Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 11-17 martie. Ce trebuie să facă Bivolii în această perioadă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/03/2019, 10:49
Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 11-17 martie. Ce trebuie să facă Bivolii în această perioadă
Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 11-17 martie

Află ce îți rezervă astrele Zodiaului Chinezesc pentru săptămâna 11-17 martie 2019, an care stă sub semnul Mistrețului de Pământ. Începând din 25 ianuarie 2020, va veni rândul Șobolanului de Metal să se afle în centrul atenției.

Anul Mistrețului de Pământ se anunță unul de bun augur pentru cea mai mare parte dintre nativi. Aduce un climat excelent pentru afaceri și prosperitate în tot ceea ce ține de industrie. De asemenea, oamenii se vor bucura de mai multă libertate și se vor simți mai ușurați. Este momentul în care se elimină practic energiile negative din viețile noastre.

Ce îți rezervă astrele Zodiacului Chinezesc pentru săptămâna 11-17 martie

Șobolan

Se anunță o perioadă cât se poate de plăcută pentru cei din zodia Șobolanului. Energiile pozitive sunt de  partea ta și astfel vei avea ocazia să te bucuri de succes, mai ales în plan profesional. La mijlocul săptămânii, nu intra în dispute inutile, mai bine lasă oamenii să spună ce au de spus, fără să te afecteze vorbele lor mai puțin plăcute.

Bivol

Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să-și canalizeze toate energiile asupra lucrurilor cu adevărat importante. Dacă încerci să le faci pe toate, nu vei reuși altceva decât să-ți epuizezi toate resursele. Nu este exclus să te confrunți cu anumite probleme de familie. În weekend, orice s-ar întâmpla, profită de timpul tău liber.

Tigru

Pe nativii din zodia Tigrului îi așteaptă o perioadă mai tensionată. Sfatul astrologilor este să cântărești lucrurile cu mare atenție, înainte de a lua o decizie importantă. Ai un program plin și haotic, n-ar fi indicat să-ți asumi responsabilități în plus.

Ce îți rezervă astrele Zodiacului Chinezesc
Ce îți rezervă astrele Zodiacului Chinezesc

Iepure

Dacă vrei să-ți impui punctul de vedere într-o dispută, fie că este vorba despre un subiect legat de muncă, sau pur și simplu discuții mai aprinse în sânul familiei, sfatul astrologilor este să-ți faci vocea auzită. Nu ai de ce să te temi, mai ales că ideile tale se vor dovedi de bun augur.

Șarpe

Este momentul potrivit să iei o pauză. Chiar dacă poate fi extrem de scurtă, de doar câteva ore, profită din plin și odihnește-te. Pentru nativii ceva mai norocoși, se întrevede și o vacanță, care îi va ajuta să-și încarce bateriile

Cal

De cele mai multe ori, micile detalii fac diferența. La fel se va întâmpla și în cazul nativilor din zodia Calului. O persoană apropiată are nevoie de ajutorul vostru, așa că nu este indicat să-i refuzați rugămințile. Weekend-ul aduce momente plăcute în compania persoanei iubite

Capră/Oaie

Pentru acești nativi se anunță o perioadă de teste și procese de învățare, atât din punct de vedere profesional, cât și în plan sentimental. Spre sfârșitul săptămânii te poate aștepta o vacanță prin care să-ți încarci bateriile.

Maimuța

În următoarea perioadă, ar putea părea că nu-ți iese nimic și toate sunt împotriva ta. Nu te lăsa descurajat de unele nereușite, păstrează-ți calmul și ține minte: totul are o rezolvare. În weekend vei avea parte de momente plăcute, alături de familie și prieteni.

Cocoș

Sfatul astrologilor este să-ți organizezi cât mai bine săptămâna. Evită să te bazezi pe ajutorul anumitor persoane din exterior, pentru că riști să fii dezamăgit. În weekend, relaxează-te și lasă lucrurile să vină de la sine.

Câine

Urmează-ți instinctele și intuiția, mai ales în privința acelui subiect sensibil care te frământă de ceva vreme. Spune direct tot ce gândești, atât la locul de muncă, cât și acasă. Weekend-ul aduce energii pozitive, poate și o vizită din partea prietenilor.

Mistreț

Nativii din zodia Mistrețului se vor confrunta cu amintiri din trecut, care nu încetează să-i bântuie. Sfatul astrologilor este să nu le permiți să-ți strice buna dispoziție. Profită de weekend pentru a intra în armonie cu natura și oamenii la care ții.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×