Horoscop 6 ianuarie 2018. Una dintre zodii are probleme de sănătate

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
06/02/2018, 08:00
Horoscop 6 ianuarie 2018. Una dintre zodii are probleme de sănătate

BERBEC

Te vezi nevoit să cobori cu picioarele pe pământ şi să te confrunţi cu dereglări ale stării de sănătate pe care le-ai ignorat sau cu probleme la serviciu pe care le-ai minimalizat.

TAUR

Îţi prinde bine realismul acestei zile, dar poţi cădea în capcana unor griji care se tot repetă, fără să producă efecte pozitive, adică să te determine să le găseşti soluţii.

GEMENI

Te laşi cuprins de dezamăgirile celor din familie, le adaugi şi tu pe ale tale şi iese din asta o combinaţie care nu e de folos nimănui şi care întristează toată lumea.

RAC

Poţi primi sfaturi bune de la cei din anturajul apropiat, dar trebuie să le şi asculţi şi să le şi evaluezi corect, ca să poţi beneficia de conţinutul lor preţios.

LEU

S-ar putea să nu îţi fie deloc pe plac faptul că trebuie să te ocupi de treburi care cer multă răbdare, atenţie la detalii sau o dorinţă de perfecţiune care poate duce la rezultate deosebite.

FECIOARĂ

Cauţi o idee de valoare care să te ajute să pui ordine în viaţa ta sentimentală, dar nu de idei ai nevoie acum, ci de mai multă sinceritate, în special faţă de tine.

Horoscop 6 ianuarie 2018. Vărsătorul are parte de momente delicate

BALANŢĂ

Este important să ieşi din scenariul negativ generat de problemele din familie şi să îi inviţi şi pe ceilalţi la căutarea unor soluţii pe care să le puneţi în aplicare împreună.

SCORPION

Cu greu te adaptezi la cerinţele acestei zile, dar îţi va fi util să faci acest lucru, fiindcă astfel îţi vei pune ordine în gânduri şi vei deveni mai corect în dorinţe şi intenţii.

SĂGETĂTOR

Încerci să faci curăţenie generală în toate domeniile din viaţa ta, dar nu este posibil acest lucru peste noapte şi nu e deloc atât de simplu pe cât pare la prima vedere.

CAPRICORN

Ai nevoie de limitele pe care ţi le stabileşti singur, fie şi numai ca repere ca să poţi evalua corect paşii pe care îi faci. Aceste limite se schimbă tot timpul, iar acum a venit vremea să le regândeşti.

VĂRSĂTOR

Te poţi trezi în situaţii foarte delicate, din cauza banilor sau a unor oameni care pretind că îţi sunt prieteni, dar, de fapt, îşi urmăresc propriile interese.

PEŞTI

Ai nevoie de o infuzie importantă de înţelepciune, nu pentru că ţi-ar lipsi, ci pentru că ai tendinţa de a respinge gândurile cuminţi, conforme cu bunul simţ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×