Horoscop zilnic: duminică, 6 octombrie. Fecioara vede cum toate planurile i se năruie

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
05/10/2019, 16:01
Horoscop zilnic: duminică, 6 octombrie. Fecioara vede cum toate planurile i se năruie GALERIE FOTO
Horoscop 6 octombrie

FANATIK vă aduce horoscopul zilei de 6 octombrie. multe dintre zodii se vor relaxa și își vor reîncărca bateriile. Fecioara însă vede cum toate planurile îi sunt date peste cap.

Așa arată horoscopul zilei de 6 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec are o zi foarte aglomerată, însă trebuie să-și găsească timp și pentru a-și ajuta o rudă sau o prietenă. Trebuie să faceți tot posibilul pentru a vă ajuta aproapele.

Taur

Nativul Taur își vede planurile date peste cap, însă trebuie să acționeze cu calm. Reluați planurile, dacă trebuie să le moficați, făceti-o fără să vă plângeți prea mult. Le veți da de cap indiferent de situație.

Horoscop 6 octombrie
Horoscop 6 octombrie

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor are o zi liniștită, obișnuită, până primește o invitație la o petrecere, moment în care timpul parcă nu le mai ajunge. Veți ajunge cu bine la evenimentul respectiv și vă veți distra foarte bine.

Rac

Nativul Rac are parte de lucruri bune. Ba este invitat la o petrecere unde vă veți reîntâlni cu prieteni vechi, sau poate că veți întâlni o persoană specială, cu care să aveți o relație amoroasă.

Leu

Nativul Leu are o zi plină, deoarece a neglijat mai multe proiecte din locuință, iar acum trebuie să le rezolve, deoarece consoarta sa începe să devină din ce în ce mai nemulțumită.

Fecioară

Nativul Fecioară are planuri mari pentru astăzi. Toate aceste planuri vor fi date peste cap de o vizită pe care o primește și pe care nu o poate evita deloc. Într-un final, totul va ieși bine, deoarece vizitatorii vin cu chef de petrecere și voie bună.

Balanţă

Nativul Balanță are parte de o întâlnire care îl poate marca pe viață. Se poate îndrăgosti pe loc, mai ceva decât în filme. Trebuie, totuși, să nu vă aruncați cu capul înainte și să vedeți în ce termeni o faceți!

Scorpion

Natovul Scorpion uită de toată lumea și petrece ziua așa cum își dorește. Va face doar ce îi va aduce plăcere și se va îngriji ca la carte. Posibil să vă răsfîțați cu o zi la spa sau la sala de forță.

Săgetător

Săgetătorul este foarte aproape să facă o greșeală care l-ar costa foart mult. Trebuie să luați decizii importante doar atunci când sunteți odihnit și să nu acționați niciodată din impuls.

Capricorn

Nativii Capricorn au ocazia să investească într-un proiect foarte bănos. Trebuie să vă consultați și cu partenerul de viață, pentru a evita eventuale reproșuri.

Vărsător

Este o zi liniștită pentru Vărsător. Aceștia vor petrece o zi frumoasă în familie, unde va avea loc și o mică petrecere. Seara veți primi o vizită care vă va face o plăcere deosebită.

Peşti

Nativul Pești are șanse rale să pună mâna pe o sumă frumoasă de bani. Trebuie să fiți atenți la oportunitățile pe care ziua de azi vi le scoate în cale și să analizați bine problema, înainte de a băga mâna în buzunar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×