Horoscop zilnic, luni, 4 noiembrie. Patru zodii încep bine săptămâna

Catalin Nae   
în Horoscop
03/11/2019, 17:11
Horoscop zilnic, luni, 4 noiembrie. Patru zodii încep bine săptămâna

Horoscopul zilei de luni, 4 noiembrie, vine cu vești bune pentru patru nativi. Aceste zodii vor începe cu bine noua săptămână, iar astrele îi vor avantaja. În continuare, vom vedea previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscop 4 noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Această săptămână debutează cu Marte (în Balanță) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn), eveniment care poate aduce unele tensiuni în viața zodiilor. Nu este, însă, nimic care să le bulverseze viața, iar toate aceste neplăceri pot fi depășite cu ușurință, dacă nativii își mențin calmul.

Berbec

Vești bune pentru tine! Ai putea primi o sumă de bani, un cadou nesperat, ceva care să te salveze dintr-o situație delicată. Vei fi surprins în mod plăcut în această zi de luni.

Taur

Taurii pot avea unele conflicte la începutul săptămânii, la muncă. Există riscul ca o discuție în contradictoriu cu un coleg să degenereze și să se ajungă la o ceartă. Ar trebuie să aibă grijă la ce spun.

Gemeni

Gemenii ar trebui să se relaxeze. Să își ia puțin timp și să se bucure de viață. Îi așteaptă lucruri bune, dar trebuie doar să vadă dincolo de jumătatea goală a paharului și să se bucure de viață.

Rac

Te simți eliberat de o greutate sufletească și poți să privești cu mai mult optimism spre viitor. Începi să faci planuri și ești convins că acestea vor merge bine.

Leu

Pot fi unele probleme în relația cu partenerul, în special pe seară. Există riscul să vă certați din cauza banilor. Gândește-te de două ori înainte să vorbești.

Fecioară

Ai grijă la sănătate! Începe sezonul răcelilor și gripelor și trebuie să te protejezi mai bine. Nu ai vrea să te îmbolnăvești tocmai acum.

Balanță

Te simți cumva trădat de o persoană apropiată. I-ai spus ceva secret, iar acum constați cu neplăcere că ce i-ai zis tu a aflat mai multă lume. Confruntă acea persoană și întreab-o de ce ți-a înșelat încrederea.

Scorpion

În afară de o mică indispoziţie, vă bucuraţi de o sănătate înfloritoare. Nu daţi astăzi o lovitură financiară, deși o doriţi de mult timp.

Săgetător

Nu mai ai răbdare cu persoana iubită, chiar dacă e în joc viitorul relaţiei de cuplu. Poate ar fi bine să nu iei o decizie definitivă chiar acum.

Capricorn

Ai impresia că ai reinstaurat armonia în familie, dar foarte curând vei descoperi, cu totul altceva. Sunt încă tensiuni și ai face bine să nu le amplifici.

Vărsător

Primești cadouri astăzi, lucru care te binedispune. Ai un început de săptămână nemaipomenit și ai impresia că toate astrele s-au aliniat ca să îți bucure viața.

Pești

Te lovești de unele probleme financiare minore, dar aceste lucruri îți pot strica buna dispoziție. Nu este cazul să te îngrijorezi, pentru că nu e nimic grav.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×