Horoscop zilnic: luni, 13 aprilie 2020. Berbecii sunt plini de energie pentru că îi au pe cei dragi aproape

Bogdan Solomon   
în Horoscop
12/04/2020, 07:53
Horoscop zilnic: luni, 13 aprilie 2020. Berbecii sunt plini de energie pentru că îi au pe cei dragi aproape
Săptămâna începe cum nu se putea mai bine pentru nativii din zodia Berbec. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de luni, 13 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere sentimental. Săptămâna începe tot în izolare și chiar dacă te-ai cam săturat de această situație nefericită, încerci să iei partea bună, pentru că îi ai pe cei dragi alături. Amintește-ți cât de mult tânjeai după astfel de momente.

Ce surprize ți-au pregătit astrele în ziua de luni, 13 aprilie

Dacă ești născut în zodia Berbec, simți cum te încarci cu energie tocmai pentru că în sânul familiei există o atmosferă cât se poate de bună. Coronavirusul nu vă oprește să vă gândiți cu optimism la ce vă așteaptă în viitor. Faceți planuri, fixați obiective îndrăznețe și aveți un elan extraordinar. Când sunteți împreună nimeni și nimic nu vă poate opri.

Berbec

Dacă îi ai pe cei dragi alături, ești cel mai puternic om din lume! Îți extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranța partenerului, din acceptarea lor necondiționată, și același lucru îl oferi înzecit înapoi. Există o bună cooperare în cadrul familiei și nimic nu ți se pare mai frumos decât să le fii alături la tot ce este de făcut. Faceți planuri de viitor la care fiecare își aduce contribuția cu entuziasm și optimism, și cât timp sunteți alături, umăr la umăr, nimic nu vă poate opri din elan. Împreună sunteți o forță de neînvins!

Taur

Contactul cu reprezentanții puterii – cu un părinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un șef aspru – este dificil și îți dă numai motive de nemulțumire de câte ori te adresezi lor. Bați cu oarecare smerenie și teamă la poarta lor, ca la un for suprem de la care aștepți un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în forma pe care ai fi sperat-o. Ești dezamăgit, ai impresia că nu deții niciun drept, ci numai obligații și de data aceasta, trebuie să te supui lor umil, dacă vrei să obții totuși ceea ce aștepți de la ei. Au niște condiții mai dure, pe care trebuie să le respecți, altfel, în loc de un răspuns favorabil, vei primi o ușă trântită în nas.

Gemeni

De unde nici nu te aștepți, primești exact soluția de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. O consideri o rezolvare justă după ce, o vreme, te-ai simțit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate în jur par să se calmeze și ai din nou motive de mulțumire. Trăiești mereu cu speranța că fiecare primește ceea ce merită. Ca atare, răspunsul pe care-l primești azi de la viață este just, ca răsplată pentru faptele tale. Chiar de-ar fi o sancțiune, nu trebuie să reacționezi agresiv, ci înseamnă că o meriți și ai ceva de învățat din asta!

Rac

Te-ai putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care au contribuit trup și suflet la unul din planurile care te preocupă, dar ca orice relație ajunge și la un sfârșit. E vremea să pui punct acestei asocieri din care ai avut multe de câștigat și de învățat, dar de acum fiecare merge pe drumul său, privind cu recunoștință la ceea ce ați construit împreună. Nimic nu e veșnic, de aceea azi trebuie să-ți iei rămas bun de la cineva care ți-a stat, o perioadă, alături cu sinceritate și dorința de a te ajuta. Probabil îți va lipsi, dar trebuie să te descurci și singur.

Leu

Ai norocul să te alături unui colectiv de persoane a cărei prezență te încarcă pozitiv, te stimulează să te implici într-o activitate nouă și palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când ai asemenea anturaj alături, simți că ești capabil de orice, parcă ai aripi și toate evoluează într-un ritm susținut către scopul cel mai înalt. Când ai alături echipa de oameni potrivită pentru ceea ce ți-ai propus, nimic nu te oprește și ai forța necesară chiar și pentru cele mai dificile confruntări. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie să profiți de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te susține.

