Horoscop zilnic: marți, 10 martie. Săgetătorii sunt dornici de aventură

Bogdan Solomon   
în Horoscop
09/03/2020, 13:25
Horoscop zilnic: marți, 10 martie. Săgetătorii sunt dornici de aventură
Săgetătorii au parte de vești bune pe toate planurile. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de marți, 10 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere sentimental, pentru că ai ocazia să petreci timp prețios în compania persoanei iubite. Chiar dacă vremea nu se anunță tocmai favorabilă pentru activități în aer liber, nu ai motive de îngrijorare. În plus, proiectele din ultimele zile se bucură de un real succes, iar meritul îți aparține aproape în totalitate.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de marți, 10 martie

Dacă ești născut în zodia Săgetătorului, îți încolțește în minte o idee nouă, pe care abia aștepți să o pui în practică. Și te sfătuim să dai curs acestui sentiment, pentru că un pic de aventură nu îți strică absolut deloc. Ignoră cele trei ceasuri rele specifice acestei zile, pentru că ai drumul tău și trebuie să îl urmezi cu încredere.

Berbec

Ești într-o pasă bună ce te avantajează, mai tonic și mai optimist ca de obicei. Parcă ai fi la un început de drum într-o relație promițătoare, pentru că ai în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucând rol de „hei-rup” în cazul unei situații în care dai semne de oboseală sau de plictiseală. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieșind proiecte deosebite. Ai numai de câștigat de pe urmă acestei cunoștințe, deci fă tot posibilul să-i intri în grații. Ai contacte frecvente și im-portante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parcă s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o lași.

Taur

Este posibil să îți intre în mediul intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. Este o sursă de răutăți, de judecăți, de injurii, de săgeți otrăvite îndreptate către oricine și dacă nu faci ceva înainte ca efectele sale să se împrăștie peste tot, riști să fii atins și tu de otrava sa răutăcioasă. Ține-l la distanță, evită să-i faci confidențe și să-i deschizi poarta spre inimă, pentru că el abia așteaptă o nouă victimă a răutăților sale. Norocul este că ai unde să te retragi de efectele sale nocive. Fugi din calea sa cât mai repede și trage ușa după tine. Nu-l lăsa să te invadeze!

Gemeni

Azi ai câștig de cauză într-o confruntare în care alții apelează des la informații eronate sau rău intenționate. Nimeni nu te poate învinge, pentru că simți de la o poștă minciuna sau ipocrizia, și știi să îți iei măsuri de precauție astfel încât să nu te lași înșelat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveală adevărul chiar și în cele mai obscure situații, pentru că presimți că cineva umblă cu cioara vopsită și nu ai liniște până nu-l dai în vileag prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine și bine faci că lupți pentru adevăr până în pânzele albe!

Rac

Există posibilitatea să apară șansa unui împrumut oficial de la o bancă sau altă instituție de profil sau să intri în posesia unui onorariu pentru o muncă prestată deja. Te bucuri de niște bani promiși de ceva vreme. Orice ai face, trebuie să respecți legea, condițiile impuse, să nu te abați de la corectitudinea acțiunilor financiare pe rol, pentru că, în caz contrar, aceasta poate fi și o zi a penalităților, în care orice neregulă poate fi depistată și sancționată imediat. Ajungi în fața unui echilibru financiar: ori ceva în plus, ori ceva în minus, exact cât este nevoie pentru a ajunge pe linia de plutire.

Leu

Nu te aștepți ca lumea să fie de acord cu tine, pentru că nu ai alături oameni care gândesc la fel. Unii îl iau pe „nu” în brațe, alții critică tot ce aud, dar continui să crezi în direcția în care mergi și gândești pozitiv până la capăt. Nu te lăsa învins de nega-ții, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai încing, ci contează să îți păstrezi tonusul pozitiv și să nu ții cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde dorești şi vei fi mândru că ai rămas ferm pe poziție, iar cei care acum te critică, își vor recunoaște înfrângerea, dar nu atât de simplu.

