Horoscop pe termen lung. Cum afli ce zodie îți este predestinată. Urmărește aceste 3 semne zodiacale!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/03/2019, 14:52
Horoscop pe termen lung. Cum afli ce zodie îți este predestinată. Urmărește aceste 3 semne zodiacale! GALERIE FOTO
Vezi care este compatibilitatea dintre zodiile din horoscop

Cu toții vrem liniște, iubire, afecțiune, progres și bunăstare în familie, dar acestea pot veni doar alături de un partener potrivit, cu care zodia noastră să fie compatibilă! ȘtiriMondene vă prezintă cu cine face casă bună fiecare dintre zodiile horoscopului.

Așa arată horoscopul zodiilor compatibile, care vor îmbătrâni împreună

BERBEC

Femeile Berbec își pot găsit foarte ușor fericirea în brațele unui bărbat Leu. Acesta îi va oferi dragoste, liniște și stabilitate. Asta, în cazul în care femeia Berbec vrea să își întemeieze repede o familie. Dacă vrea să mai experimenteze și alte situații, atunci va alege un bărbat Săgetător.

TAUR

Cea mai bună alegere pentru tine este un nativ din Rac, dacă îți imaginezi o viață comodă și fericită alături de familie. Dacă ești o persoană care sune serviciul pe primul loc și ține foarte mult la carieră, atunci capricornul va fi perfect pentru tine.

Compatibilitate zodii horoscop
Femeia Rac va imbatrani alaturi de un barbat Fecioara

Femeile Rac se înțeleg perfect cu bărbații Fecioară

GEMENI

Nativele din zodia Gemeni fac casă bună cu bărbații născuți sub zodia Săgetător, deoarece este cel mai potrivit partener pentru ele. Ambele zodii iubesc distracția și aventura și cine să te înțeleagă mai bine decât un aventurier, la fel ca tine.

RAC

Femeile Rac își vor găsi liniștea și fericirea în brațele unui bărbat născut în zodia Fecioară, deoarece Racii sunt persoane sensibile și au nevoie de cineva care să-i sprijine în momentele grele. Nici bărbații capricorn nu sunt o variantă rea pentru femeile Rac.

LEU

Femeile Leu vor atenție și se supără dacă nu o primesc, iar printre cei mai potriviți bărbați pentru ele sunt cei născuți în zodia Gemeni! Pe de altă parte, berbecii sunt cei care le vor susține pe femeile Leu în toatedemersurile pe care acestea le vor avea în viață.

FECIOARĂ

Pentru aceste nativele Fecioară, partenerii ideali sunt bărbații născuți sub semnul zodiacal al Taurului sau al Capricornului. Taurii sunt extrem de romantici și le vor fi alături la bine și la rău, iar capricornii le vor susține și le vor ajuta să ajungă unde își doresc în cariera pe care și-o vor alege.

BALANȚĂ

Femeile Balanță au nevoie să se simtă iubite și apreciate de partenerul de viață, iar acest lucru va fi posibil alături de un nativ din zodia Leu. Acești bărbați sunt capabili să le ofere chiar și luna de pe cer persoanelor iubite și sunt dispuși să facă orice sacrificiu.

SCORPION

Femeile Scorpion sunt femei misterioase și secretoase și au nevoie de cineva care să le înțeleagă această latură și să le-o accepte. Cel mai potrivit bărbat pentru acest lucru este bărbatul Fecioară, care le va susține și înțelege toată viața lor.

SĂGETĂTOR

Femeile Săgetător facă casă foarte bună cu bărbații născuți în zodia Vărsător. Când cei doi se întâlnesc, mereu se va naște o poveste de dragoste mai ceva ca în filme, care poate dura chiar toată viața.

CAPRICORN

Femeile Capricorn vor să cucerească lumea i de multe ori o fac. De succesul ei depinde însă și ce partener de viață are lângă ea. Are nevoie de puțină libertate, iar bărbatul Scorpion i-o poate da. Acesta va fi acolo când vei avea nevoie și te poți baza pe el oricând.

VĂRSĂTOR

Femeile Vărsător sunt printre cele mai ciudate din zodiac. Acestea sunt introvertite și sunt greu de înțeles de celelalte zodii. Așadar, bărbatul care o va înțelege perfect este bărbatul din aceeași zodie. Vor fi pe aceeași lungime de undă și vor face casă bună, dacă se vor întâlni.

PEȘTI

Femeile Pești au nevoie de siguranță ca de aer în relații și de afecțiune cu carul! Partenerul lor ideal poate fi tot un nativ din Pești sau familistul Rac. Alături de unul dintre ei, femeile Pești vor cunoaște adevărata fericire în dragoste și vor avea liniștea mult dorită în cămin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×