Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 noiembrie. Răsturnări de situație pentru zodii

Alexa Serdan   
în Horoscop
17/11/2019, 13:03
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 noiembrie. Răsturnări de situație pentru zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 18-24 noiembrie. Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Astrologul Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte semnele zodiacale în săptămâna 18-24 noiembrie. Horoscopul săptămânii viitoare aduce răsturnări de situații pentru mai multe zodii, dar și relaxare și destindere în special în weekend pentru alte semne zodiacale, potrivit antena3.ro.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 18-24 noiembrie

Berbec

Săptămâna aduce vești bune și un nou început. În primele zile te cerți cu o persoană, dar miercuri te dai pe brazdă și cooperezi mai mult. Spre finalul săptămânii vei primi o sumă de bani, iar în weekend petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Taur

Luni și marți ești în centrul atenției, dar nu în sensul pozitiv. Mercur retrograd îți aduce în zilele de miercuri și joi vești surprinzătoare, dar și idei controversate. În weekend totul decurge absolut normal și nu se întâmplă nimic ieșit din comun.

Gemeni

Drumurile tale vor ajunge la ușile multor prieteni și cunoscuți. Concentrează-te în zilele de miercuri și joi pe sarcinile de la locul de muncă, dacă vrei ca în weekend să stai liniștit. Renunță la stres și destinde-te alături de familie și prieteni.

Rac

Săptămâna aceasta pui pe primul plan partea financiară și te gândești cum să capeți un venit suplimentar. Luni și marți cheltui fără cap, iar miercuri și joi rezolvi mai multe sarcini la serviciu. În weekend nu este exclus să primești vizita unor amici.

Leu

Tensiune și energie, o compinație fatală. Nu te aglomera încă de la începutul săptămânii pentru că vei avea nevoie de energie miercuri și joi. Îi molipsești și pe cei din jur cu mobilitatea și spiritualitatea ta.

Fecioară

Maximă prudență săptămâna asta. Nu te avânta în prea multe sarcini, sănătatea îți va da peste cap planurile în primele zile. Ulterior, lucrurile vor ieși exact cum vrei, ai nevoie doar de ambiție. Joi sau vineri o sumă de bani intră în contul tău.

Balanță

Comunicarea și sinceritatea sunt la cote maxime luni și marți. Privește partea plină a paharului și onorează invitațiile prietenilor. Spre finalul săptămânii primești banii pe care i-ai împrumutat și mergi la cumpărături în weekend.

Scorpion

În primele zile astrele spun că vei fii foarte ocupat. Impune-te și ține în frâu sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Mobilizează-te dacă vrei să obții bani. Joi și vineri îngrijește-te de sănătate și mergi la medic, iar în weekend relaxează-te.

Săgetător

La început de săptămână îți faci planuri de călătorie care se vor concretiza în weekend. Miercuri și joi te îndrepți spre serviciu și pui osul la treabă alături de colegi. Rezultatele financiare se vor vedea joi și vineri.

Capricorn

Primele zile sunt rezervate iubirii și partenerului de viață. Miercuri și joi dai randament la locul de muncă și sunt șanse mari să primești o avansare. În weekend este indicat să te odihnești și să-ți încarci bateriile.

Vărsător

Orgoliul nu te caracterizează, dar acum te va stăpâni. Ești tot mai atent la imaginea și impresia pe care o lași în urma ta. Miercuri și joi ești eficient la serviciu și rezolvi toate sarcinile pe care le ai pe ordinea de zi. În weekend este posibil să faci câteva drumuri pe la prieteni.

Pești

Luni și marți ai o listă lungă de sarcini de rezolvat. Miercuri și joi continui în aceeași notă, dar se vor vedea și rezultate. Spre finalul săptămânii dedică mai mult timp partenerului de viață pe care l-ai cam neglijat. Fă-și planuri pentru vacanța de iarnă.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×