Horoscop zilnic: luni, 8 august: promovare pentru taur

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 16:01
Horoscop zilnic: luni, 8 august: promovare pentru taur
Horoscop pentru luni, 8 octombrie

Zodiac zilnic pentru luni, 8 octombrie arată că luna aceasta vin în grabă niște surprize foarte frumoase, datoria fiecărei zodii este să știe să le găsească semnificația și să privească în detaliu. Trebuie să vă deschideți sufletul mai mult decât oricând. Nativii celor 12 zodii ale zodiacului încep săptămâna cu o zi de luni foarte pozitivă și liniștită.

Aveți mare grijă cui îi oferiți încrederea în voi și în fața cui vă așterneți sufletul, pentru că sunt multe persoane care nu vă înțeleg, ba chiar mai mult o să profite de lucrul care vouă vi se pare atât de firesc. Unele zodii vor avea ceva discuții cu colegii de la muncă, prilej pentru a vă arăta calitățile de împăciuitori, dar și cele intelegtuale. Doar oamenii inteligeni știu să găsească o linie fină sp împace majoritatea.

Berbec

Berbecii au o zi de luni mai grea, deoarece trebuie să împace familia. Unele discuții apărute de niciunde vor face ca liniștea din sânul familiei să dispară, astfel unele rude se vor certa între ele pentru nimic. Vei reuși să aplanezi conflictul. Azi, 8 octombrie, veți avea parte de niște laude din partea șefului de la serviciu. Reputația vostră se va îmbunătăți.

Taur

Ziua de 8 octombrie vă aduce, din păcate, momente complicate. Un membrul al familiei va întâmpina ceva greutăți. Veți fi alături de el, doar că vă va lua o lungă perioadă să-l convingeți să treacă peste. Veți avea mari șanse să promovați la locul de muncă, lucru pe care-l așteptați de o lungă, lungă vreme.

Gemeni

Azi, luni, gemenii trebuie să-și asculte instinctul. O zi liberă sună mai mult decât bine pentru ceea ce ar trebui să faceți. Astrele spun că pentru ziua de 8 octombrie e cel mai bine să alegeți odihna. Un trup odihnit, o minte odihnită.

Rac

Racii definitivează în această zi de luni gândul că ceva ar putea sau nu să fie mai important decât planul financiar. Nativii au decis, nimic nu e mai sigur decât o carieră așa cum v-ați dorit mereu. Orice altceva trece pe plan secund. E nevoie de multă muncă și multe sacrificii.

Leu

Depresia bate la ușă, chiar de la începutul săptămânii. Se pare că data de 8 octombrie nu vă aduce mutle lucruri bune. Ai anumite sentimente de nostalgie și amintiri din copilărie care te chinuiesc puțin. Te afli într-o situație în care trecutul te ghidează, iar cu toții știm că trecutul trebuie să rămână acolo unde îi este locul.

Fecioară

Fecioarele încep ziua de luni, 8 octombrie, cu o surpriză care înseamnă enorm ăentru ele. Nu le place de obicei răul altora, dar ziua de azi este un prilej deosebit pentru asta. Un prieten mai rău sau un coleg nesuferit va păți ceva, nu foarte rău, doar un mic eveniment care îi va face să facă un pas înapoi de tine.

Balanță

Vă paște o problemă cu legea. De fel sunteți critic, sarcastic și coleric, lucru ce nu vă ajută deloc în acestă situație. Trebuie să vă revizuiți comportamentul, altfel și relația cu persoana iubită se va degrada în timp.

Scorpion

Sfârșitul zilei de luni vă va găsi un pic pierdut și confuz. Data de 8 octombrie nu vă aduce noroc, aproape niciodată, lucru ce deja vă sâcâie. Nu vă faceți griji, sunt circumstanțe nefavorabile, factori externi, și situații din care trebuie să învătați lecții peste lecții. Gândiți mai pozitivi. Ăncetați să mai cereți imposibilul, calmați-vă.

Săgetător

Luni, 8 octombrie vine cu recompense. Orice vis își are o bucată de realitate Încercați să aveți mai multă încredere în voi.

Capricorn

Începutul săptămânii arată că trebuie să înveți să fii mai civilizat și mai politicos cu cei din jur. Profesia voastră implică relația cu publicul, așa că trebuie să vă redresați comunicarea și gândul. Luni aveți o situație deosebită în care vă puteți exersa schimbările de comportament, ăsta e un bun început.

Vărsător

Octomrbie 8 vă aduce o confruntare cu un eveniment complicat pe paln financiar. Veți face chiar de la primele ore ale dimineții de luni câteva tranzacții sau achiziții foarte costisitoare.

Pești

Profesionalismul aduce luni laude peste laude din partea tuturor. Ați ajuns în stadiul în care să fiți foarte sigur pe ceea ce sunteți, ceea ce veți face și ce vă doriți să ajungeți, chiar și peste zece ani de acum încolo. Luni, 8 octombrie, e o zi deosebită pentru pești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×