Horoscop zilnic: marți 25 septembrie. O zodie are parte de o veste neplăcută ce-i dă planurile peste cap

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/09/2018, 21:35
Horoscop zilnic: marți 25 septembrie. O zodie are parte de o veste neplăcută ce-i dă planurile peste cap
Potrivit horoscop zilnic marti 25 septembrie, o zodie primeste o veste neplăcută

Potrivit horoscop zilnic, marți, în data de 25 septembrie, o zodie primește o veste neplăcută care-i schimbă planurile la 180 de grade! Cu toate problemele, e bine totuși ca fiecare zodie să-și trăiască bucuriile vieții, să trăiască fiecare clipă și să asculte ce spun oamenii din jur. Viitorul e aproape, dar prezentul este și mai aproape, așa că să-ncercăm să-l facem și mai frumos pe cât putem.

Așa arată horoscopul de azi, 25 septembrie

Chiar dacă mulți nu cred în preziviunile astrologilor, sigur măcar o dată lucrurile s-au întâmplat aidoma celor spuse de horoscop. Iar, dacă ești curios ce anunță pentru ziua de marți, iată mai jos ce spune.

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt cei vizați azi! Despr eei era vorba în titlu. Se pare că au ceva probleme de rezolvat la locul de muncă. Mai exact, nu problemele cu șeful ar trbeui să-i intereseze, ci o dispută mai veche cu un coleg. Astrele îți recomandă să te împaci cu el.

Taur

După o perioadă în care Tauri iau tot așteptat o pauză, acum au parte de ea. Ziua de marți va fi una care suna a relaxare totală. Și, cum ai parte de relaxare, trbeuie să vină și ceva rău, după cum ar zice negativiștii. Deci, află că fostul partener de viață s-a schimbat, iar ție îți surâde.

Gemeni

O zi bună este la orizont și pentru nativii acestei Zodii. Se pare că este o zi perfectă și pentru partenerul lor de viață, căci Gemenii sunt din senin foarte senzuali și romantici.

Rac

Încăpățânarea stă la baza zilei de azi pentru nativii zodiei Rac. Nu vor să ierte o peersoană care le-a greșit cu ceva în trecut, dar, cu toate acestea, nu va suferi nimeni. Previziunile astrologilornu anunță niciun conflict.

Citește și: Top 10 filme de comedie care îți fac toamna mai ușoară

Citește și: Povestea românului care a pierdut 500.000 de euro câștigați la loz în plic

Citește și: Sofia Vicoveanca a împlinit 77 de ani! Aceasta a dezvăluit secretul care o menține în formă

Leu

În plan profesional, lucrurile pentru Lei stau foarte bine, ceea ce este un motiv de fericire și de puțină relaxare. Însă, nu vă culcați pe o ureche, căci trebuie să munciți în continuare.

Fecioară

Fecioarele aduc mult cald marți în viața oamenilor pe care-i întâlnesc pe parcursul zilei. Cu toate că astrologii prevestesc niște situații care ar putea să vă scoată din minți, stați bine la nivelul de toleranță, astfel încât, veți trece cu bine și peste această zi.

Balanță

O zi foarte bună în ceea ce privește creativitatea. Se pare că, în pofida faptului că ai mult entuziasm pentru a face lucruri, ești creativ și dornic, duci lipsă de curaj. Recomandat este să treci peste timiditate pentru a-ți merge bine, căci ai cu ce.

Scorpion

Scorpionii primesc o veste neplăcută de la o rudă, așa că planurile lor sunt date peste cap. Trebuie să lăsați tot ce aveți de făcut pentru a fi alături de cine are nevoie de voi. De asemenea, tot pentru ziua de azi ar fi valabil și proverbul ”Graba strică treaba”, așa că trebuie să aibă grijă la intensitatea cucare fac lucrurile. Puțină răbdare! Și lui Dumnezeu i-a luat câteva zile până a facut omenirea.

Săgetător

E știut că Săgetătorii sunt rapizi și fac multe deodată, iar astăzi se pare că nu le ies toate ca în alte dăți. Dau de niște oameni băgăreți, pe care este recomandat să-i înlăture din viața lor.

Capricorn

Nativii zodiei Carpricorn descoperă o nouă modalitate de a face bani, iar asta e bine pentru că nu o duc extraordinar pe acest plan.Dar, cu toate că descoperă această modalitate și pe planul financiar o duc mai bine, nu va fi așa și în dragoste, căci partenerul de viață se simte neglijat.

Vărsător

Vărsătorii sunt visători astăzi! Vor să calculeze fiecare pas din viitor sau cel puțin să viseze la fiecare pas. E bine să te trezești un pic, căci se prevede în viitorul la care visezi, o călătorie pe care trbeuie să o faci lucid.

Pești

Nativii zodiei Pești au și ei ceva probleme. O persoană care și-a intrat în viață nu de mult, vrea să-ți pună piedici. Vestea bună este că previziunile astrologice văd că lupta este câștigată de tine! Oricum ar fi, să fii prudent în tot ceea ce faci astăzi. E bine să fii așa în orice situație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×