Horoscop Urania pentru 14-20 ianuarie: o zodie este dominată de putere

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Horoscop
12/01/2019, 10:41
Horoscop Urania pentru 14-20 ianuarie: o zodie este dominată de putere
Urania indică horosopul pentru săptămâna 14-20 ianuarie! Ce se va întâmpla cu cei 12 nativi?

Urania, marele astrolog, indică horoscopul pentru săptămâna 14-20 ianuarie pentru cele 12 zodii. Cum vor reuși Un alt astrolog de renume și-a exprimat sfaturile pentru zodii. Minerva a spus pentru anul 2019 că toate cele 12 zodii vor avea parte de evenimente inedite. ”Gemenii, Racii, Săgetătorii trebuie să fie foarte, foarte atenți. Anul acesta Berbecul ar trebui să-și prezinte cartea de vizită, dintre semnele de foc.

Anul trecut a strălucit Leul.Din semnele de aer, va străluci Balanța. Din cele de pământ, Fecioarele și Capricornii. Din cele de apă, Peștii și Scorpionii. Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța trebuie să dea un pas înapoi și să se gândească foarte bine ce au făcut în cei 18 ani care au trecut.”

Horosocop Urania pentru 14-20 ianuarie: urmează experiențe inedite

Astrologul Urania arată la ce vor trebui să se aștepte cele 12 zodii ale horoscopului pentru săptămâna 14-20 ianuarie. Marele astrolog aduce sfaturi și previne nativii pentru ceea ce urmează să se întâmple în următoarea săptămâna.

Urania, astrolog
Urania, astrolog

Berbec

În săptămâna 14-20 ianuarie, berbecii vor avea impresia că dețin foarte multă putere și că nimic nu-i va ține în loc. Percepția aceasta greșită îi depășește, desigur. Contextul este unul negativ, astfel că nu mai șitie de ce este cu adevărat capabil și ce pot sau nu mai pot face. Vor urma trăiri intense, de asemenea, aceștia se entuziasmează pentru multe lucruri. Amintirile dau năvală peste aceștia, conform numerologului Urania.

Taur

Săptămâna 14-20 ianuarie continuă să pună ordine în lucrurile lor. Taurii sunt din ce în ce mai organizați în ceea ce privesc lucrurile de acasă sau relațiile cu șefii sau familia. De asemenea, Urania indică faptul că au o dorință enormă de a cunoște și de a cerceta. Taurii vor avea parte de provocări inedite. Ar trebui să se bucure de experiențe și să ia totul ca atare. Nu despicați firul în patru atunci când nu este nevoie.

Gemeni

Între 14-20 ianuarie există motive de orgoliu, autoritatea ta este peste media pe care o ai de obicei. Există posibilitatea de a trece peste un examen sau o verificare la serviciu. Ai noroc pe plan profesional. Femeile din nativul taur vor fi seducătoare și inspirate. Din păcate, ele vor avea parte de câteva restricții.

Rac

Urania indică pentru raci pentru săptămâna 14-20 ianuarie o disponibilitate din punct de vedere financiar. Fac anumite cheltuieli fără cap și asta doar pentru a-și potoli orgoliul, lucru foarte rău. Cei maturi au parte de lipsa spiritului practic, aceștia se scuză des prin: „doar în seara asta, de mâine mă apuc serios de treabă”.

Leu

Horoscopul citit de Urania pentru săptămâna 14-20 ianuarie indică faptul că leii vor fi în cea mai bună formă a lor. Totul pare că le merge strună și că se simt extrem de bine. Dai dovadă de multă diplomație, lucru ce te va ajuta enorm în fața șefilor și a colegilor. De asemenea, îți va aduce și beneficii.

Fecioară

Urania arată că nativii zodiei fecioară caută argumente multe în perioada 14-20 ianuarie. Din 20 ianuarie, ar trebui reprimat cheful de ceartă, plăcerea de a riposta prin ironii răutăcioase și observații sarcastice ori de a sublinia defectele celorlalți.Aplanexi des conflicte, lucru ce-l vei face și săptămâna asta, pentru că te simți înțelept.

Balanță

Balanțele își manifestă în săptămâna 14-20 ianuarie tendința de a impune mult lucruri în cercurile de prieteni. Autoritatea vârstei sau pur și simplu experiențele mai vaste te fac să ajungi primul la o concluzie pe care ceilalți o vor urma. Pe 20 ianuarie, nervi din cauza banilor sau a plăților ce trebuie onorate.

Scorpion

Ai anumite impulsuri puternice interioare care vizează evoluția unei situații generale, publice sau oficiale. Înauntrul tău se vor petrece multe lucruri care implică sentimente puternice. Scorpionii fac planuri pentru a contracara niște evenimente care privesc și locul de muncă. Scorpionii se vor mistui în aceste efluvii astrale iar momentul care se va perpetua după 20 ianuarie.

Săgetător

Între 14-20 ianuarie săgetătorii au momente de intelectualitate și de afirmare în fața altora. Urania indică faptul că ei caută stabilitatea în orice. Nu este obligatoriu dar, pentru unii, suportul moral al familiei va fi important. De asemenea, se anunță că te vei îngrijora pentru unele lucruri.

Capricorn

Ai o analiză lucidă, ești de fel foarte rațional și drept. Vei ajunge să fii mai chibzuit și să economisești, lucru pe care ți-l doreai de multă vreme. Deplasările de scurtă durată pot fi plăcute și pot aduce, fie și pentru o scurtă perioadă, o stare de bine și de mulțumire sufletească.

Vărsător

Urania indică pentru vărsători între 14-20 ianuarie că vor fi orgolioși peste măsură. Vanitatea le bate la ușă. Chiar dacă presiunea momentului îi grăbește, este bine să nu se piardă cu firea și să analizeze cu calm, fără a se entuziasma prea repede.

Pești

Urania arată că în săptămâna ce urmează se pot înregistra situații care pot da credit mândriei nativilor. Vor fi lăudați din cale afară și favorizați. De asemenea, nu vor rămâne indiferenți în fața influxurilor puternice care îi vor împinge spre diferite persoane ce le vor schimba viața total. Totul are o însemnătate!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×