Horoscop zilnic: luni, 28 ianuarie 2019. O zodie se află într-o situație instabilă

Alexandra Chivu   
în Horoscop
27/01/2019, 18:53
Horoscop zilnic: luni, 28 ianuarie 2019. O zodie se află într-o situație instabilă
Horoscop zilnic, luni, 28 ianuarie 2019

Potrivit horoscopului zilnic, luni, 28 ianuarie 2019, o zodie se află într-o situație instabilă din care tot încearcă să iasă pentru a-și regăsi echilibrul. Astăzi, mai sunt vizați și nativii zodiei Taur, care încheie un capitol din viața lor și, după mult timp în care s-au gândit și răzgândit, își asumă consecințele. Printre zodiile cărora li se întâmplă ceva deosebit azi sunt și Racii, care riscă mult.

De altfel, luni, 28 ianuarie 2019, cam toate zodiile întâmpină ceva probleme, una cu nervii, una cu răbdarea, una la serviciu, astfel că e recomandat ca fiecare să încerce pe cât posibil să se mai tempereze, altminteri vor declanșa un foc în jurul lor.

Horoscop zilnic: luni, 28 ianuarie 2019

De asemenea, luni, o zodie își va înfrunta tema, moment pe care l-a amânat parcă o viață. Totodată, aceasta își dă seama, după o lungă vreme, că a greșit, încercând acum să repare. Mai mult, această zi este și despre respect. Mai exact, respectul pe care nativii zodiei Scorpioni îl câștigă datorită caracterului lor.

Berbec

Ești în mijlocul unei situații instabilă, în care nimeni nu reușește să restabilească echilibrul. De altfel, ai mintea limpede, lucru care ajută în clarificarea lucrurilor.

Taur

Horoscop zilnic: luni, 28 ianuarie 2019. O zodie se află într-o situație instabilă
O zodie își va înfrunta tema, moment pe care l-a amânat parcă o viață

Nativii zodiei Taur pun punct unei acțiuni, însă te îndoiești asupra unei decizii. Se pare că nu o mai poți schimba, astfel că urmează doar să îți asumi ce se întâmplă.

Gemeni

Te confrunți cu multe mărunțișuri care te frământă, lucruri pe care ar trebui să le ignori.

Rac

Sunteți cam supărat și împrăștiați cuvinte dure. Prin acestea, poți distruge o relație. E recomandat să ai grijă la tot ce spui!

Leu

Nativii zodiei Leu sunt nervoși astăzi, iar dacă nu veți controla puțin situația, riscați să stricați atmosfera de familie cu atitudinea voastră.

Fecioară

Atenție! Se apropie un moment important, probabil un interviu de angajare sau orice altceva legat de segmentul profesional.

Balanță

E momentul să-ți întâmpini teama, moment pe care l-ai așteptat de mult, însă acum nu mai e loc de refuz.

Scorpion

Ai alături un om care dorește să-și deschidă inima în fața ta și este foarte deschis în a-ți asculta sfaturile. Tu nu ești extrem de implicat, însă detașarea ta face ca sfaturile pe care i le dai să fie corecte și concrete.

Săgetător

Primești o mână de ajutor, însă ceva îți spune să nu accepți asta, căci simți că cineva nu are intenții bune.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn află adevărul după o lungă perioadă de minciună. Iar, dacă cineva ți-a înșelat așteptările, într-un final se restabilește ordinea corectă a lucrurilor.

Vărsător

E distracție în jurul tău, lucru care îți aduce numai energie, pozitivitate, veselie. E recomandat să te bucuri de ce ți se întâmplă.

Pești

Treci printr-un impas, însă ești sigur că nimic nu se recolvă de la tine, de aceea te ambiționezi să lupți cu toate obstacolele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×