Zodiac chinezesc pentru marți,19 noiembrie 2019. Șobolanii au probleme în dragoste

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/11/2019, 12:04
Zodiac chinezesc pentru marți,19 noiembrie 2019. Șobolanii au probleme în dragoste
Șobolanii au parte de vești bune în plan sentimental. Sursa foto: click.ro

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 19 noiembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, în ciuda superstițiilor legate de cele trei ceasuri rele. Dacă ești născut sub semnul Șobolanului, însă, viața sentimentală s-ar putea să-ți creeze unele neplăceri, însă nu te îngrijora, pentru că vei reuși să treci peste toate, mai ales cu atitudinea potrivită.

Ce surprize ți-au rezervat astrele horoscopului chinezesc pentru ziua de marți, 19 noiembrie

2019 este anul Mistrețului de Pământ, ceea ce înseamnă că acesta are o influență puternică asupra tuturor celorlalte zodii, cărora le poartă noroc în plan profesional și le transmite un puternic sentiment de eliberare din punct de vedere emoțional. Motto-ul acestei perioade, conform zodiacului chinezesc este „Trăiește-ți viața din plin”.

Șobolan

Nu te șteaptă o zi tocmai bună, însă astrologii îți recomandă să nu intri în panică, pentru că soarele va răsări în curând și pe strada ta, chiar dacă acum pare că totul s-a năruit. Trebuie doar să ai răbdare și să-ți menții optimismul la cote ridicate. Spre seară, ai ocazia să te relaxezi și să uiți puțin de griji.

Bivol

În ultimele zile ai făcut o pasiune din a face modificări mici sau mari în aspectul tău. Slăbit, îngrășat, coafat, aranjat. Astăzi ești nostim alergând după rezultate spectaculoase și rapide. Îți va trece destul de repede și te vei întoarce la vechile obiceiuri.

Tigru

Dacă nu ai ceva important de făcut, încearcă să ieși din rutina zilnică. Email, telefon, messenger, toate sunt folositoare, dar și epuizante în același timp. Renunță pentru o scurtă vreme la calculator, stinge televizorul, închide radioul și mergi să te întâlnești cu prietenii. Până la sfârșitul zilei s-ar putea să ai aprte de veștile bune pe care le aștepți de foarte multă vreme.

Iepure

Ești plin de energie, dornic de noi începuturi, dar și de a te implica în treburile altora. În plus, astăzi se conturează un final de capitol relațional. Asta înseamnă că relațiile cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri se reconfigurează, ori se încheie definitiv. E mai bine să lași lucrurile să își urmeze cursul și să menții în viața ta doar acele relații și colaborări care te ajută să evoluezi din toate punctele de vedere.

Dragon

Astăzi trebuie să faci tot posibilul să ajungi undeva lângă o apă, pentru a absorbi vibrațiile ei binefăcătoare. Bea destule lichide pentru a evita problemele de tipul deshidratării. Vei avea o zi aspră, care te va extenua. Pe seară, o baie relaxantă îți va prinde bine.

Șarpe

Deși azi vei simți o tentație aproape irezistibilă să începi un proiect nou, asigură-te mai întâi ca ai finalizat treburile începute. Îți va fi destul de greu, mai ales că în această perioadă toate vibrațiile te îndeamnă către lucruri noi și incitante. Dar energia investită în noi începuturi va fi una pierdută în zadar dacă există o multitudine de lucruri nerezolvate în urmă.

Cal

Se pare că romantismul va fi punctul tău forte în această zi. Ai tendința de a fi atras de ceea ce înseamnă dragoste, fie că ești singur, fie că ai deja un partener. Fii, însă, cu mare băgare de seamă, pentru că inima poate să te înșele.

Capră/Oaie

Nu uita să trăieşti în viaţa reală. Renunţă la a sta cu ochii pe social media şi caută lângă tine şansele unor noi prietenii. Seara asigură-te că ai rezervat timp suficient familiei tale. Ascultă ce au de spus rudele, chiar şi partenerul de viaţă, mai ales că e posibil să afli lucruri care te vor ajuta foarte curând în luarea unor decizii.

Maimuță

Un proiect la care ai lucrat foarte mult timp şi pentru care ai depus foarte multe eforturi va fi încheiat astăzi, iar rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse. Astfel, îți poți lua o binemeritată vacanţă, să pleci într-o croazieră sau să te relaxezi în aerul curat de la munte. Meriţi toate aceste lucruri şi depinde doar de tine cum vei alege să sărbătorești.

Cocoș

Se pare că în sfârșit primești dragostea după care tânjeai. Ca să te bucuri de ea, trebuie să îți acordezi corzile sufletului, nu să le întinzi până la rupere. Ia aminte, așa cum spuneau bătrânii noștri: „Dragostea este oarbă, dar căsătoria îi găsește leacul”.

Câine

Când vine vorba de dragoste, gesturile tale sunt imprevizibile. Deși ai fi vrut să îți plănuiești acțiunile cu mare grijă, intervine ceva care te face să sari peste mulți pași și să ajungi unde nu te-ai fi gândit că poți ajunge. Apoi vei simți nevoia să dai înapoi, să aștepți puțin și să plănuiești din nou.

Mistreț

Dacă vei începe un proiect, rezultatele vor fi uimitoare, deoarece ești mult mai creativ astăzi. Simte-te liber să te exprimi așa cum vrei la job-ul sau afacerea ta, însă este bine să ai un partener sau o întreagă echipă cu care să lucrezi. Totodată, este momentul să ceri ajutorul colegilor tăi atunci când simți că lucrurile nu funcționează cum ți-ai dori.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×