Horoscop zilnic marți, 19 februarie: O zodie este în mare pericol!

Ana Chivu   
în Horoscop
18/02/2019, 19:00
Horoscop zilnic marți, 19 februarie: O zodie este în mare pericol! GALERIE FOTO
Iată horoscopul pentru cele 12 zodii pentru azi, marți, 19 februarie! Ce spun astrele?

Astrele arată care sunt situațiile în care se vor băga cele 12 zodii azi, 19 februarie! Ziua de marți aduce o energie bună sau nu? Din păcate, o zodie este avertizată de pericol! „De multe ori nu le folosim. Avem aceste puteri secrete, acele părți solariene, cele prin care strălucim, ieșim în evidență.

Fiecare zodie e o forță prin acele caracteristici. Face mișcări gândite, programate, analizează – e acel croitor înțelept care măsoară de 10 ori și taie o singură dată. Uneori, mișcările acestea pe care le face Capricornul, mai ales când e nemulțumit, sunt radicale”, a spus astrologul Mihai Voropchievici despre zodii.

Horoscop zilnic marți, 19 februarie: Pericol pentru o zodie!

Astrele indică ce mai fac și cum se vor simți cele 12 zodii ale horoscopului în cursul zilei de marți, 19 februarie. Una dintre ele se află într-un mare impas, iar altele debordează de dispoziție bună și pozitivism fără margini. 

Horosocp marți, 19 februarie
Horosocp marți, 19 februarie

Berbec

Berbecii au o dimineață de marți foarte nervoasă, trezindu-se deja obosiți. Astrele vă îndeamnă să vă controlați agresivitatea, altfel veți risca să declanșați un mare conflict. Pentru data de 19 februarie este indicat să nu faceți vizite, chiar dacă unii oameni insistă.

Taur

Dimineața sunteți irascibil din cauza oboselii și agitației acumulate de pe o perioadă mai mare. Riscați să vă îmbolnăviți! După-masă s-ar putea să vă loviți de o problemă de ordin financiar.

Gemeni

În cursul zilei de 19 februarie este posibil să plecați într-o călătorie destul de importantă. Astrele vă sfătuiesc să rămâneți calm și să nu ridicați niciodată tonul la persoana cu care dialogați.

Rac

Racii au nevoie de un împrumut. Stați liniștiți, reușiți să faceți rost de bani. Astrele vă sfătuiesc să rămâneți calm în orice situație în ziua de 19 februarie. De asemenea, aveți nevoie de multă odihnă.

Leu

Aveți dificultăți de comunicare și vă simțiți neinspirat. Este posibil să ajungeți agitat peste măsură și nervos. Pe 19 februarie, marți, ar trebui să amânați întâlnirile de afaceri și toate călătoriile.

Fecioară

Este posibil să aveți parte de o călătorie. Din păcate, nu aveți cea mai bună dispoziție, dar totul o să fie bine dacă evitați discuțiile în contradictoriu. Veți primi o sumă importantă în curând.

Balanță

Azi, marți, 19 februarie, aveți tendința de a critica în exces pe toată lumea. Partenerul de viață s-ar putea sp nu fie de acord cu unele cheltuieli pe care le faceți. Mergeți împreună la cupărături, pentru a evita orice discuție.

Scorpion

Este posibil să primiți o veste proastă din partea unei rude mai îndepărtate, veste care vă va schimba complet programul. Există riscul să fiți implicați într-un accident.

Săgetător

Azi, marți, este recomandat să nu îți asumi niciun risc, ești nervos și vei miza pe lucruri greșite. Nu trebuie să călătorești deloc cu mașina! Sunteți predispus la un accident rutier!

Capricorn

Ați tot amânat niște probleme care s-au cam adunat până la refuz. Aveți tendința de a vă ocupa de mai multe lucruri deodată, astfel că nici nu temrinați bine cu una, că cealaltă vă ia ochii. Nimic nu e dus până la capăt.

Vărsător

Îți este recomandat ca astăzi, 19 februarie, să fii prudent, altfel vei avea probleme cu sănătatea. Nu te supra-solicita în zadar! Ești din ce în ce mai obosit, iar asta te va afecta grav dacă nu îți iei un timp pentru tine.

Pești

Dacă ești nemulțumit la locul de muncă, astrele nu-ți indică să te revolți în fața șefului. Pe 19 februarie îți este recomandat să te menajezi cât poți de mult pe planul sănătății. Ai făcut eforturi destule.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×