Horoscop săptămânal 7-13 ianuarie: o zodie va fi implicată într-un accident

Ana Chivu   
în Horoscop
05/01/2019, 15:02
Horoscop săptămânal 7-13 ianuarie: o zodie va fi implicată într-un accident
Iată ce spun astrele pentru zodii pentru săptămâna 7-13 ianuarie!

Horoscopul săptămânal pentru 7-13 ianuarie 2019 arată că zodiile iau piept cu situațiile mai puțin știute până acum, acestea se confruntă cu noi sentimente, noi stări de spirit pe care nu știu excat să le abordeze sau să le țină în frâu. Săptămâna aceasta, din păcate, un nativ va fi implicat într-un accident rutier. Urmărește horoscopul și vezi dacă acesta va fi sau nu rănit sau dacă impactul se va duce spre pasagerii care se mai aflau în vehiculul în cauză.

Ce spun astrele pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești? Acestora li se sugerează să renunțe la panică și la agitația interioară pe care o au și să se concentreze pe detaliile care le pot îmbunătății starea.

Horoscop săptămânal 7-13 ianuarie: tranzit în Venus

Tranzitul lui Venus marchează câțiva din nativii zodiacului. Aceasta este planeta iubirii, a beneficiilor și a echilibrului. Armonia va cuprinde câteva persoane în săptămâna 7-13 ianuarie 2019. Toți nativii sunt sfătuiți să rămână cu picioarele pe pământ și să scape de negativitatea care zace de ceva vreme doar în mintea lor. Viața nu este atât de dramatică precum văd ei.

Horoscop pentru săptămâna 7-13 ianuarie
Horoscop pentru săptămâna 7-13 ianuarie

Berbec

Cei din zodia berbecului vor fi foarte ușor de enervat. Aceștia sunt irascibili și au stări disonante toată săptămâna. Se vor confrunta cu situații nemaiîntâlnite până acum. Mare grijă la cei pe care îi deranjezi, s-ar putea să ai niște surprize neplăcute.

Taur

Aveți ocazia azi să plecați la drum, veți avea parte de o călătorie plăcută, o călătorie pe care o meritați de multă vreme. Nu veți avea nicio problemăsau vreo neplăcere pe parcursul excursiei micuțe pe care o vei avea. Aveți tendința să cheltuiți cam prea mult, mai mult decât vă ține buzunar, așa că sunteți nevoit să vă împrumutați.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o surpriză neplăcută legate de partea financiară. Ați împrumutat bani pe care nu vi-i permiteți să îi înapoiați, ala că sunteți într-o situație mai ciudată. Trebuie să rămâneți calm ca să puteți negocia așa cum trebuie, acum, în ultimul ceas.

Rac

Racii nu au parte de nimic bun, pare că săptămâna asta este săptămâna neagră pentru ei. Au parte de agitație la locul de muncă, din păcate și o sperietură din cauza unei altercații în cadrul rutier. Nu trebuie să vă panicați, nu e nimic atât de grav cum vi se pare, totul se va rezolva cu o minte limpede.

Fecioară

Fecioarele au o săptămână care ar trebui să fie dedicată sănătății. Trebuie să vă odihniți, să faceți ceva sport și să vă fixați un program alimentar pe care să îl respectați cu strictețe. Ați avut o perioadă lungă în care v-ați suprasolicitat, e momentul pentru o pauză.

Balanță

Balanțele se simt excelent! Au o stare de sănătate extraordinară, ca niciodată. Sunteți comunicativ și fericit, iar disoziția voastră bună atrage o persoanăfrumoasă în viața voastră. Aveți ocazia să vă găsiți iubirea.

Scorpion

Săptămâna 7-13 ianuarie vă va aduce stări minore de rău, starea de spirit va putea fi afectată. Trebuie să aveți mare grijă la locul de muncă, unde conflictele nu sunt deloc bine primite acum. Se remarcă o îmbunătățire a veniturilor, se anunță mărire de salariu.

Săgetător

Săgetătorii sunt vedetele săptămânii. Ei sunt cei mai norocoși în săptămâna 7-13 ianuarie. Este un moment excepțional pentru conolidarea relației de cuplu, iar cei care sunt singuri vor avea ocazia să întâlnească noi parteneri și să înceapă o poveste de dragoste, cu atât mai mult cu cât planeta iubirii le activează axa relațională.

Capricorn

Capricornii stau cam prost cu energia, trebuie să găsească mai multe soluții pentru a se pune pe picioare și pentru a lucra așa cum trebuie. Sunt oameni care se bazează pe tine. Trebuie să lăsați trecutul acolo unde este, vă cam încăpățânați să vă readuceți aminte.

Vărsător

Vărsătorii au parte de extreme în săptămâna 7-13 ianuarie, mai ales în relația de cuplu. Se anunță câteva certuri și discuții. Unele evenimente vor urma să te scoată din zona de confort, așa că obișnuiește-te cu situația. Posibil să fie vorba de schimbarea atitudinii și viziunii față de un prieten mai vechi.

Pești

Peștii se ocnfruntă cu dezechilibre financiare săptămâna aceasta. Vor veni cheltuieli neprevăzute și socoteli care nu erau deloc în scenă. De asemenea, se anunță că pot avansa pe plan profesional. După atâta muncă, vi se vor recunoaște meritele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×