Horoscop zilnic, marți, 5 septembrie. Astăzi nu e bine să luam nicio decizie!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/09/2018, 13:15
Horoscop zilnic, marți, 5 septembrie. Astăzi nu e bine să luam nicio decizie!
Horoscop 5 septembrie 2018.

Conform horoscop zilnic, marți, 5 septembrie, astăzi nu este bine să luam nicio decizie. Soarele este în opoziție cu Neptun, ceea ce ne face să fim visători, plutituri, departe de a fi cu picioarele pe pământ. Nu putem fi concentrați pentru a lua decizii, a face acțiuni care implică multă tenacitate. Totul trebuie să fie cât mai simplu și la obiect pentru a nu da greș.

Așa arată horoscopul de azi, 5 septembrie

Zodia Berbec

Se pare că nu este o zi prielnică nici pentru decizii, nici pentru convorbiri. Vor exista contraziceri între tine și oamenii din jurul tău pentru că ai impresia că ei nu te susțin în tot ceea ce vrei să faci. De aceea, simți că trebuie să analizezi situația.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur au astăzi parte de un suișuri și coborâșuri în ceea ce privește partea profesională. Ai parte de noi sarcini de lucru, dar încă nu vezi beneficiile. Mai ai răbdare puțin! Să nu iei o decizie importantă azi în legătură cu acest lucru. Posibil să fie foarte greșit.

Zodia Gemeni

Gemenii astăzi se simt extenuați. Dar nu aveți timp deloc să luați o pauza, pentru că e posibilă o călătorie de serviciu. Și, cum Soarele are o opoziție cu Neptun, nu e bine nici să refuzi această călătorie, nici să o accepți fără să analizezi. Așa că, ai nevoie să te consulți cu cineva apropiat care te poate ajuta să dai cărțile pe toate părțile.

Zodia Rac

Se pare că ai de împărțit niște bani cu apropiații, partenerul de viață sau colegii de muncă. Începe din ce în ce mai mult să te nemulțumească faptul că ai nevoie de foarte mulți bani. Problema cu banii se va rezolva, dar ai diferite discuții și cu partenerul de viață din acest motiv. Dar totul se va sfârși, fiindcă tu esti vinovatul acestor discuții aprinse.

Zodia Leu

Astăzi ai parte de niște discuții care îți vor surâde. Vei afla niște secrete, care ori te vor ajuta ori îți vor satisface curiozitatea. Să fii atent în schimb și la conversațiile pe care le porți cu partenerul de viață.

Zodia Fecioară

Astăzi, nativii zodiei Fecioră au parte de multe treburi prin casă. Sunt posibile tensiuni la locul de muncă. Recomandarea este să fii prudent și diplomat cu persoanele implicate în conflict. Nu se știe cum situația se poate întoarce în defavoarea ta și mai rău decât este deja.

Citește și: O româncă a fost găsită fără suflare în Republica Dominicană

Citește și: Litoralul pentru toti 2018. Cat costa o vacanta la mare in septembrie

Citește și: Tânăra respinsă la Chișinău a devenit polițist peste ocean! Povestea ei a impresionat România

Zodia Balanță

Este o zi numai bună pentru Blanțe pentru a clarifica unele lucruri în ceea ce privește partea sentimentală. Se pare că astăzi toată lumea te provoacă, până și partenerul de viață îți dă de furcă. Fii diplomat și echilibrat ca de obicei și tot ce se întâmpla azi se va schimba cât ai zice pește.

Zodia Scorpion

Discuții aprinse se întrevâd și în ceea ce-i privește pe scorpioni. Se pare că membrii familie te consideră distrat, distant și pierdut un pic. Succesul pentru ziua de astăzi se anunță numai în ceea ce pivesc treburile casnice și partenerul de viață. În momentul de față, esti pe aceeași lungime de undă cu el, iar numai acesta te va înțelege bine, după ce te vei destăinui lui. De asemenea, tot el îți va aduce zâmbetul pe buze.

Zodia Săgetător

Săgetătorii nu au parte de aceleași discuții în contradictoriu ca zodiile de mai sus. Ba din contră. Săgetătorii au o zi numai bună pentru relaționarea interumană. De asemenea, este bine să încerci să te pui pe tine pe primul loc, și nu pe ceilalți. Rezolvă-ți tu prima dată problemele și după vezi cum vei face față și problemelor altora.

Zodia Capricorn

Cum Capricornii au senzația mereu că banii le lipsesc, și astăzi gândurile lor vor avea aceeași direcție. Partea bună este că vei primi sfaturi de la cineva apropiat pentru a-ți mări bugetul, pentru a fi mulțumit odată.

Zodia Vărsător

Astăzi Văsătorii sunt foarte activi, energici și reușesc să rezolve multe. Ești din e în ce mai concentrat pe partea materială. Iar, dacă vei fi atent și prudent, lucrurile vor ieți chiar bine.

Zodia Pești

Peștii astăzi vor să se întoarcă la spiritualitate. Ceva îi face să se gândească din ce în ce mai mult la lucrurile sfinte, lucru care îi va ajuta ți le va da o liniște; liniște mult dorită. De asemenea, și partenereul de viață te susține în tot ceea ce vrei să faci. Ar trebui, cu această ocazie, să-l apreciezi mai mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×