Fecioară

Nu ești în cea mai bună formă, lași gândurile negative să te conducă, deși ai în jurul tău suficiente motive de bucurie. Ascultă-i pe cei care îți prezintă viitorul în lumini optimiste, nu te lăsa copleșit de temeri, de îndoieli sau de propriile slăbiciuni! Ai pe cineva alături care te îmbărbătează și nu ai avea decât de câștigat, însă, grijile te omoară. Încearcă, măcar pentru o zi, să nu îl mai iei pe nu în brațe și să nu o mai ții doar pe a ta, ca și cum toate ar fi groaznice. Un pic de detașare de norul cel negru te-ar ajuta să descoperi soarele la orizont.

Balanță

Prea pui la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten care nu-și dă seama ce simți. Sunt vorbe fără rost, nici nu ar merita atenție, dar te prind într-un moment sensibil când orice fleac te deranjează. Ai tendința de a le considera pe toate un afront personal, când de fapt nu e altceva decât o banală replică ce se dorea a fi amuzantă. Cum umorul nu te caracterizează azi, ai tendința de a reacționa negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, în loc să răspunzi cu aceeași armă!

Scorpion

Cât timp judeci lumea corect, imparțial și fără ton ridicat, vei avea relații armonioase cu oricine. Pune-te un pic în pielea celor cu care vorbești și imaginează-ți cum ar fi să și se vorbească de sus, să fii criticat, să ți se analizeze toate detaliile și îți vei da seama că nu e deloc plăcut să intri în colimatorul altora. La fel trebuie să faci cu cei pe care îi ai azi în față, ca nu cumva să le pui o etichetă pe care nu o merită. Dacă reușești să-i privești pe ceilalți cu simpatie și prietenie, căldura se va resimți în modul în care vorbești cu ei și ți se va răspunde cu aceeași monedă.

Săgetător

Ai alături oameni care te îndrăgesc, care te susțin, care te încurajează cu vorbe frumoase, și faci tot posibilul ca să nu-i dezamăgești. Știi că și ei oferă mult, dar și așteaptă enorm de la tine. La gesturile lor de afecțiune, de prietenie, de susținere ai multe de oferit în schimb. Te simți bine când ești încurajat de oameni care cred în tine, de aceea descoperă cât de puternic devii când ai pe cei dragi alături. Te împing de la spate, iar înapoi le dai tot ce îți stă în putere.

Capricorn

Ai o senzație ciudată cum că lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie eronată. Totul vine din propria atitudine negativă despre propria persoană, pentru că îți vezi numai defectele și slăbiciunile și crezi că și ceilalți te văd la fel. Nimeni nu are cum să îți vadă aceste puncte sensibile dacă nu le scoți atâta la iveală. Ca atare, învață să arăți ceea ce ai mai bun, nu invers! Dacă te plângi întruna de cât de imperfect ești, cum ai vrea ca ceilalți să spună exact pe dos? Începe să te apreciezi mai mult așa cum ești și aceasta se va oglindi în felul în care te respectă ceilalți.

Vărsător

Oboseala își lasă amprenta pe activitățile zilei, pentru că nu prea dai randament în ceea ce faci. Nu ai nicio tragere de inimă să te apuci de treabă și refuzi orice invitație de a colabora la reușita planurilor începute. Spui nu la orice, critici tot ce auzi și, cu asemenea atitudine negativistă, e greu de crezut că vei ajunge totuși undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determină să fii atât de reticent și să mai aștepți o vreme, înainte de a te implica mai serios. Ai mereu impresia că ceilalți vor să profite de tine și, ușor egoist, stai pe margine ca să îți cruți energia în loc să o folosești.

Pești

Dacă stai și te complaci într-o zonă ternă în care nu se mai schimbă nimic fără să îți pui imaginația la treabă, fii sigur că totul se va transforma într-o confortabilă banalitate. Nu ești genul de om care se lasă furat de lene și dezinteres, așa cum te influențează unii din jur mult prea comozi să facă ceva cu viața lor. Ca atare, scoate-ți la lumină gândurile cele mai originale, ideile cele mai creative, pentru că ai un bagaj imens de resurse. Alungă-i din viața ta pe cei care te trag înapoi în loc să te lase să urci și începe să clădești cu încredere ce ai în minte!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×