Horoscop săptămânal 28 ianuarie-3 februarie: o zodie este greu încercată

Ana Chivu   
în Horoscop
27/01/2019, 18:27
Horoscop săptămânal 28 ianuarie-3 februarie: o zodie este greu încercată
Ce spun astrele pentru săptămâna 28 ianuarie-3 februarie

Astrele spun în horoscopul săptămânal pentru perioada 28 ianuarie-3 februarie pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Se pare că săptămâna 28-3 2019 are parte de multe evenimente astrologice cu u impact mare prin Mercur, planeta comunicării și Jupiter, planeta beneficiilor mari și a expansiunii.

„Cu toată știința ta, îmi poți spune cum și de unde vine acea lumină în suflet? Sufletul, ca și trupul, trăiește prin ceea ce îl hrănește.Prin vindecarea sufletului, uneori, și trupul poate fi vindecat. Ioan al lui Dumnezeu”, sfătuiesc astrele.

Horoscop săptămânal pentru 28 ianuarie-3 februarie

Astrele vorbesc despre evoluția zodiilor
Astrele vorbesc despre evoluția zodiilor

Berbec

Cei care sunt născuți sub acest semn au parte de câteva sume frumoase.Este posibil ori să ți se rotunjească veniturile, ori ca cineva să îți returneze o datorie. Începi o perioadă care este strâns legată de studii și interviuri pentru muncă. Ai câteva decizii de luat în privința relației tale cu persoana iubită.

Taur

Săptămâna cuprinsă între 28-3 va fi strâns legată de emoții și trăiri puternice. Din păcate, vei avea câteav zile în care vei avea deziluzii și te vei simți neîmplinit. Nemulțumirile tale parcă ating punctul maxim. Din fericire, pe plan financiar ești foarte bine. AI muncit mult pentru ce ai.

Gemeni

Unele sarcini se pot dovedi anevoioase, suprasolicitante, iar unele proiecte pot lua o traiectorie dezamăgitoare pentru superiori. Tot acest context profesional s-ar putea să aibă un impact negativ asupra stării de sănătate, motiv pentru care odihna, activitățile detensionante și alimentația sănătoasă ar trebui să le devină aliat încă din prima zi a perioadei analizate.

Rac

Racii se simt împliniți. Au parte de schimbări în bine, iar toate problemele pare că se rezolvă de la sine. În weekend au dorința de a se distra la maximum și de a cheltui mulți bani pe nimicuri. Ceea ce vei face pare că este fără minte, ești necalculat, ai un stil de atrăi care nu o să-ți aducă lucruri benefice prea multe.

Leu

Leii se implică în tranziții imobiliare, vreți să vă schimbați locuința sau să o vindeți cu totul, dacă nu stați în chirie. Partenerul tău de viață va aduce în față niște discuții despre bani, din acestea vor ieși adevărate scandaluri. La locul de muncă s-ar putea să iasă o idilă. Faci schimbări mai la locul de muncă și în carieră.

Fecioară

Fecioarele au săptămâna asta parte de o surpriză plăcută pe plan financiar. În weekend pot pleca într-o scurtă călătorie alături de persoana iubită și pot reuși să-și îmbunătățească considerabil relația. Cei singuri ar putea cunoaște un posibil viitor partener de cuplu.

Balanță

Cei născuți sub semnul balanței își încep săptămâna bine la finanțe. Perioadă favorabilă pentru a trece un examen, a obține o diplomă sau a câștiga un concurs. Posibile discuții interminabile cu persoana iubită în încercarea de a găsi un sens comun, de a îmbunătăți compatibilitatea. Se cere reechilibrarea situației carieră-familie pentru a reașterne armonia în cuplu.

Scorpion

Săptămâna 28-3 aduce multă acțiune în sectorul sentimental. Puteți fi confuzi de propria relație și se simt indecizi. Către finele săptămânii, când Luna le va traversa casa banilor, nativii vor fi tentați să facă mai multe cheltuieli, dar se vor preocupa și de creșterea veniturilor și vor căuta soluții în acest sens.

Capricorn

Capricornii sunt controversați din cauza unor confuzii și au parte de un disconfort. Se recomandă mai multă odihnă pentru îmbunătățirea stării de sănătate și prudență la deplasări, în special în weekend, când există un risc mai mare de accidente și accidentări.

Vărsător

Vărsătorii se bucură de aprecieri multe la locul de muncă. S-ar putea să se lege o idilă cu un coleg de la serviciu. Aceasta iese mai tare la suprafață din cauza colegilor care vă pun față în față cu sentimentele și vă obligă să dați în final cărțile pe masă. Pe de altă parte, se cere mai multă atenție la alimentație și evitarea exceselor de orice fel.

Pești

Săptămâna 28 ianuarie 3 februarie este bazată pe partea financiară, care, din păcate, îți face probleme și te umple de stres. Astfel problemele pot fi înțelese mai ușor și chiar pot fi depășite cu sprijinul și ajutorul persoanei iubite. Se recomandă mai multă odihnă și imunizarea organismului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×