Horoscop zilnic: marți, 12 martie 2019. O zodie este prăpăstioasă!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
11/03/2019, 18:04
Horoscop zilnic: marți, 12 martie 2019. O zodie este prăpăstioasă! GALERIE FOTO
Horoscop zilni: marți, 12 martie 2019

Potrivit horoscopului zilnic, marți, în data de 12 martie 2019, o zodie este prăpăstioasă nevoie mare. Recomandările astrelor se rezumă la deschiderea zodiilor care întâmpină această problemă spre alternative. Cramponarea nu este clar o soluție. Pe de altă parte, există și părți bune, căci unor nativi le va merge foarte bine în dragoste. Cei vizați de astre sunt Taurii. Aceștia și muncesc din greu, așa că au rezultate și când vine vorba despre finanțe, dar și în iubire. Au o perioadă în care totul merge bine.

Horoscop zilnic: marți, 12 martie 2019

S-ar poate vorbi și despre Karma, căci până acum au tras din răsputeri pentru a le face pe toate, iar acum vin și roadele. De asemenea, vizați de astre mai sunt și nativii zodiei Berbec.

Aceștia trebuie să depășească un hop, iar cum sunt obișnuiți să facă asta din trecut, dacă vor respecta aceeași rețetă și în acest caz, totul va merge strună. Totodată, și Racii sunt trec printr-o perioadă delicată. Acestora le este recomandat să nu pună la suflet orice banalitate.

Horoscop zilni: marți, 12 martie 2019. O zodie este prăpăstioasă!
O zodie este prăpăstioasă!

Berbec

În trecut, ai mai fost nevoit să depășești un hop, iar acum e la rând altul, așa că pregătește-te. Cum nu este prima dată când treci peste asta, va fi bine și acum. Ceea ce te va umple de pozitivitate este vestea astrologilor care anunță că în iubire o duceți tare bine.

Taur

Munciți din greu, vă spetiți pentru toate și vin și rezultate. De altfel, merită să trageți tare, pentru că nu mai e mult până veți ajunge la scopul final.

Gemeni

Gândește lucid fiecare situație în care te află. Fii optimist, însă nu exagerat de optimist și, mai mult, fii deschis la alternative. Apare în viața ta o situație care te-a făcut să te cramponezi.

Rac

Previziunea astrologilor pentru ziua de marți, 12 martie 2019, arată că aceștia nu trebuie să pună la suflet conflictele banale care apar astăzi.

Leu

De ceva vreme te bate gândul să începi o afacere, să îți schimbi locul de muncă, însă nu faci nimic în acest sens. Pune-te pe treabă! Contextul astral este favorabil pentru modificări.

Fecioară

De o perioadă, începi să te organizezi mult mai bine, lucru care îți aduce numai lucruri bune în schimb.

Balanță

Nu ești întotdeauna tratat așa cum se cuvine, ceea ce te face să mergi doi pași în spate, dar azi nu! Nu te lăsa învins de alții și ridică-te pentru drepturile tale.

Scorpion

Din ce în ce mai des observi corpuri bine conturate la care visezi de multă vreme, dar nu iei atitudine. Dacă vrei ceva, de e nu te pui pe treabă? E drept că durează, dar cum începi să faci ceva, te vei bucura enorm reușita ta în final, căci nici nu vei mai ști cât te-ai străduit.

Săgetător

Singurul lucru care te liniștește în această perioadă sunt cele simple. Spre exemplu, o ieșire în parc, joaca cu un animal de companie, un film, o cină, fie ea și acasă, te relaxează mai tare decât ar face-o alte lucruri exorbitante, luxoase.

Capricon

Capricornii doresc azi să construiască, fie că este vorba despre un dulap pentru depozitat lucruri prin casă, fie că este vorba despre viitor. Dacă apare vreun eveniment, nu-ți lăsa planul în spate.

Vărsător

Simți că ești extrem de diferit față de oamenii din jur, ceea ce te face să îți pui semne de întrebare și, totodată, să te cramponezi. Priezi timp cu astfel de întrebări. Nu îți face griji, totul este în ordine cu tine.

Pești

Proiectul la care muncești evoluează foarte încet, ceea ce te seacă de răbdare, enervează și roade pe interior. Vrei ca totul să se miște mai repede, dar poate ritmul în care merg lucrurile este de bun augur pentru tine. Ai să vezi că în acest timp se vor întâmpla și altele de care vei trebui să te ocupi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×