Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna octombrie. Gemenii au o perioadă extraordinară

Catalin Nae   
în Horoscop
05/10/2019, 20:18
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna octombrie. Gemenii au o perioadă extraordinară
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna octombrie. Gemenii au o perioadă extraordinară foto: captura Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru toată luna octombrie. Runele anunță o perioadă bună pentru unele zodii, în timp ce altele vor avea de înfruntat mai multe obstacole. Iată previziunile pe care le-a făcut acesta în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru luna octombrie

Berbecul în octombrie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. În viața Taurilor, multe nebuloase, mistere, nu prea exteriorizează problemele, doar forța divină poate da deoparte aceste mistere. Gemenii au o lună de extraordinar de bine. să lase toate grijile și problemele legate de trecut și să se pregătească pentru luna viitoare, care va fi foarte bună. Racii, să se relaxeze în octombrie, iar ajutorul pe care îl vor da să fie doar unul concret.

Leii au o lună în care găsesc rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă. Luna octombrie vine ca un soi de revigorare pentru Fecioare. Renasc, se regenerează, e o lună de beneficii totale. pentru balanțe e cu dus și întros. O mutare din casă sau o schimbare de serviciu este anunțată.

Mihai Voropchievici a făcut horoscopul runelor pentru toată luna octombrie. Foto: captura: Antena 3

Runele anunță o lună grea pentru Vărsători

Scorpionii au o lună de schimbări foarte importante în zona familiei. Mai mult acasă se produc aceste schimbări. Săgetătorii au o lună de bătălii, dispute, puțin mai agresive, totul se dispută pe repede înainte, dar nu ar trebui să își facă griji, totul se va rezolva.

Capricornul e sfătuit să abordeze total diferit problemele care îl interesează, Dacă au fost prea blânzi, acum să dea cu pumnul în masă. Vărsătorii au o lună grea, în care sunt testați din toate punctele de vedere. Să aibă forță, tărie și vor depăși aceste provocări. Peștii au o lună de fertilitate și belșug în care toate visele lor se vor îndeplini extraordinar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×