Horoscop zilnic marți, 29 ianuarie: probleme în dragoste pentru o zodie

Ana Chivu   
în Horoscop
28/01/2019, 17:51
Horoscop zilnic marți, 29 ianuarie: probleme în dragoste pentru o zodie
Ce spun astrele pentru horoscopul de azi, 29 ianuarie?

Horoscop zilnic pentru marți, 29 ianuarie pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Anul acesta, conform zodiacului chinezesc, este anul mistrețului. În acest context, indiferent de ce s-ar întmpla cu zodiile, lucruri bune vor ieși la iveală după evenimentele stresante sau greoaie.

„Iubirea le dă batai de inima in iunie si iulie, vor ceva foarte serios. testeaza foarte mult, dar sunt si foarte curtate. Mai ales cei de aprilie, legat de comportament si personalitatea lor – mai putin ezitanti, mai putin comozi. iubesc pacea. Ei bine, nu mai sunt atat de iubitori de pace, se scot pe ei din zona de confort!”, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu, în zodiacul pentru 2019.

Horoscop zilnic marți, 29 ianuarie: iubire întortocheată pentru o zodie

Horoscop azi, 29 ianuarie 2019
Horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Berbec

Astrele te sfâtuiesc să eviți cu orice preț deplasările. Dacă vei face asta, vei avea parte de certuri sau discuții urâțele cu persoane cu care nu-ți dorești asta. În a doua parte a zilei de marți, 29 ianuarie, trebuie să fii foarte prudent.

Taur

Banii îți vor aduce azi multe discuții, iar dacă este vorba de o separare de persoana cu care formezi un cuplu, vei constata că ea/el are dovezi importante pe care le va arăta la judecătorie. Acesta îi va aduce câștig de cauză. Riști foarte mult.

Gemeni

Te simți nesigur azi, 29 ianuarie, ar fi de ajutor dacă ai renunța la îndoielile acestea. Ceri sfaturile șefilor sau colegilor pentru ceva ce ține de cariera ta. În perioada asta îți dorești foarte mult suport din partea partenerului.

Rac

Ești insistent și perseverent, lucru care te va ajuta mult în afaceri astăzi. Un gust amar îți va lăsa o întâlnire nepregătită un un amic mai vechi. Acesta este plin de ură și nu mai are respect față de tine.

Leu

Tânjești după o dragoste care nu îți este menită. Ai parte de respingere totală din partea persoanei în cauză. Lucru ăsta te va dezămăgi cumplit, fapt pentur care va domni lângă tine o stare extrem de proastă.

Fecioară

Astrele îți recomandă să amâni orice călătorie azi, chiar dacă este plănuit și-ți vei întrista puțin membrii familiei. Azi poți să te bucuri de venituri, situația financiară arată din ce în ce mai bine. De asemenea, este posibil să ai un accident rutier.

Balanță

Ești în cea mai bună formă! Acum poți să alegi să progresezi enorm sau să te plafonezi cu totul. Ai avut multe probleme în perioada aceasta, torul din cauza unei despărțiri. Alte orizonturi ți se arată.

Scorpion

Astrele te susțin să negociezi. Vor apărea azi șanse pentru a-ți schimba locul de muncă. Vei fi contactat de purtători de cuvânt al unro firme. Vei accepta doar dacă te vor lăsa să-ți rezolvi munca în stilul tău.

Săgetător

Este probabil ca ază, 29 ianuarie, să semnezi un contract cu o persoană importană dintr-o localitate. Vei avea o afacere profitabilă împreună, veți avea parte de sume mari dacă vă țineți de treabă și aveți încredere deplină unul în celălalt.

Capricorn

Alții au profitat de pe urma ta, lucru ce te face să te simți prost azi. Încearcă să-ți înveți lecția și să acționezi pentru a rezolva problema. Sunt șanse mari ca relația pe care o ai să se rupă.

Vărsător

Îți asumi sarcini mai multe la serviciu. De asemenea, azi, 29 ianuarie, ajungi în final să te apreciezi la adevărata valoare. Ești în toane bune și cei din jur sunt surprinși de grija pe care le-o porți, te comporți ca o persoană nobilă.

Pești

Proiectele de pe planul profesional îți merg excelent. Azi, marți, trebuie să nu răspunzi provocărilor din partea prietenilor, la mijloc este vorba de un șantaj. Îți este greu să te abții, dar trebuie să o faci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×