.

Urania dezvăluie ce spun astrele pentru zilele următoare

Ce spun astrele pentru zilele de 13-19 octombrie? Care sunt sfaturile pentru nativi și cum sunt avertizate?

Berbec

Între 13-19 octombrie, berbecul nu va trebui să accepte compromisuri și nici să complice lucruri care sunt deja. Ești doritor de oameni, ți-ar plăcea să te înconjori mai mult de persoane dragi, din păcate, majoritatea sunt departe.

Taur

Pentru taur se anunță discuții, explicații și tentații diverse. Datele de 13-19 octombrie aduc evoluție uimitoare pe planul profesional. Se văd în final roadele muncii tale. Există o posibilă echilibrare a relațiilor de la locul de muncă.

Gemeni

13 și 19 septembrie indică nemulțumiri la serviciu. Relațiile cu șefii și cu unii din colegi au devenit copleșitoare și incomode. Cu toate astea, mai pe seară vei avea o energie pozitivă și energie debordantă.

Rac

Racii se vor bucura pe 13 și 19 octombrie de energie și determinare. Mulți oameni le vor fi alături pentru că aduc un plus zilelor prin esența lor. O să ai un beneficiu material cât de curând.

Leu

Volum de muncă foarte mare și eforturi financiare deosebite te împing la o distracție în zilele de 13-19 octombrie. Vei avea o surpriză legată de partenerul de viață.

Fecioară

Ești cam vulnerabil în zilele de 13-19 octombrie. Dai dovadă de prea mult subiectivism, iar asta destabilizează orice discuție cu o anumită persoană cu care trebuia să te înțelegi.

Balanță

La orele prânzului, pe 13-19 octombrie, vei avea griji foarte multe în ceea ce privește evoluția ta financiară. Nu trebuie să faci nicio tranzacție, altfel vei rămâne în pom. Ai o dorință arzătoare de a evolua mai mult și mai mult, din păcate, încă nu ți-ai dat seama ce te trage în jos.

Scorpion

La jumătatea zilelor de 13-19 octombrie, vei avea un moment de încărcare astrală. Vei avea multă energie, motivație, ambiție și tenacitate.

Săgetător

Luna străbate zodia Săgetătorului pe data 13-19 octombrie. Vă veți dezvolta financiar, lucru ce vă bucură enorm. În utlima vreme ați stat bine pe toate celelalte planuri, numai pe acesta nu.

Capricorn

Te simți extenuat, ai muncit extrem de mult. Ai nevoie de o pauză pe 13-19 octombrie. Ai o dorință de a-i ajuta pe cei din jurul tău. Crezi cu tărie că bienel împărtăși îți aduce cea mai mare împlinire.

Vărsător

Între 13-19 octombrie vei descoperi cine îți este prieten cu adevărat. Vei petrece clipe plăcute cu cei cărora le pasă cu adevărat de tine. Ai parte de niște momente extraordinar de intime și feircite.

Pești

Sunt posibile anumite tulburări ale sănătății, perioadă în care nu vei avea liniște și nu te vei putea odihni cum trebuie. Zilele de 13-19 octombrie trebuie să te facă să fii mai atent la tine, fizic și psihic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×