Horoscop zilnic: luni, 7 octombrie. Peștii au nevoie de ajutor

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/10/2019, 18:15
Horoscop zilnic: luni, 7 octombrie. Peștii au nevoie de ajutor GALERIE FOTO
Horoscop 7 octombrie. Sursa foto: avantaje.ro

FANATIK vă aduce horoscopul zilei de luni, 7 octombrie. Multe dintre zodii au o zi agitată, plină de evenimente. Printre acestea se numără și Peștii, care vor căuta ajutor pentru a demara o afacere.

Așa arată horoscopul zilei de 7 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii vor avea o zi plină, în care vor întâlni mai multe persoane. Atenție însă, deoarece nu toate persoanele vă vor binele, așa că aveți grijă cui vă destăinuiți. Vești bune vin pe plan personal, deoarece veți întâlni o persoană specială.

Taur

Nativul Taur trebuie să uite pentru o perioadă de distracție și să se concentreze mai mult la locul de muncă, deoarece șefii caută un om de încredere, pe care să-l promoveze. Acasă, lucrurile merg foarte bine, iar partenerul de viață vă pregătește o surpriză.

Horoscop 7 octombrie
Horoscop 7 octombrie. Sursa foto: exquis.ro

Gemeni

Tensiunea crește pentru Gemeni la locul de muncă Sunt urmăriți cu atenție de către șefi. Acest lucru vă poate aduce o promovare sau un avertisment, depinde de efortul pe care îl depuneți în fiecare zi la job. Gemenii singuri vor întâlni o persoană care se poate dovedi a fi partenerul de viață.

Rac

Nativul Rac va avea parte de o zi istovitoare la locul de muncă. Treaba însă nu se termină nici când va ajunge acasă, deoarece o defecțiune apărută în cămin vă va face să munciți din nou. Timpul petrecut cu familia vă va reîncărca însă bateriile.

Leu

Nativul Leu are probleme astăzi, însă trebuie să le rezolve pe toate, deoarece are capacitatea necesară. Acasă nu este liniște deloc, deoarece partenerul de viață se simte din ce în ce mai neglijat.

Fecioară

Nativul Fecioară trebuie să semneze mai multe acte și are mult de alergat. Situația este deja complicată, dar se pare că se va complica și mai mult. Trebuie să apelați la ajutorul unui specialist pentru a duce la bun sfârșit aceste demersuri.

Balanţă

Nativul Balanță reușește până la urmă să fie cu persoana pe care și-o dorește de ani de zile. Astrele vă va aduce din nou împreună, iar de data aceasta se pare că lucrurile vor merge foarte bine. Un câștig destul de mare vă paște. Trebuie doar să puteți fructifica ocazia care vă va fi scoasă în cale.

Scorpion

Scorpionul s-a săturat de rutină și vrea altceva. O ieșire în oraș cu prietenii vă va ajuta să vedeți cu alți ochi problema. Nu v-ar strica o vacanță de câteva zile.

Săgetător

Nativul Săgetător nu se mai regăsește în ceea ce face la locul de muncă. Are nevoie de o vacanță sau poate chiar de o nouă carieră. Niciodată nu este târziu să vă schimbați meseria, indiferent de vârstă.

Capricorn

Nativul Capricorn are nevoie de schimbare. Fie că își schimbă locul de muncă sau chiar partenerul de viață, această schimbare face din el un alt om și îi readuce zâmbetul pe buze.

Vărsător

Vărsătorul are nevoie de mai multăîncredere în forțe proprii și acest lucru s-ar putea întâmpla astăzi. O investiție bine făcută s-ar putea să vă repună pe picioare și să vă câștigați încrederea pierdută.

Peşti

Nativii Pești au nevoie de ajutor și chiar îl vor primi, însă de unde se așteaptă cel mai puțin. Un prieten pe care nu l-ați mai văzut de ceva vreme va apărea din nou în viața dumneavoastră și vă va propune să fiți parteneri într-o afacere destul de profitabilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×