Horoscop Urania pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2019. Mai multe zodii au probleme de sănătate

Mirela Apostol   
în Horoscop
08/01/2019, 15:01
Horoscop Urania pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2019. Mai multe zodii au probleme de sănătate GALERIE FOTO
Horoscop Urania pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2019.

Urania a prezentat horoscopul pentru săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019, anunţând care sunt lucrurile de care trebuie să te fereşti în această perioadă şi care sunt problemele medicale care ar putea apărea.

În acelaşi timp, sunt şi zodii care au noroc de bani. Leii au sarcini grele la serviciu şi vor depune eforturi mari pentru a le face faţă acestora. Vor ajunge să aibă chiar probleme de sănătate.

Horoscop Urania pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2019

Nativii din zodia Balanţă vor descoperi în această perioadă fie că au fost păcăliţi, înşelaţi, ori au parte de întâmplări de care nu s-ar fi aşteptat. Sunt momente cu încărcătură, pline de semnificaţii.

BERBEC

Au probleme de autoritate şi imaginea lor în public ajunge să fie ştirbită din cauza comportamentului pe care l-au avut în ultimul timp. Aşa vor constata că nu pot progresa decât dacă înfrâng barierele de comunicare care le fac rău.

TAUR

Se vor întoarce la aspectele care sunt importante pentru ei după perioada de vacanţă. Se vor gândi foarte bine la ce au de făcut şi la cum vor răspunde unor comandamente.

GEMENI

Sunt implicaţi în procese de moştenire, partaj sau recuperări materiale din care nu vor ieşi, însă, cu bine. Vor ajunge să se simtă agreaţi, simpatizaţi sau admiraţi în public.

RAC

Se anunţă o împăcare după un dialog constructiv. În acelaşi timp, vor avea probleme de ordin financiar pentru că nu au luat deciziile potrivite.

LEU

Fac eforturi uriaşe de a face faţă sarcinilor pe care le primesc. Au probleme de sănătate, de ordin reumatic sau osoase, ori legate de mobilitatea articulaţiilor.

Urania prezintă horoscopul pentru săpătmâna 7-13 ianuarie
Urania prezintă horoscopul pentru săpătmâna 7-13 ianuarie

FECIOARĂ

Au parte de blocaje sentimentale şi vor ajunge să ia decizii greşite. La jumătatea acestei săpătmâni vor ajunge să aibă probleme cu circulaţia periferică.

BALANŢĂ

Au parte de neînţelegeri şi vor fi victimele unor înşelătorii. Nu au ţinut cont de anumite aspecte şi au acum de suferit.

SCORPION

Nu sunt spontani şi vor amâna o deplasare. Primeşti veşti îngrijorătoare de la părinţi sau din partea rudelor mai în vârstă.

SĂGETĂTOR

Au blocaje financiare şi vor fi puşi într-o mare încurcătură din acestă cauză. Vor intra în scandaluri cu mari ecouri în presă.

CAPRICORN

Au relaţii bune cu părinţii şi vor primi lucruri neaşteptate de la oamenii cu care nu şi-au mai vorbit în ultima perioadă. Este o săpătmână a împăcării pentru aceşti nativi.

VĂRSĂTOR

Se vor bucura de valorile prieteniei şi vor fi suţinuţi de aceştia din punct de vedere moral. Vor reuşi să ducă la bun sfârşit un proiect foarte important.

PEŞTI

Au parte de evenimente cu puternic ecou sufletesc. Se reîntâlnesc cu o persoană dragă după mult timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×