Horoscop zilnic luni, 14 ianuarie: o zodie primește mărirea de salariu

Ana Chivu   
în Horoscop
13/01/2019, 20:57
Horoscop zilnic luni, 14 ianuarie: o zodie primește mărirea de salariu
Horoscop zilnic 14 ianuarie 2019. Ce spun astrele despre cele 12 zodii?

Horoscopul pentru azi, luni, 14 ianuarie, arată că o zodie primește așteptata mărire de salariu. Șefii sunt mulțumiți, astfel că au decis să te răsplătească pe măsură. Vezi ce spun astrele pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești, pentru ziua de luni.

„Înţeleptul, atent şi apărat împotriva oricarui atac, nu dă înapoi în faţa atacului sărăciei, al jalei, al infamiei, sau al durerii.  Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea.”

Horoscop zilnic pentru 14 ianuarie: munca este răsplătită

”Gemenii, Racii, Săgetătorii trebuie să fie foarte, foarte atenți. Anul acesta Berbecul ar trebui să-și prezinte cartea de vizită, dintre semnele de foc. Anul trecut a strălucit Leul. Din semnele de aer, va străluci Balanța.

 Horoscop 14 ianuarie
Horoscop 14 ianuarie

Din cele de pământ, Fecioarele și Capricornii. Din cele de apă, Peștii și Scorpionii. Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța trebuie să dea un pas înapoi și să se gândească foarte bine ce au făcut în cei 18 ani care au trecut”, a precizat Urania, astrolog, despre evenimentele pe care le vor întâmpina zodiile începând cu ziua de 14 ianuarie.

Berbec

O zi deosebită pentru cei din zodia berbecului. Ți se recomandă să fii atent foarte mult la tine și la dezvoltarea ta. Sufeltul tău este foarte important, ar trebui să fii conștient de asta. Cei din jur te vor percepe azi ca fiind agresiv sau obositor. În ziua de 14 ianuarie trebuie să îți dozezi bine emoțiile.

Taur

Ziua de 14 ianuarie te prinde discret și puțin cam leneș. Nu prea vrei să ieși din casă. Acesta este un moment bun pentru a studia sau pentru a avea activități cât mai ușoare. Seara te vor apăsa gândurile, iar sufletul se va simți în prima parte puțin greoi, dar îți vei reveni. Vei fi înconjurat de multe persoane care te iubesc.

Gemeni

Interesul tău sunt prietenii tăi, a doua familie. Vei fac o selecție drastică în ceea ce îi privește. Azi descoperi din ce în ce mai mult cât de greșite cunt aparențele câteodată. Cineva va fi exeplul viu al judecății tale greșite. De asemenea, se anunță evenimente importante pentru viitorul tău.

Rac

Luni, 14 ianuarie, te gândești mult la carieră și imaginea ta. Te intereseazăcum te văd cei din jur, iar rprivirile lor spre tine te ajută să dobândești încrederea necesară. Te străduiești să îți menții poziția socială, din păcate, te cam încurcă studiile neterminate. Ai putea să iei în vedere faptul că o diplomă nu strică, mai ales în societatea de azi.

Fecioară

Te preocupă azi, luni, chestiunile financiare. Vrei să încei orice socoteală, nu vrei să mai ai grija taxelor a chitanțelor, impozitelor sau ale datoriilor rămase în urmă. Ai grijă să nu te stresezi doar pentru asta, sunt și alte lucruri importante, iar chelutieli vor fi tot timpul.

Leu

Ai dorința de a te regăsi spiritual, ba chiar la cote înalte azi. Ți se recomandă activități diverse culturale. IA putea să citești mai mult, să vizitezi galerii de artă sau să mergi la teatru. Vor veni evenimente interesante pentru tine, eveniemnte care să-ți pună calmul la bătaie.

Balanță

Relațiile cu diverși colaboratori sau parteneri de afaceri sunt dinamice azi, 14 ianuarie. Nu ai foarte multă vlagă pentru a te implica în dicuții nenumărate cu un grup anume, dar trebuie să te alături pentur a aduce informații. Acesta este un moment bun pentru a clarifica evoluția ta și longevitatea ta în proiectul în cauză.

Scorpion

Ești extrem de hotărât să te ocupi de activitățile de la locul de muncă. Ți se recomandă să te ocupi întâi de toate de cele mai importante, iar mai apoi de celelalte. AI spor și chef de muncă. În partea a doua a zilei te cuprinde oboseala, iar stările tale de sănătate fluctuează mult. Fii mai atent la tine și la viața ta.

Săgetător

Ai idei năstrușnice, astfel că te-ai putea gândi să le joci niscai farse celor dragi. Însă, persoană iubită nu prea este încântată de elanul tău și ți-ar putea spune lucruri mai puțin plăcute. Ai chef mare de distracție, iar asta te va face să te remarci repede în anturajul cu care vei ieși prin oraș.

Capricorn

Azi, 14 ianuarie, deschizi săptămâna cu trebuiri gospodărești. Balansul între siguranță locurilor natale și plăcerea de a călători va fi la ordinea zilei. Emoția și farmecul copilăriei îți vor lumina chipul și sufletul întreagă zi. Un membru din familia ta îți va cere ajutorul.

Vărsător

Nici nu vrei să auzi de drumuri scurte azi, îți pare că îți termină toată ziua. Din păcate, se anunță că relații cu familia vor fi tensionate. Ești cu capul în nori din ce în ce mai des. Fii prudent în toate demersurile, deoarece tendința de a fi prea combativ este destul de mare și îți poate creă neplăceri.

Pești

Banii domnesc peste totate subiectele discutate azi. Te așteaptă o mărire de salariu, o primă sau ceva cadou. AI tendința de a investi în lucruri în care nu ești chiar atât de sigur. te arunci cu capul înainte, iar câteodată ai unele idei bune, dar nu treci la fapte, ceva te reține.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×