Horoscop zilnic: miercuri 29 august. Familia cărei zodii se mărește?

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/08/2018, 21:27
Horoscop zilnic: miercuri 29 august. Familia cărei zodii se mărește?
horoscop 29 august 2018. Famiilia unei zodii se va mari ]n curând

Horoscop zilnic: miercuri 29 august. Familia cărei zodii se mărește? Horoscopul aduce vești bune pentru una din zodii, curâd va veni un nou membru în familie. Pentru cei care au simțit că relația cu persoana iubită s-a cam răcit e mai bine să se concentreze pe persoana iubită. Toată atenția trebuie să fie asupra partenerului, nu pe oricare alte activități.

Citește și: Câți bani a strâns fiul lui Liviu Dragnea la nuntă! Este o sumă fabuloasă

Citește și: Zile libere în 2019. Când „trag pe dreapta” bugetarii. Program complet

Așa arată horoscopul de azi, 17 august

O bucurie foarte mare este așteptată de una dintre zodii, în timp ce altele trebuie să se canalizeze strict pe relația sentimentală, pentru a nu o pierde căt de curând.

Horoscop 29 august Berbec

Ce născuți sub nativul zodiei berbec au câteva probleme de sănătate. Din fericire, nu sunt motive serioase de îngrijorare, dar continuă să-și facă griji, mai mult decât este nevoie. Acest lucru îl face să-și piardă gândurile și să nu mai poată funcționa la capacitatea maximă. Din cauza asta se enervează peste măsură. Ai nevoie de odihnă mai multă, aceasta te va ajuta să îți revi și să dai tot ce ai mai bun, ca de obicei. Acum, mai mult decât niciodată, ai nevoie de câteva zile libere.

Horoscop 29 august Taur

Taurii sunt sfătuiți să se obișnuiască să fie mai pozitivi, prin orice mijloace și cât mai repede. În curând ți se va schimba starea de spirit. O întâlnire îți va strica starea de spirit, iar tu trebuie să fii în stare să te menți pozitiv pentru a scăpa de o afacere dezastroasă. Dacă vei reuși, te așteaptă o afecere ce-ți va aduce o grămada de bani.

Horoscop 29 august Gemeni

Pari ostenit din cauza muncii depuse, însă urmează și zile cu soare pentru tine, așa că pregătește-te pentru începutul unei perioade bune. Chiar șefii tăi și-au dat seama de faptul că ești cam nefericit cu job-ul, de aceea vor să-ți propună o mărire de salariu. Doar pentru a rămâne tu în firmă îți vor da mai puține ore de lucru, pentru că e apreciază mult. Calitățile tale nu îi lasă să te piardă, așa că ești apreciat, chiar dacă nu primești laude zilnic. Îți rămâne doar să te decizi dacă primești oferta sau o iei de la capăt cu un nou job.

Horoscop 29 august Rac

Nativii născuți în zodia racului se autoevaluează serios. Un episod neașteptat la muncă va declanșa ceva în tine, mai exact o ceartă a unui superior. Toți colegii nativului vor fi certați pentru ceva, dar pentru tine va fi o zi deosebită, căci tu vei fi singurul lăudat. Vei fi dat drept exemplu pentru ceilalți.

Horoscop 29 august Leu

Leii trebuie să se gângească la siguranță. Nu-și are loc o schimbare acum, trebuie să lași totul așa cum este în prezent. Leii trebuie să comunice cu partenerul de viață. Cel mai potrivit sfat al astrelor pentru nativii aceștia este să aibă răbdare și să aștepte. Nu trebuie să încetezi să crezi că lucruri bune vor urma să se întâmple și în viața ta.

Horoscop 29 august Fecioară

Inspirația este în prim plan! Un dialog interesant te va schimba, iar persoana iubită îți va spune că este de acord cu ceea ce gândești. Ideea apariție unui copil este tot mai aproape în gândul vostru, doriți să va măriți familia.

Horoscop 29 august Scorpion

Nativii zodiei sunt mai atenți la imaginea lor astăzi. Ori asta, ori de propria persoană, hobby-uri sau interese. Relația dumneavoastră începe ușor să se degradeze, de aceea ați considerat să faceții lucruri care vă situează în prim plan. Doar tu poți face ca relația cu jumătatea ta să renască, așa că dacă ai vrea cu adevărat asta, ar trebui să renunți pentru puțin timp la tine.

Horoscop 29 august Săgetător

Astăzi ai parte de un coflict care dorește să-ți strice relația. Această problemă face parte chiar din echipa voastră de la locul de muncă. Trebuie să refuzați orice flirt, astfel veți face parte dintr-o relație foarte nesănătoasă. Un refuz politicos este de ajuns, acesta va fi de înțeles.

Horoscop 29 august Capricorn

Treburile zilnice vor decurge mai relaxat, seara chiar vei petrece câteva momente liniștite alături de cei dragi. Totul vă merge pe un făgaș liniștit, ba chiar vă așteaptă o călătorie venită la fix.

Horoscop 29 august Vărsător

Nativii acestei zodii trebuie să facă astpzi o alegere importantă cu privire la partenerul de viață. Astrele îl îndeamnă să își asculte doar inima în alegerea pe care o va face.

Horoscop 29 august Pești

Te așteaptă vești excelente în viașa de cuplu. O zi bună pentru refacerea unei căsătorii care părea cumva pierdută. Încrederea este mai solidă, așa că astăzi veți avea parte de o surpriză mai pe seară. Aceasta este pregătită în avans de multă vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×