Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 septembrie. Gemenii petrec în familie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
06/09/2019, 17:26
Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 septembrie. Gemenii petrec în familie
Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 septembrie aduce vești bune. Sursa foto: bucurestifm.ro

FANATIK prezintă horoscopul  zilei de sâmbătă, 7 septembrie 2019, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru cei mai mulți dintre nativi. Chiar dacă pot apărea și unele probleme, vor dispărea ca prin minune, cu atitudinea potrivită.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 septembrie

Prima zi de weekend aduce momente liniștite pentru majoritatea semnelor zodiacale, însă nu este exclus să intervină și o serie de schimbări importante, în special în plan sentimental. Dacă lucrați în acest sfârșit de săptămână, nu trebuie să vă îngrijorați, pentru că sfera profesională va produce multe satisfacții.

Astrologii anunță o zi perfectă pentru cei din zodia Gemenilor, cărora le va merge ca pe roate pe toate planurile. În plus, familia și prietenii au pregătit o petrecere pe cinste.  Leii, în schimb nu vor avea parte de o zi prea fericită, mai ales din cauza dispoziției mai proaste.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în prima zi de weekend. Sursa foto: revistateo.ro
Ce surprize ți-au rezervat astrele în prima zi de weekend. Sursa foto: revistateo.ro

Berbec

Încearcă să amâni călătoriile importante pe care ți le-ai programat pentru această zi. Nu de alta, dar e sâmbătă și, crede-ne pe cuvânt, ți-ar prinde bine o pauză. Încearcă să te relaxezi în compania prietenilor și familiei.

Taur

Ai parte în sfârșit de liniște pe toate planurile. Chiar dacă stresul nu ți-a prea dat pace în ultima vreme, astăzi poți lăsa necazurile deoparte.  Pur și simplu veți avea parte de liniște, atât la serviciu, cât și în familie, așa că profită din plin și reîncarcă-ți bateriile.

Gemeni

Se anunță o zi de weekend exact așa cum ți-ai dorit. Vei avea ocazia să pui în practică noi proiecte din sfera profesională, relația cu partenerul de viață merge ca pe roate, iar familia te așteaptă spre seară, cu o surpriză de proporții.

Rac

Te poți bucura de o zi liniștită, fără conflicte sau momente tensionate. Ai posibilitatea să-ți îndeplinești obiectivele  cu și mai multă ușurință. Nu te lăsa intimidat de anumite persoane invidioase, care nu privesc cu ochi buni realizările tale.

Leu

Răbdarea nu este tocmai punctul tău forte, dar exact de asta ai nevoie astăzi, pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie. Spre sfârșitul zilei vei avea parte de surprize plăcute în plan sentimental.

Fecioară

Dacă te simți presat de o problemă ce pare fără rezolvare, cei dragi ar putea fi oamenii potriviți să te ajute cu sfaturi și nu numai. Nu te împovăra la nesfârșit cu astfel de lucruri, doar de dragul de a le demonstra celorlalți că te poți descurca pe cont propriu. Unele bătălii nu pot fi câștigate de unul singur.

Balanță

Nativilor din Balanță astrele ți-au rezervat o zi de-a dreptul triumfătoare, mai ales din punct de vedere profesional. Nici în zona sentimentală nu îți merge tocmai rău, pentru că ai parte de liniște interioară. Dacă nu ești implicat într-o relație amoroasă, încearcă să dai curs semnalelor primite din partea unei persoane apropiate.

Scorpion

Intuiția nu te înșeală absolut deloc în această zi de weekend și, mai mult decât atât, debordezi de imaginație. Pune-ți cu încredere în valoare toate aceste atuuri și vei avea numai de câștigat.

Săgetător

Ai parte de o zi agitată, dar benefică din toate punctele de vedere. Trebuie să fii, însă, un pic mai flexibil, mai ales când vine vorba de lucruri. Nu ezita să trăiești experiențe noi.

Capricorn

Îți canalizezi toate eforturile asupra afacerilor sau întâlnirilor importante ce țin de viața profesională. Răbdarea este, însă, cheia pentru a avea parte de reușite în  următoarea perioadă.

Vărsător

Munca este principalul motiv care te mânează astăzi mai ales că lista cu sarcinile ce trebuie duse la îndeplinire devine din ce în ce mai lungă. Astrologul recomandă însă respectarea momentelor de odihnă.

Pești

Ești foarte motivat să reușești lucruri extraordinare, așa că nu ezita să acționezi după cum îți dictează inima. Spre sfârșitul săptămânii, persoana iubită ți-a pregătit o surpriză. Profită din plin de aceste momente.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×