Horoscop zilnic: duminică, 10 martie. O zodie își va face o relație

Ana Chivu   
în Horoscop
09/03/2019, 18:17
Horoscop zilnic: duminică, 10 martie. O zodie își va face o relație GALERIE FOTO
Horocop zilnic 10 martie! Iată ce spun astrele

Astrele indică ce vor face zodiile în cursul zilei de duminică, 10 maartie. Oare cum arată ziua aceasta pentru ei. Din fericire pentru o zodie, o relație de prietenie pe care o au de ceve vreme se va transforma într-o relație de iubire. Trebuie să privești cu ochii larg deschiși această oportunitate. „Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun. Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este. ”

Horoscop zilnic pentru duminică, 10 martie. Se anunță o poveste de dragoste

Iată ce spun astrele despre noua prietenie transformată în relație de iubire. Cine sunt norocoșii zodiacului anunțați astăzi, 10 martie?

Horoscop zilnic duminică, 10 martie
Horoscop zilnic duminică, 10 martie

Berbec

Berbecii simt nevoia să stea izolați azi, 10 martie. Acesta este modul lor de a se liniști și de a-și pune în ordine gândurile. Aveți noi surprize de la o persoană foarte atrăgătoare.

Taur

Taurii sunt excact la locul potrivit astăzi, duminică. Sfânrșitul de săptămână se încheie cu relațiile sentimentale. O persoană care părea dezinteresată, va face câțiva pași spre tine.

Gemeni

Gemenii au parte de multă plictiseală. Nu este tocmai rău, dar încercați să nu se extindă starea. Ia parte de o întâlnire cu prietenii, asta te va face să te simți bine.

Rac

Racii au astăzi parte de suprize plăcute din partea unor oameni foarte dragi. De asemenea, astrele anunță că vei sta față în față cu consecințele unor acte din trecut.

Leu

Leii vor să stea cât mai mult cu persoanele dragi. Dacă sunteți în căutarea unei povești de dragoste, n-ar trebui să evitați atât de mult atenția din jurul vostru al unei persoane. Aceasta poate reprezenta șansa unică de a vă găsi sufletul pereche.

Fecioară

Fecioarele petrec o zi perfectă. Duminica îți aduce relaxare și liniște. Seara se arată tot la fel de bună, astfel că este petrecută doar în compania prietenilor.

Balanță

Balanțele uită să contorizeze timpul duminica aceasta.Ai idei bune pentru a te relaxa, folosește-le din plin. Ți se recomandă să comunici cu cei dragi cât poți de mult.

Scorpion

Scorpionii pare că au parte de o perioadă extrem de romantică, lucru ce îi va transforma în mari cuceritori. Răspunsurile din partea celui de care ești interesat vor urma în curând.

Săgetător

Azi, 10 martie, s-ar putea ca săgetătorii să participe la ceva concursuri intelectuale. Duminica nu ți se indică să faci declarații de dragoste sau să propui lucruri mărețe.

Capricorn

Capricornii nu trebuie să-și asume responsabilitățile astăzi. Astrele îți recomandă să stai mai mult cu familia ta.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să stea departe persoanele pe care abia le-a cunoscut. Se anunță o zi de duminică alături de familie.

Pești

Peștii sunt într-un continuu déjà vu. Evită să petreci mult timp șofând. De asemenea, astrele nu-ți recomandă mâncărurile picante, pentru că s-ar putea să ai parte de ceva de sănătate din cauza asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×