Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 7-13 octombrie. Fecioarele au parte de surprize

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/10/2019, 16:09
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 7-13 octombrie. Fecioarele au parte de surprize
Ce aduce horoscopul Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 7 - 13 octombrie. Sursa foto: Facebook.com

Astrologul Camelia Pătrășcanu a pregătit horoscopul pentru săptămâna următoare. Așadar, în perioada 7 – 13 octombrie zodiile vor avea parte de provocări și numeroase evenimente. Potrivit Antena 3 astrele sunt de partea nativilor născuți în zodia fecioară, balanță sau capricorn. 

Citește aici horoscopul Camelia Pătrășcanu pentru perioada 7 – 13 octombrie

Berbec

Prietenii, socializarea și distracția sunt pe primul loc săptămâna viitoare. Ai multe persoane de la care poți învăța multe lucruri bune. La locul de muncă ai multe sarcini de rezolvat, dar spre final toate se vor termina cu bine.

Taur

Vei fi pus în fața unor situații din care vei ieși cam șifonat. În a doua parte a zilei un prieten te sună și te cheamă la un pahar de vin. Nu rata ocazia unei relaxări binemeritate. În weekend odihnește-te, ai nevoie!

Gemeni

Planurile tale vor căpăta contur. Multe dintre întrebările tale își vor găsi răspuns în această săptămână. Spre final partenerul de viață simte nevoia să stea mai mult în preajma ta. Profită de acest lucru.

Horoscop pentru săptămâna 7-13 octombrie
Zodiac Camelia Pătrășcanu pentru perioada 7 – 13 octombrie. Citește aici ce ți-au rezervat astrele. Sursa foto: pop-science.ru

Rac

Ai nevoie de prospețime și idei fresh. Niște persoane mai tinere îți vor deschide ochii. Ia în calcul ce spun cei din jur. Ți-ai programat o călătorie în străinătate, ai luat biletele, dar mai lipsește un singur lucru.

Leu

Noi colaborări la orizont. Parteneriatele mici sunt aducătoare de bani. Nu ți-ar strica un venit suplimentar. În weekend ai mai multe întâlniri de afaceri programate. Rezervă-ți timp și pentru familie sau prieteni.

Fecioară

Ocazii, oferte nenumărate și surprize profesionale. Așa se anunță săptămâna ta. Banii sunt la putere și mulți vor intra în buzunarele tale. Fii mai tolerant și ascultă sfaturile celor din jur. Nu ar strica să te gândești la sănătate.

Balanță

Ai destul de multe lucruri de rezolvat, dar le pui pe locul doi. Te axezi pe libertate și decizi să fii creativ. Un hobby nou îți va aduce o stare excelentă și te va încărca pozitiv. La serviciu toate merg strună.

Scorpion 

Te concentrezi foarte mult asupra unui lucru. Mai ai foarte puțin și închei afacerea vieții tale. Toate drumurile tale duc în direcția cea bună. Ai toate motivele să te bucuri în weekend când vei primi o veste extraordinară.

Săgetător

Lasă deoparte orgoliul și ascultă sfaturile prietenilor. Familia îți este alături și ai parte de toată susținerea din lume. Persoana iubită îți oferă tandrețe, mângâieri și cuvinte frumoase de dragoste.

Capricorn 

Ești preocupat de partea financiară și vrei să ai un ban în plus. Îți mai iei un job, dar ai timp să le face pe ambele? Sfătuiește-te cu o persoană apropiată. Partea care ar avea de suferit în această situație ar fi familia.

Vărsător

Ai foarte multă inspirație și idei care ți-ar putea aduce recunoașterea. Dacă muncești rezultatele se vor vedea curând. Proiectele de afaceri vor fi mai bune dacă vei avea și un partener. Banii vor veni în curând.

Pești

Ai o relație foarte strânsă cu prietenii. Cui i-ai întins o mână de ajutor acum îți va întoarce favorul. Mai multe reușite se vor vedea la finalul săptămânii. Vei avea și de o perioadă în care nu vei fi încântat de tine.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×