Panică totală pentru aceste 3 zodii. Crăciunul și Revelionul vin cu diferite probleme

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
03/11/2019, 16:19
Panică totală pentru aceste 3 zodii. Crăciunul și Revelionul vin cu diferite probleme

Următoarele două luni, noiembrie și decembrie, vor fi extrem de bulversante pentru câteva zodii din horoscop. Acestea vor trece prin schimbări bruște și se vor simți, de multe ori, singure pe lume.

În mare parte vor fi doar trăiri de moment care se vor întinde doar pe două luni. Deja, din 2020, lucrurile se vor schimba radical pentru zodiile pe care ți le voi prezenta mai departe. Așadar, dacă faci parte din aceste zodii, atunci trebuie să știi că totul în viață este trecător, inclusiv stările proaste și singurătatea, ori lipsa banilor.

3 zodii din horoscop au de ”tras” în ultimele două luni din 2019

Începem cu prima zodie care va trage din greu să rămână pe linia de plutire în noiembrie și decembrie. Aceasta este fecioara, care se va afla în postura de a fi îndepărtă de o serie de prieteni, probabil chiar de unii apropiați. Asta poate însemna chiar și o schimbare radicală de planuri, cum ar fi o petrecere de Crăciun, ori una de Revelion. În preajma săbătorilor, nativii din zodia fecioară se pot simți extrem de singuri. Așa că dacă faci parte din această zodie, încearcă să nu-ți faci planuri de sărbători cu prietenii, în schimb, rămâi în sânul familiei.

Cea de-a doua zodie care va trece prin momente delicate în ultimele 60 de zile din an este săgetătorul. Acesta se va afunda atât de mult în muncă, încât nici nu va simți că se apropie sărbătorile de iarnă. Din acest motiv, este posibil ca nativii din zodia săgetător să-și neglijeze o parte din prieteni și familie, ceea ce se va traduce printr-o serie de tensiuni. Asta poate înseamnă un singur lucru: săgetătorii vor avea sărbători tensionate, așa cum au fost și orele lungi petrecute la locul de muncă.

Gemenii vor avea o gaură serioasă în portofel

În aceeași situație ca săgetătorii și fecioarele se află și gemenii. Nativii din această zodie trebuie să se ferească  deeventualele achiziții în luna noiembrie. Black Friday s-ar putea să se lase cu câteva cheltuili mari, poate și câteva credite pentru. Este posibil ca lucruile comandate online să ajungă foarte târziu, ori deteriorate iar asta va aduce un plus de stres în viețile nativilor din zodia gemeni.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×