Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 11-17 martie! Racii au zile excelente

Claudiu Surmei   
în Horoscop
11/03/2019, 12:28
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 11-17 martie! Racii au zile excelente GALERIE FOTO
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 11-17 martie

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 11-17 martie! Sunt vești importante pentru nativii din toate cele 12 zodii, mai ales pentru Raci, pentru care urmează câteva zile excelente. În schimb, pentru Gemeni, Fecioare și Balanțe veștile nu sunt chiar atât de bune.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 11-17 martie

Camelia Pătrășcanu ne aduce horoscopul pentru săptămâna 11-17 martie. Iată ce le rezervă astrele nativilor din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Berbec

Puteți termina foarte multe treburi administrative, iar negocierile cu șefii vă pot aduce o mărire de salariu. Miercuri și joi se anunță călătorii, iar week-end-ul îl veți petrece în casă, scrie site-ul huff.ro.

Taur

Marți și miercuri aveți ocazia să ieșiți în evidență, puteți călători și întâlni personane. În a doua parte a săptămânii pot fi duse unele negocieri, în timp ce week-end-ul va fi petrecut alături de oameni dragi.

Gemeni

Trebuie să vă faceți timp pentru a corecta unele probleme financiare și nu ar strica să ascultați sfatul unui specialist. Joi și vineri aveți de luat decizii importante și discuții sentimentale cu o personă aflată la distanță.

Racii au zile excelente
Racii au zile excelente

Rac

Aveți autoritate, luați decizii, vă impuneți, sunteți autoritari. Veți deveni foarte apreciați, iar asta vă va da aripi. În week-end trebuie să fiți foarte atenți la discuțiile cu partenerul de viață.

Leu

Deciziile pe care le luați implică sacrificiu. Este timpul să vă reorganizați afacerile și funcția, eventual să renunțați la unele atribuții. Joi și vineri vă faceți timp pentru partenerul de viață.

Fecioară

Se anunță un test în urma căruia poate apărea reușita financiară. Succesul este garantat vineri, iar în week-end este timp doar pentru distracție.

Balanță

Aveți nevoie de sprijinul celor din jur pentru a vă atinge scopul. Trebuie să găsiți unele soluții în plan financiar pentru a ieși din impas. În week-end vă faceți timp pentru familie.

Scorpion

Marți și miercuri veți purta discuții cu colaboratorii, axate mai mult pe idei și bani. Unele lucruri trebuie corectate. Week-end-ul poate fi petrecut călătorind.

Săgetător

Obțineți rezultate bune la locul de muncă, iar colaborarea foarte bună vă poate aduce mai mulți bani. În a doua parte a săptămânii veți discuta mai mult cu partenerul de viață, iar în week-end e rost de odihnă.

Capricorn

O săptămână plină de griji pentru viața personală. La mijlocul săptămânii apare interesul pentru o persoană mai tânără. Joi și vineri căutați soluții pentru a ieși din impas.

Vărsător

Trebuie să vă mobilizați, altfel riscați să rămâneți în urmă. Joi și vineri vă mai reveneți, iar ideile încep să curgă una după alta. Mare atenție la sănătate!

Pești

Sunteți foarte preocupați de bani și nu faceți cheltuieli inutile. Vă documentați foarte mult, trageți concluzii și luați unele decizii. Week-end-ul e pentru distracție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×