Horoscop zilnic luni, 9 septembrie. Săgetătorul nu a învățat nimic din greșeli

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
08/09/2019, 18:34
Horoscop zilnic luni, 9 septembrie. Săgetătorul nu a învățat nimic din greșeli GALERIE FOTO
Horoscop 9 septembrie

FANATIK vă aduce horoscopul zilei de 9 septembrie. Astrele transmit mesaje puternice pentru fiecare zodie în parte. Nativii trebuie să fie receptivi și să știe să înțeleagă mesajul lor. Săgetătorul are probleme, deoarece nu a învățat nimic din greșeli.

Așa arată horoscopul zilei de 9 septembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul nu prea-și găsește locul, la început de săptămână. La locul de muncă colegii parcă te privesc cam ciudat, dar chiar și acasă lucrurile nu stau mai bine. Membrii familiei te cam exclud din discuții. Ai probleme cu banii, dar totul se va rezolva.

Taur

Nativii Taur se simt plini de energie astăzi, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, mai ales de către șefi, care vor aprecia entuziasmul tpu. Este posibil să primești o primă la locul de muncă sau să câștigi niște bani din altă parte.

Horoscop 9 septembrie
Horoscop 9 septembrie

Gemeni

Gemenii ratează un moment foarte important din viața lor. Fie că nu pot ajunge la nașterea copilului, fie că nu sunt la locul de muncă atunci când se fac propunerile de a pleca într-o călătorie importantă, sau poate ratează o afacere profitabilă. Vor mai fi și alte ocazii.

Rac

Racul este implicat într-un schimb de replici cu persoana iubită. Cearta aceasta mică se poate dezvolta destul de urât, dacă nativul nu învață să mai și tacă. o ieșire în doi în oraș ar putea rezolva problemele. Mare atenție la reacții, în special dacă atmosfera devine tensionată. Tăcerea e de aur.

Leu

Nativii Leu se pregătesc de călătorie. Vor pleca câteva zile din oraș. Această plecare ar putea fi făcută cu mai mulți colegi de serviciu sau chiar cu persoana iubită. Oricum ar fi, aveți șansa să mai schimbați aerul și să vă reîncărcați bateriile.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea tendința de a face foarte multe schimbări. Începând cu redecorarea unei camere sau chiar a întregii case și până la schimbări de ordin relațional, astăzi veți fi puși pe fapte mari. Totuși, înainte de a lua o decizie care v-ar putea afecta serios viitorul, trebuie să vă gândiți foarte bine la consecințe și reacții adverse.

Balanţă

Balanța va fi ispitită astăzi. O cunoștință vă va face ochi dulci și vă va cam da universul peste cap, mai ales dacă sunteți într-o relație deja. Alegerea vă aparține dacă veți face ceva să încurajați acest comportament sau nu.

Scorpion

Scorpionul este puțin aerian astăzi, ceea ce nu-i prea stă în cale. Va fi readus repede cu picioarele pe pământ, deoarece încep să apară problemele la orizont.

Săgetător

Săgetătorul nu scapă de un necaz, că vine altul. La locul de muncă ești privit foarte ciudat, iar colegii se pare că te și vorbesc pe la spate și este posibil chiar să te vrea plecat. Poate este mai bine să-ți cauți altceva de lucru, să schimbi și colectivul.

Capricorn

Capricornul nu este foarte implicat astăzi la locul de muncă și ar vrea să fie în cu totul altă parte. Trebuie însă să lucreze la proiectul la care s-a angajat, dar după aceea poate ieși în oraș cu prietenii.

Vărsător

Vărsătorul nu-și vede capul de muncă, dar este bucuros, deoarece și câștigul este pe măsura efortului depus. Acasă, cei dragi îl așteaptă cu o surpriză plăcută.

Peşti

Peștii se simt epuizați astăzi și au nevoie de o vacanță, unde să-și limpezească gândurile și s-și reîncarce bateriile. Vine școala, iar nativii Pești se înscriu la fel de fel de cursur, așadar vacanța va trebui amânată din nou.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×