Horoscop 2019. Minerva: „O zodie are bucurii din plin”

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/01/2019, 16:23
Horoscop 2019. Minerva: „O zodie are bucurii din plin”
Ce indică Minerva pentru cele 12 zodii pentru 2019?

Minerva indică evenimentele ce vor urma pentru cele 12 zodii din horoscop pentru tot anul 2019. ”Gemenii, Racii, Săgetătorii trebuie să fie foarte, foarte atenți. Anul acesta Berbecul ar trebui să-și prezinte cartea de vizită, dintre semnele de foc. Anul trecut a strălucit Leul.

Din semnele de aer, va străluci Balanța. Din cele de pământ, Fecioarele și Capricornii. Din cele de apă, Peștii și Scorpionii. Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța trebuie să dea un pas înapoi și să se gândească foarte bine ce au făcut în cei 18 ani care au trecut.”

Horoscop 2019. Minerva: „Evenimente plăcute pentru o zodie”

Minerva, astrologul renumit, a citit în astre ce vor face cele 12 zodii ale horoscopului pe tot parcursul anului 2019. Cum se vor schimba acestea și ce evenimente importante vin pentru ele? De asemenea, astrele indică faptul că ar trebui ca acestea să analizeze mai des, să fie atente la detalii și să nu sară cu capul înainte.

„Înţeleptul, atent şi apărat împotriva oricarui atac, nu dă înapoi în faţa atacului sărăciei, al jalei, al infamiei, sau al durerii.  Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea.”

Berbec

Ai dorința de a lua piept cu viața. Lunile marte și aprilie sunt mai speciale pentru tine. Unii din nativii acestei zodii vor avea parte de multe schimbări majore. Din fericire, acestea vor fi numai de bine. Transformări extraordinare în plan spiritual vor veni. Veți fi foarte emoțional.

Taur

Trebuie neapărat ca anul acesta să-ți stabilești bine scopurile și să îți prioritizezi evenimentele pentru a nu te obosi în zadar. Trebuie să fii mai atent. Organizarea este totul! Pe plan financiar vei avea câteva schimbări în lunile aprilie și inie.

Gemeni

Aveți în minte să vă schimbați locul de muncă, așa că veți începe căutările. Răsplata va veni, fiți sigur. În luna septembrie vă veți putea gândi și la relații și călătorii. Trebuie să fiți atenți la buget, puteți economi dacă vreți cu adevărat.

Rac

Voi veți fi anul acesta un sprijin enorm pentru familia voastră. În luna martie, viața îți va da la o parte niște oameni. Trebuie să îți gestionezi bine emoțiile și să te stăpânești, nu mereu este momentul să te expui, asta ți-ar putea aduce mai mult rău.

Leu

S-ar putea ca leii să fie vedetă fără să-și dea seama. Acest lucru nici nu te deranjează, dar nici nu te încântă extraordinar. Dragostea și activitățile sociale au fost importante pentru ei, dar e posibil ca unii să se fi despărțit, iar anul acesta vor suporta rigorile legii. Pe de altă parte, e posibil ca leii care și-au dorit mult un copil acum să-l facă.

Fecioară

Lucrurile vor ieși exact așa cum îți dorești. Partenerul tău este ideal, afacerile îți merg în strună, lucrezi la corpul tău, ții cont de un regim alimentar săăntos, iar familia ta este bine și te înconjoară cu iubire.

Scorpion

Creativitatea ta este punctul cheie în anul 2019. Te vei folosi extrem de mult de ea. Îți este recomandat să te ocupi să-ți creezi un stil de viață. Ar trebui să îți găsești o pasiune. Se anunță că cele mai importante pentru tine vor fi finanțele, casa și familia.

Săgetător

Trebuie să iei de la capăt evenimentele prin care ai trecut în trecut, asta te va ajuta să te înțelei acum. Viața ta socială arată demenția, începi să arăți ca o vedetă. Vei întâlni oameni interesanți de la care vei avea ce învăța. Cariera și prietenii sunt cheie pentru tine.

Capricorn

Ai șansa să dovedești tot ce poți în 2019. Ai deschidere spre relațiile cu ceilalți, astfel că vei comunica extrem de mult. Planul financiar este primordial pentru tine. De asemenea se arată că aveți deseori tendința de a fi prea pesimiști.

Vărsător

Astrele presimt că vei avea un 2019 plin de relaxare și liniște. Finanțele, din păcate, vor fi bune, iar alteori la extreme. Cu sănătatea stați bine și sunteți interesați foarte tare de aspectul fizic. Aveți preocupări majore pentru casă și familie.

Pești

Aveți parte de evenimente neobișnuite, din care veți culege învățături și experiențe minunate. Veți împărți asta cu oamenii din jurul vostru. Din punct de vedere profesional, nu veți avea parte de obstacole majore, mici piedici vă vor ajuta să fiți mai îndârjit. Trebuie să lucrați la disciplină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×