Horoscop zilnic luni, 11 martie: Berbecii trebuie să fie atenți

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 18:23
Horoscop zilnic luni, 11 martie: Berbecii trebuie să fie atenți GALERIE FOTO
Horoscop zilnic luni, 11 martie. Ce indică zodiile?

Astrele indică horoscopul pentru azi, luni. Iată cum evoluează nativii și de ce întâmplări au parte în ziua de 11 martie! Se pare că unele trebuie să fie mai atente decât de obicei pentru a scăpa de unele viitoare necazuri. De asemenea, o zodie rămâne de sacrificiu, iar alta va trece foarte greu peste anumite etape din trecut. Astrele indică relaxare și liniște pentru a putea merge mai departe. Meditația este o idee bună! Închideți ochii, relaxează-ți mușchii și limpezește-ți mintea.

Horoscop zilnic luni, 11 martie: Taurii sunt preferații astrelor

Astrele văd unele  zodii cam tensionate. Este recomandat să fii mai atent la ceea ce gândești și cum împrăștii în univers lucrurile.”Se pare că unele trebuie să fie mai atente decât de obicei pentru a scăpa de unele viitoare necazuri.

Horoscop pentru luni, 11 martie!
Horoscop pentru luni, 11 martie!

De asemenea, o zodie rămâne de sacrificiu. Meditația este limba sufletului și limbajul spiritului nostru. Sufletul meu nu este adormit. Este treaz, întru totul treaz. El nu doarme, nici nu visează, ci privește, cu ochii larg deschiși, către lucruri îndepărtate, și ascultă pe malurile marii tăceri.”

Berbec

Berbecii au parte azi, 11 martie, de cineva care nu este de acord cu atitudinea lui. Trebuie să înveți să accepți replicile puțin mai severe. Este foarte greu să tolerezi situația, dar o să reușești în cele din urmă.

Taur

Azi, luni, începi săptămâna cu o sumă de bani. Aceasta vine la un moment extrem de potrivit pentru că trebuie să achiți niște obligații. Ești destul de relaxat acum că ți-ai luat asta din minte.

Gemeni

Nu poți să treci peste o etapă! Ceva te oprește din evoluție. Ar trebui să depășești asta odată, pentru că te ține foarte mult în loc.

Rac

Ești într-o agitație continuă, Ți se pare că toată lumea a uitat de politețe și de diplomație sau educație. Astrele îți recomandă să nu te atașezi azi, 11 martie.

Leu

Simți că ești blocat într-o zonă unde nu se mai întâmplă nimic. Ești cam dezorientat și nu știi cum să mai acționezi. Amintește-ți că nu le știi tu pe toate și că nici nu poți să dovedești totul singur.

Fecioară

Fecioarele sunt în ceva situații delicate din cauza alegerii dintre datorie și plăcere. Nu știi cum ar fi mai bine și care ți-ar aduce cele mai multe beneficii sufletești acum.

Balanță

Azi, luni, ești cam invidios și ranchiunos pe un coleg. Acesta te enervează pentru că nu știe să rămână modest atunci când este cazul. Ai cam vrea să îi ții locul uneori.

Scorpion

Ai parte de niște vești de departe care te cam supără azi, 11 martie. Trebuie să te deplasezi până la locul cu pricina pentru că nu se poate rezolva nimic fără prezența ta.

Săgetător

Ai senzația că azi, luni, ești exclus din colectiv pentru că ori nu ai vârsta potrivită, ori nu ai experiența care se cere. Sunt oameni care așteaptă de la tine evoluție și acumularea mai multă a lucrurilor.

Capricorn

Trebuie să visezi! Nu ești prea acomodat cu termenul de adaptare, așa că fă pași mici și siguri pentru asta. Scgimbă-ți modul de gândire și astfel vei avea altă percepție asupra lucrurilor.

Vărsător

Ai mare grijă azi, 11 martie, la cum te comporți cu unii oameni. Spiritul tău jucăuș pare că nu poate fi suportat de toată lumea, așa că i-ai ușor pe cei pe care nu-i cunoști bine.

Pești

Îți pui anumite bariere, de aceea când te uiți în jurul tău, este gol. Ai 100 de metri între tine și oricine altcineva, ești prea introvertit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×