Fecioară

Nu trebuie să pui la suflet sfaturile superioare venite de la o persoană a cărui experiență o admiri și o recunoști, numai că el nu prea știe să fie delicat. Spui lucrurilor pe nume, cu cifre și date clare, cu argumente și raționamente logice, fără a apela prea mult la ceea ce transmite inima, pentru că recepționezi totul prin prisma emoțiilor. Niciunul nu trebuie să respingă poziția celuilalt, de vreme ce sunteți croiți pe cala-poade atât de diferite. Privești cu un fel de inocență naivă ce are el să îți transmită și dacă va vedea că nu înțelegi sau nu le iei prea în serios, va schimba cumva tonul lecției sale, spunând ce este de făcut ca unui elev la început de curs.

Balanță

Ceva apărut din senin îți taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. De obicei nu ești atât de îndrăzneț și de pregătit de asemenea confruntare, tocmai de ace-ea toți se miră că ai dat startul cu atât avânt, care, este acum blocat de un hop ne-prevăzut. Poate este bine să iei o scurtă pauză, ca să treci în revistă resursele de care dispui și abia după aceea să continui. Acest hop îți transmite faptul că nu ai analizat corect încotro mergi și pe ce poți să te bazezi și acum ai putea descoperi punctul sensibil.

Scorpion

Ascultă sfatul pe care îl primești azi sub forma unei informații sau a unei vești bune prin telefon, pentru că este exact startul de care aveai nevoie pentru a demara o acțiune de succes. Cele mai bune idei vin azi de la ceilalți, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce se vorbește în jur, că nici nu știi ce pont de milioane poate să apară! Reușita depinde enorm de atitudinea pe care o ai în fața noului sens care ți se deschide. Ca atare, poți avea câștig de cauză dacă primul pas pe care-l faci sau decizia pe care o iei chiar acum, are o direcție pozitivă, pornind la drum cu aura de învingător!

Săgetător

Ești dornic de aventură, pentru că se naște în mintea ta o idee nouă extrem de motivantă pe care abia așteptai s-o și pui în practică. Bate fierul cât este cald! Ca atare, insistă să faci deja primii pași în direcția visată, chiar acum, cât totul este încă proaspăt în mintea ta, deoarece noul te stimulează fantastic și îți dă un chef nebun de schimbare. Trasează deja prima etapă a acestui demers de durată, pentru că restul va veni ușor de la sine. Uneori ajunge să ai doar scânteia de început, iar curiozitatea te va atrage apoi cu energie spre ținta finală.

Capricorn

Trebuie să lucrezi pe două planuri complet diferite și fiecare cere altceva de la tine. Cel mai bine ar fi să nu le combini, să nu aduni merele cu perele, ci să te apuci doar de unul din planuri, să-l duci la îndeplinire, și abia după aceea să te gândești la celălalt. Lucrând pe două fronturi riști să le distrugi pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea te poți concentra să faci mai multe deodată. Dacă insiști să le începi pe amândouă în același timp, la final nu vei fi mulțumit de niciunul! Cel mai indicat este să faci o alegere.

Vărsător

Privești spre viitoarele etape ale unui proiect cu o ușoară reținere, dând dovadă de maximă prudență, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizează. Este bine să fii atent la fiecare pas pe care îl faci, la fiecare cuvânt pe care îl rostești, pentru că ori-ce atitudine impulsivă poate avea efecte asupra planurilor demarate. Cu cât evoluezi mai lent și mai precaut, cu atât cresc șansele ca roadele să fie mai bune. Deci, ia-o încet, fără să pretinzi rezultate imediate. Altădată te-ai grăbit și ai scăpat multe din vedere, dar acum arată că ți-ai învățat lecția și faci pași mici spre scopul cel mare!

Pești

Mereu mai înveți ceva util pentru cel care devii în fiecare zi, iar azi ai ocazia să mai îmbogățești cu ceva bagajul tău de informații și de experiențe. Este ceva ce îți va inspira mai multă încredere în acțiunile în care vei fi direct implicat. Parcă ai primi o confirmare, o aprobare, o garanție că totul va fi bine, și asta îți dă curaj să duci mai departe ce ai început, așteptând cu optimism și entuziasm ceea ce o să vină. Pui în aplicare tot ce ai învățat până acum, dar fii deschis și la noutăți interesante.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×