Horoscop zilnic: marți, 19 noiembrie. Racul visează cu ochii deschiși

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
18/11/2019, 13:59
Horoscop zilnic: marți, 19 noiembrie. Racul visează cu ochii deschiși
Horoscop 19 noiembrie. Sursa foto: dcnews.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 19 noiembrie. Multe dintre zodii primesc vești bune, altele sunt apreciate de șefi, însă Racul visează cu ochii deschiși la o poveste de iubire ca în filme.

Așa arată horoscopul zilei de 19 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Astăzi ești foarte mulțumit de tine, de felul în care arăți și de realizările tale. Acesta lucru își dă și mai multă încredere și te ajută chiar să iei decizii bune.

Taur

Horoscopul zilei de 19 noiembrie îl surprinde pe Taur chiar când își dorește schimbare și chiar caută o schimbare în viața sa. Locul de muncă nu îl mai motivează și ar vrea să meragă mai departe, poate pe un salariu mai mare. problema este că se uită cam ciudat și la partenerul de viață…

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor sunt plini de șarm, zilele-acestea. Se pot exprima fără probleme și se fac ușor înțeleși. În plus, ar putea găsi partenerul ideal, la care visează de ceva vreme.

Rac

Nativul Rac este numai lapte și miere, dar și cu capul în nori. Visează la o poveste de iubire ca în filme, iar providența s-ar putea să-i scoată în cale o astfel de iubire.

Leu

Pui mare accent pe valorile concrete ale vieţii în doi. Nu mai eşti la fel de amorezat ca altădată, dar claritatea minţii e un avantaj pentru consolidarea relaţiei. Munceşti cu plăcere la serviciu pentru că te ocupi de proiecte care îţi plac

Fecioară

Nativul Fecioară suferă din dragoste. Persoana la care visează cu ochii deschiși nu prea are ochi pentru el. Măcar îi merge bine la locul de muncă, unde șefii se gândesc să-i mărească salariu.

Balanță

Nativul Balanță se concentrează excelent la locul de muncă. Această stare îl ajută să ia decizii foarte bune pentru viitorul său. Partenerul de viață este cam gelos, iar acest lucru îl cam scoate din sărite.

Scorpion

Viața în cuplu înseamnă să fii aproape de partenerul tău la bine, dar și la rău. Așadar, trebuie să îți susții partenerul, mai ales atunci când are probleme.

Săgetător

Nativul Săgetător întâmpină probeme destul de serioase, atât la locul de muncă, unde colegii îl bârfesc și îi pun bețe-n roate, dar și acasă. Partenerul de viață s-a săturat să-i reproșați mereu câte ceva și este pe punctul de a ceda nervos.

Capricorn

Eşti mai deschis şi mai generos în sentimente, pentru că eşti conştient că o relaţie de succes depinde de schimbul reciproc şi echitabil dintre parteneri. Eşti un exemplu de seriozitate în felul cum îţi asumi sarcinile şi le duci la îndeplinire.

Vărsător

Munceşti mult, s-au acumulat o mulţime de sarcini şi faci eforturi supraomeneşti pentru a le duce la capăt pe toate, fără a lăsa loc de critici din partea şefilor. Eşti atât de cuprins de zel, încât eşti capabil să stai şi peste program sau să-ţi iei de lucru acasă.

Pești

Nativul născut sub semnul zodiacal al Peștilor are parte de momente tandre, alături de partenerul de viață. Seara este posibil să iețiâi împreunăcu mai mulți prieteni la un pahar de vin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×