Horoscop zilnic sâmbătă, 9 martie. Zodia care se va certa cu toți cei din jur

Dan Stancu   
în Horoscop
08/03/2019, 18:17
Horoscop zilnic sâmbătă, 9 martie. Zodia care se va certa cu toți cei din jur GALERIE FOTO
Horoscop zilnic sâmbătă, 9 martie. Zodia care se va certa cu toți cei din jur

Horoscopul de sâmbătă, 9 martie, vine cu o surpriză neplăcută pentru una dintre cele 12 zodii. Pentru aceasta se anunță o zi plină de tensiuni și certuri cu familia și cu apropiații. Din fericire, lucrurile se vor calma până la finalul zilei, când vor înceta discuțiile în contradictoriu.

Horoscop zilnic sâmbătă, 9 martie. Zi relaxantă pentru Raci

Există și zodii pentu care ziua de sâmbătă, 9 martie, va fi una relaxantă. Racii, de exemplu, vor avea o stare bună pe tot parcursul zilei și se vor putea dedica lecturii. Pe de altă parte, schimbările în carieră îi vor agita pe nativii din Fecioară, iar o zodie va primi o veste bună din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic sâmbătă, 9 martie. Zodia care se va certa cu toți cei din jur.
Horoscop zilnic sâmbătă, 9 martie. Zodia care se va certa cu toți cei din jur.

Berbec

Berbecii vor începe weekendul un pic cam triști. Partenerul de viață vă va anunța că nu vă poate fi alături într-un moment special și, deși motivul absenței este unul întemeiat, nu vă va pica deloc bine. Mare atenție să nu ajungeți la o ceartă care v-ar putea ruina definitiv ziua!

Taur

Astrele vă recomandă să încercați să vă păstrați calmul, pentru că urmează o zi extrem de dificilă. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, vă veți certa cu familia și apropiații. Aveți atenție să nu întreceți măsura și să nu îi jigniți pe cei din jur! Sunt șanse mari ca situația să revină la normal până seara.

Gemeni

Este o zi în care trebuie să fiți cumpătat cu banii. Veți ajunge într-un mall și tentațiile se vor ivi la tot pasul. Nu uitați, însă, că nu sunteți într-o perioadă prea bună din punct de vedere financiar și riscați să faceți cheltuieli inutile.

Rac

Racii vor avea parte de o primă zi de weekend lipsită de griji. Vremea îi ajută să își dedice, pe 9 martie, cea mai mare parte a zilei sportului și plimbărilor în natură. Spre seară, se vor relaxa ascultând muzică sau citind.

Leu

Leii se gândesc deja la o vacanță la început de primăvară și încep să își facă planuri de plecare. O întâlnire cu prietenii ar putea avea loc seara, când se vor pune, probabil, la cale toate detaliile călătoriei de vis.

Fecioară

Se anunță schimbări importante în carieră, iar un prieten vă anunță că, la începutul săptămânii viitoare mergeți la un interviu foarte important. Asta vă va agita un pic, dar vă va și mobiliza pentru a face față provocării.

Balanță

Balanțele își vor dedica ziua ajutării celor din jur, indiferent că e vorba despre familie, vecini sau prieteni. După-amiază, o ieșire la restaurant cu persoana iubită se anunță extrem de relaxantă.

Scorpion

Scorpionii se vor afla în centrul atenției și asta le va da o satisfacție deosebită. Vor fi atracția serii la petrecerea de sâmbătă seară și vor primi vești bune în plan sentimental.

Săgetător

Început greu de weekend pentru nativii din zodia Săgetător. O problemă de sănătate le va strica ziua și vor fi nevoiți să dea o fugă la farmacie. Oboseala și stilul de viață nesănătos își vor spune cuvântul.

Capricorn

Capricornii vor fi foarte activi sâmbătă. După o dimineață dedicată treburilor casnice și cumpărăturilor, se anunță o ieșire în orași cu colegii de muncă și cu șeful direct.

Vărsător

Ziua de sâmbătă va fi dedicată unui proiect profesional care trebuie să fie gata până luni. Partenerul de viață nu va fi mulțumit, dar, în cele din urmă, va înțelege care sunt prioritățile zilei.

Pești

Peștii au programată o activitate culturală. Mergeți la teatru sau la o expoziție de tablouri organizată de un prieten apropiat, care vă va fi recunoscător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×