Zodiac chinezesc de weekend 5-6 octombrie 2019. Dragonii își pierd răbdarea

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 13:27
Zodiac chinezesc de weekend 5-6 octombrie 2019. Dragonii își pierd răbdarea
Zodiacul chinezesc vine cu vești bune pentru weekend. Sursa foto: a1.ro

 FANATIK prezintă zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 5-6 octombrie 2019, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, mai ales din punct de vedere financiar. În plus, ne aflăm în anul Mistrețului de Pământ, perioadă care aduce liniștea și stabilitatea emoțională de care avem cu toții nevoie.

Descoperă zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 5-6 octombrie

Anul Mistrețului de Pământ se anunță unul de bun augur pentru cea mai mare parte dintre nativi, întrucât oferă un climat excelent pentru afaceri și prosperitate în tot ceea ce ține de industrie. De asemenea, oamenii se vor bucura de mai multă libertate și se vor simți mai ușurați. Este momentul în care scăpăm, pur și simplu, de toate energiile negative.

Șobolan

Aștepți de multă vreme acest sfârșit de săptămână, pentru că acum o să aibă loc un eveniment important din viața ta. Ai grijă, însă, nu ar trebui să faci foarte multe cheltuieli, pentru că riști să ai probleme până la sfârșitul lunii.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 5-6 octombrie. Sursa foto: click.ro
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 5-6 octombrie. Sursa foto: click.ro

Bivol

Sperai ca aceste două zile să fie destinate odihnei, dar câteva rude au alte planuri pentru tine și te iau prin surprindere cu o vizită. Chair dacă nu ți-a ieșit cum ți-ai propus, încearcă să te bucuri de compania lor, mai ales că vin de departe și nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Tigru

Urmează două zile pline de activități care te vor solicita la maximum, chiar dacă e weekend. Ai lăsat ceva neterminat, iar acum te ajung din urmă toate aceste lucruri. Ia-ți inima în dinți și rezolvă-le odată pentru totdeauna.

Iepure

Primeșți un cadou destul de ciudat și nu reacționezi tocmai cum se aștepta persoana care ți l-a dat. Cu puțină atenție, vei reuși să dregi situația, dar ai mare grijă. Riști să superi un prieten bun și nu-ți dorești un astfel de deznodământ.

Dragon

Vrei să te relaxezi, iar responsabilitățile de la locul de muncă nu te lasă și astfel îți pierzi răbdarea. Arunci cu vorbe grele în stânga și în dreapta, de parcă toată lumea ar fi vinovată că nu ți-ai organizat treburile cum ar fi trebuit.

Șarpe

Ești rezervat în privința șanselor de reușită ale afacerii unui prieten, dar nu vrei să îi spui nimic pentru a nu-l demoraliza. Totuși, dacă vezi că acesta persistă în greșeală, încearcă să-l aduci pe drumul cel bun. Sfaturile tale îl vor ajuta.

Cal

Vinzi iluzii cuiva care are prea multă încredere în tine. Dacă nu ești sigur că informațiile pe care le deții sunt adevărate, mai bine ține-le pentru tine. S-ar putea ca persoana respectivă să aibă parte de o dezamăgire și nu-ți dorești asta.

Capră/Oaie

Acorzi prioritate familiei, pentru că în ultima vreme ai fost reținut la birou și ai ajuns destul de târziu acasă. Se anunță multă distracție în acest weekend, în compania prietenilor și a tuturor celor dragi, așa că păstrează-ți optimismul.

Maimuță

O rudă îți cere ajutorul. Nu ești foarte încântat din două motive: este o persoană sâcâitoare și nici nu prea te înțelegi bine cu ea. La rugămințile partenerului de viață, însă, o să cedezi. Vei vedea că astfel relația voastră se va îmbunătăți.

Cocoș

Ai multă treabă și nu te lași distras de nimic. Activitățile gospodărești îți vor da bătăi de cap, dar o să înveți de ce este important să le realizezi la timp. Sâmbătă seara, prietenii ți-au pregătit o surpriză, așa că zâmbește.

Câine

Partenerul de viață o să fie foarte supărat, pentru că ai multe de făcut și nu îi acorzi deloc atenție. Încearcă măcar câteva ore să le petreci în compania sa. Nu ar strica să îi faci o surpriză frumoasă. Treburile oricum nu pleacă nicăieri.

Mistreț

Te așteaptă un weekend plin de voie bună. Ți-ai propus să nu te lași distras de nimic și să profiți la maximum de vremea frumoasă și timpul liber, așa că mergi mai departe cu acest plan și vei vedea că te vei simți foarte bine.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×