Horoscop zilnic marți, 5 noiembrie 2019. Gemenii primesc daruri otrăvite de la anumite persoane

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
04/11/2019, 14:58
Horoscop zilnic marți, 5 noiembrie 2019. Gemenii primesc daruri otrăvite de la anumite persoane
Horoscop 5 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: avantaje.ro

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de marți, 5 noiembrie 2019, Gemenii primesc daruri otrăvite de la anumite persoane. Trebuie să se ferească de bunele intenții ale unor indivizi pe care abia i-au văzut până acum. Este o zi de marți destul de anevoioasă și pentru alte zodii.

Horoscop 5 noiembrie pentru Berbec

Berbecii pun mare preț pe relațiile profesionale și își vor da toată silința să nu îi dezamăgească pe cei angrenați în proiectul comun la care iau și ei parte,

Taur

Taurii sunt destul de debusolați. Nu le convin o serie de lucruri și vor să facă niște schimbări care să le dea o stare de bine. Cineva le vine în ajutor.

Gemeni

Gemenii trebuie să refuze anumite daruri otrăvite de la persoane care apar în viața lor în cele mai ciudate contexte.

Rac

Racii au parte de o zi banală, fără mari provocări. Sunt extrem de silitori și fac tot posibilul să respecte anumite termene date.

Leu

Leii sunt din ce în ce mai pregătiți să facă marea schimbare în viața lor, iar mâine definitivează ultimele pregătiri.

Fecioară

Fecioarele primesc o misiune nouă, un de care nu sunt neapărat încântate. Au de făcut o serie de alegeri și asta le dau planurile peste cap.

Balanță

Balanțele duc luptele la un nivel ceva mai intelectual. Nu mai poartă discuții importante cu oricine și devin ușor aroganți.

Scorpion

Scorpionilor nu le priește această zi. Dimineața primesc niște vești destul de complicate din punct de vedere financiar.

Horoscop 5 noiembrie pentru Săgetător

Săgetătorii fac tot posibilul să se integreze în anumite medii, dar le e parcă din ce în ce mai greu. Au multe de câștigat dacă abordează situațiile cu tact.

Capricorn

Capricornii fac eforturi mari să economisească bani, dar mereu intervine ceva care le găurește buzunarele. Trebuie să fie atenți la fiecare cent pe care îl folosesc.

Vărsător

Vărsătorii se simt între ciocan și nicovală. Un apropiat îi pune într-o ipostază conflictuală și ei vor să evite cu orice preț asta.

Horoscop 5 noiembrie pentru Pești

Peștii devin extrem de sociabili, suspect de sociabili chiar. Pun la cale o strategie destul de periculoasă pentru ceilalți. Este ziua răutăților!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×