Horoscop Urania pentru 5-11 ianuarie 2019. Vărsătorii vor să se întoarcă în trecut, iar Gemenii au mari probleme cu banii

Alexandra Chivu   
în Horoscop
05/01/2019, 19:05
Horoscop Urania pentru 5-11 ianuarie 2019. Vărsătorii vor să se întoarcă în trecut, iar Gemenii au mari probleme cu banii
Horoscop Urania. În perioada 5-11 ianuarie 2019, Venus va intra în zodia Săgetătorului

Conform horoscopului Urania pentru perioada 5-11 ianuarie 2019, nativii zodiei Vărsător vor să se întoarcă în trecut, iar nativii zodiei Gemeni întâmpină probleme cu banii. De menționat este că Luna Nouă este în Capricorn, iar Venus va intra în zodia Săgetătorului. Unele zodii vor avea toată perioada 5-11 ianuarie 2019 grija banilor, iar altele vor traversa chiar niște zile extremm de calme, în care vor oferi celor din jur multă toleranță, lucru excepțional.

Urania dezvăluie ce ne spun astrele pentru perioada 5-11 ianuarie 2019

Iar, printre zodiile care se vor lupta pentru a rămâne totuși cu câțiva bani în buzunare, sunt și unele care se confruntă cu problema imaginii publice și a răspunderii, căci le este temă pentru a suporta consecințele faptelor sale.

Berbec

Între 5 și 7 ianuarie 2019, nativii zodiei Berbec se confruntă cu problema imaginii publice, a autorității față de cei din jur și în special a răspunderii. În data dde 7 ianuarie, aceștia vor avea parte de o surpriză neplăcută din partea prietenilor, ori vor primi o informație care le va face ziua nu tocmai una bună. 11 ianuarie va fi încunuarea tuturor neplăcerilor adunate, căci vine soarele! Va fi o etapă calmă, în care te vei organiza.

Taur

Previziunile Urania pentru intervalul 5 și 7 ianuarie 2019, va aduce în prim-plan probleme ded conștiință. Între 7 și 9 ianuarie, sunt posibile surprize neplăcute sau situații delicate, îmnsă pe 11 vă luați revanșa, căci va fi o zi de-a dreptul minunată.

Gemeni

Între 5 și 7 ianuarie 2019, Urania prevestește un moment în care puteți intra în posesia unei sume sau a unor bunuri valoroase. Între 7 și 9 ianuarie, vă trec prin minte diferite idei pentru a schimba ce nu vă face fericit, iat în data de 11, apar momente plăcute, care vă vor lumina cariera.

Rac

Nativii zodiei Rac, între 5 și 7 ianuarie, vor întâmpina unele dificultăți. Vor întârzia sau vor fi blocate undeva. Între intervalul 7 și 9 ianuarie, Racii vor primi surprize neplăcute legat de segmentul material. În data de 11 ianuarie, vă axați pe gânduri înalte, speranțe și proiecții către viitor.

Leu

Între 5 și 7 ianuarie 2019, nativii zodiei Leu au parte de momente nu tocmai roz la locul de muncă. Între 7 și 9, aceștia vor avea un moment delicat cu partenerul de viață. În data de 11 ianuarie în schimb, aveți planuri mari și vă revine fericirea pe chip.

Fecioară

Previziunile Uraniei pentru perioada 5-11 ianuarie 2019 încep prin câteva zile în care nativii zodiei Fecioară se vor simți blocați afectiv. Aveți o stare emoțională care urcă și coboară, lucru care se prelungește pe tot parcursul săptămânii.

Balanță

Horoscop Urania pentru 5-11 ianuarie 2019. Vărsătorii vor să se întoarcă în trecut, iar Gemenii au mari probleme cu banii
Luna Nouă este în Capricorn, iar Venus va intra în zodia Săgetătorului

Între 5 și 7 ianuarie 2019, apare în prim- plan familia și schimbările. Între 7 și 9, subiectul care va acoperi zilele, va fi legat de înșelăciune și prietenii false, iar în data de 11 iese soarele și viața dumneavoastră intră într-o etapă bună.

Scoprion

Nativii zodiei Scorpion vor avea, în intervalul 5-7 ianuarie 2019, o perioadă dificilă în privința comunicării. Între 7 și 9 ianuarie, aceștia vor avea parte de necazuri domestice, unele defecțiuni prin casă, avarii etc. În data de 11 ianuarie 2019, Scorpionii se vor simți lipsiți de trăiri intense, comparativ de își doreau până acum.

Săgetător

Previziunile Urania pentru perioada 5-11 ianuarie 2019 încep negativ pentru nativii zodiei Săgetător, căci duc lipsă de bani, lucru care îi pune în încurcătură. Între 7 și 9 ianuarie, aceștia vor primi din partea cuiva informații false, minciuni. În data de 11 ianuarie, aceștia vor avea, în sfârșit, parte de momente plăcute, acasă.

Capricorn

Între 5 și 7 ianuarie 2019, nativii zodiei Capricorn vor trăi un moment de ecou existențial. Între 5 și 7, planeta Venus intră în Săgetător, lucru care va aduce la suprafață lucruri ascunse. În data de 11 ianuarie 2019, aceștia vor purta dialocuri care le vor duce numai înspre bine.

Vărsător

Între 5 și 7 ianuarie 2019, Vărsătorii se vor axa pe segmentul lucrurilor ascunse, mistice. În intervalul 5-7 ianuarie, aceștia pot avea inițiative nu tocmai fericite. În data de 11 ianuarie, simți cum este să fiți relaxat în ceea ce privește sectorul banilor.

Pești

Nativii zodiei Pești, în intervalul 5-7 ianuarie 2019, se vor simți dezamăgiți, dezamăgire ce reiese din relaționarea cu cei din jur. În perioada 7-9 ianuarie, aceștia vor fi cam agitați și dezordonați, iar în 11 ianuarie 2019, li se prevede un câștig la locul de muncă, însă nu unul financiar, ci unul ce ține de funcția pe care o dețin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×